Įkraunama...
Įkraunama...

Kangalas (turkų aviganis)

Sveikos, sorry, kad įsikišu bet... Gal kuri nors ryt važiuojate į Druskininkų parodą ir galėtų mane paimti? Iš Šiaulių. Vieną, be šuns. Dalyvausiu JH konkurse todėl labai svarbu. Vienas žmogelis su kuriuo buvau susitarusi mane "pavedė" paskutinę dieną. Tel.nr. 860281826 arba į AŽ
Atsakyti
QUOTE(Bozhka @ 2009 05 15, 08:21)
Sveikučiai,
seniai matyti  smile.gif kaip Jus laikotės?
Kodėl nematyti Jūsų treniruotėse, jau gal nebelankysit?
Kažkaip mes dar skolelę turim Jums atiduoti  blush2.gif

Sveiki bigsmile.gif
Malonu, kad uzsukot ax.gif
Mokyklelei lankysimes, bet sia savaite nesigavo, nes apsirgom, tik Ceylin sveika cool.gif Kita savaite irgi nezine ar pasirodisim, nes planuoju su Ceylin isvaziuot i uzmiesti, bet dar nezine g.gif
Butinai dar pasimatysi, o jus planuojat lankyt mokyklele? Kaip Artezas? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(graShkyte @ 2009 05 15, 17:57)
Sveikute  bigsmile.gif
Na kaip ir ne  g.gif  bet kas zino, gal ir ruosiasi, tik man nesako  tongue.gif

O kaip Barselona?  wub.gif

Barselona jau trys dienos kaip mergina patapo .
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2009 05 16, 00:26)
Barselona jau trys dienos kaip mergina patapo .

Musu sveikinimai 4u.gif
Ceylin tai dar vailkiukas tongue.gif
Atsakyti
labuka dar karteli 4u.gif po eurovizijos nuotaikos nera verysad.gif na bet ne apie tai biggrin.gif
Na skaiciau apie sita veislyte, raso kad agresyviems sunims priklauso, kad niekada nepasiduoda priesininkui, kovoja uz save ir savo seima. Na bet ziuriu i foto, ji man tokia gleznute ( na neskaitant ugio biggrin.gif ), tokia meilute, kad atrodo, uzpultu kas gatvej ziema vakare, tai nueitu pasibuciuot , o ne aplot, ar apkandziot. Kaip yra istikruju? g.gif smile.gif papasakokit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eileitija: 17 gegužės 2009 - 00:18
QUOTE(Eileitija @ 2009 05 17, 01:18)
labuka dar karteli  4u.gif  po eurovizijos nuotaikos nera  verysad.gif  na bet ne apie tai  biggrin.gif 
Na skaiciau apie sita veislyte, raso kad agresyviems sunims priklauso, kad niekada nepasiduoda priesininkui, kovoja uz save ir savo seima. Na bet ziuriu i foto, ji man tokia gleznute ( na neskaitant ugio  biggrin.gif ), tokia meilute, kad atrodo, uzpultu kas gatvej ziema vakare, tai nueitu pasibuciuot , o ne aplot, ar apkandziot. Kaip yra istikruju?  g.gif  smile.gif  papasakokit mirksiukas.gif

Sveikute smile.gif
Na mano patiris su sia veisle ne didele, tik 11 menesiu, bet bendrauju su kitais zmonemis is kitu saliu auginancius Kangalus. Galiu padaryt tokia isvada, labai priklauso kaip suniuka isauklesi!
Mano kalyte dar jauna, gyvena ir mokosi, bet jau jauciasi tas saugos refleksas biggrin.gif
Kai is sono pamato, kad kazkoks vytas prieina prie mano mamos, ji paziuri i ji po to i mane, ir tarsi klausia ka cia daryt smile.gif tai vat kai sakau negalima, prieeinam pauostin ir viskas tvarkuoj rolleyes.gif Jei sis suo (manau ir bet kokios kitos veisles) bus apribuotas nuo bendravimo su zmonems ir kitais gyvunais jis ir taps Zverys unsure.gif
Maniske tai labai megsta mano kaciuka saugot nuo visu, ji tiesiog ne leidzia jam net uz tvoros nueit, prispauzia ir laizo, o jei jis pabega , tai tlekia pas mane ir skundziasi lotuliukas.gif Kol kas ji nera parodziusi jokios agresijos, ir stengsimes isauklet taip, kad kad ir ateity nerodytu smile.gif
Jos tetis gyvena Berlino centre, bet vat toks "pavojingas" suo sverentis 75 kg, vedziojamas be pavadelio bigsmile.gif Na labai panasi i ji ir dukryte zaidzia ir buciuojasi su visais tongue.gif
Dar ji labai gerai perpranta aplinka: mes gyvenam uzmiesti nuosavam name, ji nakvuoja namuose, tai ji mus perspega su savo juokingu "bu-bu" kad kazkas kazkur eina ir bac skambutis i duris, bet zmogu mielai apuosto vizgint uodegyte ax.gif o kai bunam niesne tai gali ir vaikai laiptinet sukaut ir kaimyte prie savo duru krapstytis, Ceilin paklauso ir nueina, jokio pavojaus signalo rolleyes.gif

Gal ne pavargsit skaityt mano pasakojimus blush2.gif
Atsakyti
sveikiname Ceylin su JN
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2009 05 17, 17:28)
sveikiname Ceylin su JN

ACIUKAS mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia jau musu trecias JN ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
ooo tada turim LT JCH !!!! sveikinam smile.gif
labai jau tavo mergiote mano vilkei tiko ir patiko - neveltui jos giminaiciai su Peron'u (Dareko draugu) cekoslovakais kartu laksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wolfin @ 2009 05 18, 20:21)
ooo tada turim LT JCH !!!! sveikinam smile.gif
labai jau tavo mergiote mano vilkei tiko ir patiko - neveltui jos giminaiciai su Peron'u (Dareko draugu) cekoslovakais kartu laksto smile.gif

Aciukas uz sveikinimus biggrin.gif
Na vat gaila nepafotkinau jas, fainai atrode, tikri gamtos vaikai susitiko thumbup.gif
O kokioj parodoj dabar busit?
Atsakyti
QUOTE(graShkyte @ 2009 05 15, 18:11)
Sveiki  bigsmile.gif
Malonu, kad uzsukot  ax.gif
Mokyklelei lankysimes, bet sia savaite nesigavo, nes apsirgom, tik Ceylin sveika  cool.gif  Kita savaite irgi nezine ar pasirodisim, nes planuoju su Ceylin isvaziuot i uzmiesti, bet dar nezine  g.gif
Butinai dar pasimatysi, o jus planuojat lankyt mokyklele? Kaip Artezas?  wub.gif

Labutis,
aiškutis viskas, tai sveikit 4u.gif
o mes lankom mokyklėle smile.gif ir lankysim, užsirašėm jau į pirmas parodas, tai dabar šlifuojam savo hendlingą smile.gif
Artezas tai gerai, išdykauja kaip visada biggrin.gif
O Jūs dabar kada dalyvaujat parodoje?
Beje kaip supratau Druskininkuose irgi gerai Jums sekesi? mirksiukas.gif
Atsakyti