Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 9

QUOTE(Indrosele @ 2008 10 13, 21:48)
Mano irgi ploni ir buvau pries pridetinius (nenoriu grozio, jei jis ne mano  lotuliukas.gif ), bet kirpeja sugebejo tokia sukuosena pagarbanojus padaryt, kad likau ir as patenkinta ir visi gyre mirksiukas.gif  Manau ploniem plaukam garbaneles pats tas  smile.gif

idek nuotrauka plyyyz blush2.gif 4u.gif 4u.gif
ir kontaktus, ar koki adresa 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nes man jau panika, vestuves vos uz dvieju savaiciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2008 10 13, 22:34)
o jei be ju? nelabai as megstu tokias proceduras... blush2.gif

Na jei detis prisegamus tai keik maciu kirpeja juos susega per 5-10 minuciu ir veliau formuos sukuosena. Tokia cia ir procedura irnesakyk.gif

O ar aptariai su kirpeja ka darysit ir ka ji siulo tavo plaukuciams ??? Gal verta pasibandyti ???
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2008 10 13, 21:54)
idek nuotrauka plyyyz  blush2.gif  4u.gif  4u.gif
ir kontaktus, ar koki adresa  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
nes man jau panika, vestuves vos uz dvieju savaiciu  doh.gif

Kadangi jau buvau dejus i foruma,tai nenoriu kartotis parasysiu i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Relax.in.real. @ 2008 09 30, 15:33)
pirmoji ir atroji nerealios  wub.gif  wub.gif  wub.gif

hmmmm, sios su kirpciukais labai grazios... thumbup.gif
Papildyta:
pabandysiu ir as ideti savo...jai pavyks man patiko...visai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pelyte7 @ 2008 10 14, 00:59)
hmmmm, sios su kirpciukais labai grazios... thumbup.gif
Papildyta:
pabandysiu ir as ideti savo...jai pavyks man patiko...visai biggrin.gif

Papildyta:
nee nelaidzia kazkodel prisegti arba mergaites as nemoku... blush2.gif
Atsakyti
si atrodo liuks thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Nerciute,2008 09 04, 18:21]
Papildyta:
cia is vieno sono
Papildyta:
[/quote]
O cia is kito sono
[/quote]

Labai grazi sukuosena, tas pinimas ir gyvos geles.... thumbup.gif
Mano stilius... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2008 10 13, 22:22)
Merginos patarkit kaip geriau daryt mano plaukai labai ploni, noriu palaidu vesliu, o ne sukelto kuodo... bet nieko grazaus neisivaizduoju ka is plonu galima padaryt... unsure.gif

ir as siulyciau pridetinius plaukus, tada ir blogas oras nebaisus. pridetiniai plaukai islaikys suformuota sukuosena ( pagarbanotus ar tiesius , cia jau pagal pageidavyma ). ir plauku turis padvigubes. o procedura , tai tikrai neatema daug laiko mirksiukas.gif

Icooll , labai dekui uz pagyras. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audruzele: 14 spalio 2008 - 12:11
QUOTE(audruzele @ 2008 10 14, 12:09)
ir as siulyciau pridetinius plaukus, tada ir blogas oras nebaisus. pridetiniai plaukai islaikys suformuota sukuosena ( pagarbanotus ar tiesius , cia jau pagal pageidavyma ). ir plauku turis padvigubes. o procedura , tai tikrai neatema daug laiko  mirksiukas.gif

Icooll , labai dekui uz pagyras.  4u.gif

Manau geras meistras is bet kokiu plaukuciu padaro graziai ax.gif O tie pridetiniai plaukai, tai man schmoll.gif Nesinoretu, kad visi suprastu, kad cia dirbtiniu prisisegiojus, o juk artimieji pazysta ir skirtuma pastebes... ir pati nesijausciau gerai, jei tai nera mano. Taip sakant nepelnytas grozis lotuliukas.gif aisku cia tik mano nuomone, tai nepulkit labai kitaip galvojancios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrosele @ 2008 10 14, 17:12)
Manau geras meistras is bet kokiu plaukuciu padaro graziai  ax.gif O tie pridetiniai plaukai, tai man  schmoll.gif  Nesinoretu, kad visi suprastu, kad cia dirbtiniu prisisegiojus, o juk artimieji pazysta ir skirtuma pastebes... ir pati nesijausciau gerai, jei tai nera mano. Taip sakant nepelnytas grozis  lotuliukas.gif  aisku cia tik mano nuomone, tai nepulkit labai kitaip galvojancios  mirksiukas.gif

tiesiog reikia protinga ilgi pasirinkti , tada net ir artimieji nelabai pastebes. o , jei yra pagalbiniu priemoniu pasidaryti savo pacia paciausia sukuosena. tai velniop visu aplinkiniu nuomone. juk tai jusu svente , o ne kitu blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(audruzele @ 2008 10 15, 13:34)
tiesiog reikia protinga ilgi pasirinkti , tada net ir artimieji nelabai pastebes. o , jei yra pagalbiniu priemoniu pasidaryti savo pacia paciausia sukuosena. tai velniop visu aplinkiniu nuomone. juk tai jusu svente , o ne kitu  blush2.gif  bigsmile.gif

Pritariu 4u.gif Aplinkiuniu nuomone turetu rupeti maziausiai, ypac, kad siais laikais daugiau pavydima..nes ne visos isdrista bandyti kazka naujo ir pan.
Atsakyti

As tai manau jei viskas daroma su saiku ir skoniu, tuomet man grazu ir nesvarbu dirbtinai ar naturaliai.
Juk plaukus tai dazom, paryskinam, keiciam spalva. O makiaza taip pat daromes, blakstienas klijuojames, nagus taip pat. Ir as esu uz visas priemones, bele grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(audruzele @ 2008 10 15, 12:34)
tiesiog reikia protinga ilgi pasirinkti , tada net ir artimieji nelabai pastebes. o , jei yra pagalbiniu priemoniu pasidaryti savo pacia paciausia sukuosena. tai velniop visu aplinkiniu nuomone. juk tai jusu svente , o ne kitu  blush2.gif  bigsmile.gif

Na tai kaip minejau ir pati jauciuos nuo to blogai ax.gif o jei kitu nuomone mum nerupetu, tai isvis sukuosenu nedarytume ir t.t. ir panasiai mirksiukas.gif juk grazinames nes kiti mus mato ir tai zmogiska. Bet tiesiog noriu atrodyt kuo naturaliau grazi blush2.gif nepykit situo atveju manes niekas neperkalbetu 4u.gif
Atsakyti