Įkraunama...
Įkraunama...

Kangalas (turkų aviganis)

QUOTE(graShkyte @ 2009 03 18, 13:47)
Atejom su Ceylin pasilabint  bye1.gif

Labas labas, kaip gyvenat ? bigsmile.gif Liūdnoka jum kai nėra kangalų daug unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2009 03 18, 13:49)
Labas labas, kaip gyvenat ? bigsmile.gif Liūdnoka jum kai nėra kangalų daug  unsure.gif

Labai liudna, taip noretusi pabendraut su kitais kangalais ir su ju seimininkais, o tai kaip naslaiciai... verysad.gif
Bet matom, kad turim draugu kurie mus prisimena mirksiukas.gif
Kaip jusm sekas?
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo graShkyte: 25 kovo 2009 - 14:08
Sveiki visi mirksiukas.gif
Taip norim su kuom nors pabendraut ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites hi.gif
Noriu papasakot visiems kaip susipazinau su jumis bigsmile.gif
Isejau vakar pasivaiksciuot po fabus ir atkreipiau demesi i mergina vedanti labai grazu dydeli suni wub.gif gal 5 minutes jas stebejau ir vis negalejau isdrist priet, bet suniukas mane pamates, juolab mano zvilgsni pradejo meilintis tai as ir priejau lotuliukas.gif
Pasiule paneles kartu pasivaiksciut ax.gif tai mes valanda bendravo, koks mielas suo, jo dydelis, bet tas vaikiskas zvilgsnis.... flirt.gif Pilna ispudziu grizau namuo ir tikiuosi, kad dar ne karta susitiksim clap.gif
Ceylin mane suzavejo clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Silkine @ 2009 04 09, 12:21)
Sveikos mergaites  hi.gif
Noriu papasakot visiems kaip susipazinau su jumis  bigsmile.gif
Isejau vakar pasivaiksciuot po fabus ir atkreipiau demesi i mergina vedanti labai grazu dydeli suni  wub.gif  gal 5 minutes jas stebejau ir vis negalejau isdrist priet, bet suniukas mane pamates, juolab mano zvilgsni pradejo meilintis tai as ir priejau  lotuliukas.gif
Pasiule paneles kartu pasivaiksciut  ax.gif  tai mes valanda bendravo, koks mielas suo, jo dydelis, bet tas vaikiskas zvilgsnis.... flirt.gif Pilna ispudziu grizau namuo ir tikiuosi, kad dar ne karta susitiksim  clap.gif
Ceylin mane suzavejo  clap_1.gif

Sveika 4u.gif
Ir mums buvo begalo malonu susipazint mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo graShkyte: 09 balandžio 2009 - 12:18
Vkar mano marguciui sukak 10 menesiu biggrin.gif
Atsakyti
Labas,
ir mes su Artezu prisijungiam prie Ceylin draugų ir palaikymo komandos 4u.gif
Žiūriu tikrai liūdnoka Jums Lietuvoje unsure.gif na nieko užaugs Ceylin ir bus pirma vada kangalų Lietuvoj tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozhka @ 2009 04 22, 08:28)
Labas,
ir mes su Artezu prisijungiam prie Ceylin draugų ir palaikymo komandos  4u.gif
Žiūriu tikrai liūdnoka Jums Lietuvoje  unsure.gif na nieko užaugs Ceylin ir bus pirma vada kangalų Lietuvoj tongue.gif  thumbup.gif

Sveikuciai clap.gif
Kaip smagu jus matyt mirksiukas.gif pries 8men buvom visai vieni, o dabar draugu ratas pleciasi thumbup.gif Na dar ne greit ta vada nusimato, reikia dar is sito asiliuko dora suni uzaugint lotuliukas.gif
Esat visada laukiami forume gal ir realu susitikima organizuot gausis tongue.gif
P.S. Perziurejau Artezo nuotraukas, tikras angeliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(graShkyte @ 2009 04 22, 09:46)
Sveikuciai  clap.gif
Kaip smagu jus matyt  mirksiukas.gif pries 8men buvom visai vieni, o dabar draugu ratas pleciasi  thumbup.gif Na dar ne greit ta vada nusimato, reikia dar is sito asiliuko dora suni uzaugint  lotuliukas.gif
Esat visada laukiami forume gal ir realu susitikima organizuot gausis  tongue.gif
P.S. Perziurejau Artezo nuotraukas, tikras angeliukas  wub.gif

O tai radai nuotraukas... smile.gif Seniai jau nebeatnaujintas tas albumas, kažkaip reikės papidyti. Nuotraukose Artezas gal ir angeliukas, bet gyvenime ne visada biggrin.gif
Reikia mums kada fotoaparatą į treniruotę paimti, nusifotografuoti su Ceylin 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozhka @ 2009 04 22, 11:08)
O tai radai nuotraukas... smile.gif  Seniai jau nebeatnaujintas tas albumas, kažkaip reikės papidyti. Nuotraukose Artezas gal ir angeliukas, bet gyvenime ne visada  biggrin.gif
Reikia mums kada fotoaparatą į treniruotę paimti, nusifotografuoti su Ceylin  4u.gif

Taip radau mirksiukas.gif
Butu per gerai, jei neturetu raguciu devil.gif
As siandien fotoaparata paimsiu, na jei ne pamirsiu blush2.gif
P.S. Paroda arteja ir man baime dideja... unsure.gif
Atsakyti
Sveika,
na mes irgi paimsim, jei nepamiršim smile.gif
O dėl parodos, tai nepergyvenk, bus viskas gerai. Ceylin šaunuolė, jau supranta ko iš jos norima smile.gif
Be to mes Jus labai palaikom thumbup.gif na manau ne tik mes. smile.gif
Atsakyti