Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 9

QUOTE(vorukas @ 2008 10 16, 13:42)
Na va, prasidejo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
As visada uz pusiausvyra. kas per daug - "nesveika". Kur as parasiau, kad as uz PEROKSIDA?????
O del to kas "lygis", o kas ne.. , ir kuri ka pasidarius, tai net nekomentuosiu ir nediskutuosiu.. As galiu pasakyti tik apie savo "pasidarymus" biggrin.gif Peace on you.

Kas prasidejo bigsmile.gif biggrin.gif kur parsidejo. Niu gerai, nesipykstam, sutirstinau spalvas siek tiek, bet supratot, ka norejau pasakyti?
Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2008 10 16, 14:01)
Del tu vertetu dar ilgai aiskintis  biggrin.gif  Nepriskaiciuosime mes nei ju plastiniu operaciju, nei kaskieniu SPA proceduru, nei priaugintu blakstienu ir pan.. Ziurekite, kokia stilinga ir gracinga yra musu gerbiamoji Paksiene  ax.gif  bet naguciai vis tiek priauginti...ir ka... ax.gif

Prisidedu prie tu, kur ne uz naturaluma, o uz saikinguma besigrazinant  clap.gif
P.S. Turiu keleta pazistamu, kurios dengiasi naturalaus grozio kulto ispazinimu, nesidazo beveik, plaukuciu nekankina irgi. Rezultatas - atrodo kaip pilkos pelytos. Po 5 metu skundimasis: kodel vyras isejo pas isdazyta peroksidine???  doh.gif
Sakau, jauskime ribas...kai grazi is prigimties, naturali gali ir buti, bet jeigu nelabai, tai geriau prisiziureti ir pasinaudoti siulomais "netikrais" dalykeliais...O kiek gi musu yra graziu nuo prigimties, naturaliai? Bent jau as saves prie tokiu nepriskiriu tikrai  biggrin.gif  O Jus, paneles? Ar visos manote esancios grazios is prigimties ir nereikia Jums nieko nenaturalaus, nes ir taip grazi?

As irgi visada uz pusiausvyra. Ko Dieva nedave -galima patobulinti ir pagrazinti, bet nereikia persistengti. Tikrai nera labai ispudinga "pilka pelyte" kaip ir "peroksidine mergiote". Visame kame turi buti saikas ir protas.
as jauciuosi grazi nuo pat gimimo, geri genai, grazus kunas ir veidukas ax.gif Man patinka. Manau, kad patekus i tam tikru zmoniu aplinka su priaugintais galais doh.gif lotuliukas.gif , buciau keistai nuziureta ir nesuprasta. Nebent man butu 16 g.gif lotuliukas.gif Manau, jog tai tiesiog issidirbinejimas neskoningas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 16 spalio 2008 - 13:26
QUOTE(Indrosele @ 2008 10 16, 14:13)
MV irgi uz naturaluma.

Jo, maniskis irgi biggrin.gif Sako, kuo maziau, tuo graziau, o istikruju sau masto kitka....Aisku, ne visi, bet zinau atveju, patys prisipazino, kad kai zmonele issipusto, tai kiti vyrai ja nuziurineja blush2.gif Geriau toliau nuo "nuodemes", naturaliau, ne ryskiai.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2008 10 16, 13:25)
Jo, maniskis irgi  biggrin.gif Sako, kuo maziau, tuo graziau, o istikruju sau masto kitka....Aisku, ne visi, bet zinau atveju, patys prisipazino, kad kai zmonele issipusto, tai kiti vyrai ja nuziurineja  blush2.gif  Geriau toliau nuo "nuodemes", naturaliau, ne ryskiai..  ax.gif

Na maniskis tai tikrai reztu tiesa, nes jis nepavydus (ko kartais net truksta lotuliukas.gif ). o seip tai jis nieko pries kai dazaus plaukus ar blakstienas, bet visoki spakliai ir peroksidai, tai jau zinau jo nuomone is to kaip kitas komentuoja. kartais pasako: butu grazi mergaite, tik kad tiek prisidazius save gadina... O as irgi gi nesakiau jog esu pries skoninga makiaza, plauku spalvos paryskinima ir pan. Tiesiog man toks "fyfiskas" stilius labai jau ne prie sirdies. o tie priauginti plaukai kazkaip is karto su tuo asocijuojasi...
Atsakyti
QUOTE(Indrosele @ 2008 10 16, 14:34)
o seip tai jis nieko pries kai dazaus plaukus ar blakstienas, bet visoki spakliai ir peroksidai, tai jau zinau jo nuomone is to kaip kitas komentuoja.

Na, ziurint apie koki peroksida kalbame, nes kiekvienose plauku dazuose (beveik, neskaitant amoniakiniu ir pan.) yra to peroksido g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2008 10 16, 12:54)
Jeigu pridetiniai plaukai (tresai) yra naturalus, tada - taip, juos galima ne tik sukti, bet ir dazyti, kaip cia auksciau paneles rode pavyzdeli, kad skiriasi spalva kazkiek ir todel matosi...geriau yra nudazyti tokia spalva, kokios yra patys plaukai ir tada tikrai nesimatys to skirtumo, ypac, kai plaukai susukami, tai sekmingai isegus atskirti praktiskai neimanoma.
Is sukuosenos pavyzdelio galima spresti, jog siai sukuosenai reikia ilgu plaukuciu. Pas modeli jie yra tikrai ilgi, pavyzdelyje jie subanguoti, tai pagalvokite kokio ilgio yra tiesus  g.gif  Manau, kad sias sukuosena galima padaryti ir is trumpesniu, tik ,aisku, vaizdas bus kiek kitoks  ax.gif

tai as galiu laisvai tvirtinti tas naturalias garbinas dar kitaip plaukus , nes noriu sios sukuosenos labai labai
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2008 10 16, 13:39)
Na, ziurint apie koki peroksida kalbame, nes kiekvienose plauku dazuose (beveik, neskaitant amoniakiniu ir pan.) yra to peroksido  g.gif

Na turbut visos suprantame kad kalbam apie peroksida kabutese tongue.gif Apie nublonduotus plaukus kitaip sakant...
Atsakyti
atgijo tema,didziausias klausimas,blondine ar juodaplauke blink.gif nesu dar nusinusi,kad nesiblondinciau plauku ,ir nebaisu,kad kazkas apie tave kazka ne taip pagalvos,stereotipai ir pan.o be to visiskai juodi plaukai tikrai nera man labai jau skoninga ir geriau nei blonde.va kai busiu 4 vaikuciu mama,tada nusidazysiu kokio sokolado spalvos,o kol kas..beja musu salies dama jums neuzkliuna?jei del spalvos?
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2008 10 16, 11:43)
Ir cia prideta  4u.gif

čia tai man jau gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 10 16, 15:06)
atgijo tema,didziausias klausimas,blondine ar juodaplauke  blink.gif  nesu dar nusinusi,kad nesiblondinciau plauku ,ir nebaisu,kad kazkas apie tave kazka ne taip pagalvos,stereotipai ir pan.o be to visiskai juodi plaukai tikrai nera man labai jau skoninga ir geriau nei blonde.va kai busiu 4 vaikuciu mama,tada nusidazysiu kokio sokolado spalvos,o kol kas..beja musu salies dama jums neuzkliuna?jei del spalvos?

ne tavo plaukucius cia komentavom blush2.gif atsiprasau jei taip pasirode...mano pacios sviesus (smelio spalvos) irgi jei ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 10 16, 16:06)
atgijo tema,didziausias klausimas,blondine ar juodaplauke  blink.gif  nesu dar nusinusi,kad nesiblondinciau plauku ,ir nebaisu,kad kazkas apie tave kazka ne taip pagalvos,stereotipai ir pan.o be to visiskai juodi plaukai tikrai nera man labai jau skoninga ir geriau nei blonde.va kai busiu 4 vaikuciu mama,tada nusidazysiu kokio sokolado spalvos,o kol kas..beja musu salies dama jums neuzkliuna?jei del spalvos?

Kita vertus, blondinemis buti ne taip ir lengva, nes saknys atauga ir matosi, tai dazytis reikia dazniau negu tamsia spalva (cia jeigu naturalus tamsesni) biggrin.gif Vat ir prieziuros daugiau reikia 4u.gif O del to, kad tie blondiniu plaukai nesveiki ar nualinti dazymu visiskai nesutinku schmoll.gif Dirbu su plaukais pastoviai, ateina begale blondiniu ir ju plaukuciu busena niekuom ne blogesne uz briuneciu, jos kaip tik labiau puoseleja plaukus, nes bijo, kad nebutu siurkstus.
O paziurekime is kitos puses: blondinei ataugus saknims dazniausiai reikia padazyti tik saknis, tuo tarpu brunetei dazniausiai reikia dazytis visus plaukucius, nes spalva apsiplauna..Tai kurie siuo atveju yra dazniau alinami? Blondiniu, kurios padazo saknis su 12-9-6% peroksidu, ar bruneciu, kurios padazo ne tik saknis, bet ir per visa ilgi su 9-6-galiausiai3% peroksidu, juk ir cia tas pats peroksidas.. g.gif
Taigi i si dalyka galima ziureti ivairiai.. ax.gif
Siaip neesu nusistaciusi pries kazkurias: blondines ar brunetes, tik neskubeciau vertinti, kad blondiniu plaukai, cia jau butinai kaip leliu tu, minetu smile.gif
Atsakyti
as irgi sviesi, mano plaukai buvo ziauriai sugadinti (aciu buvusiai kirpejai). Atgaivunau su Inner effect procedura. Tikrai padeda. KAip sake mano kirpeja, blondine, jei tikrai kokybiskai dazyti, priziureti ir pan. yra nepigus malonumas, nes kainuoja atnaujinancios proceduros, geri dazai ir kitos priemones.
Atsakyti
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 10 16, 09:10)
idedu fotke dar viena,taip atrode plaukai dar diena.

oj vargeli ..... unsure.gif
Atsakyti