Sveikos, sorry, kad įsikišu bet... Gal kuri nors ryt važiuojate į Druskininkų parodą ir galėtų mane paimti? Iš Šiaulių. Vieną, be šuns. Dalyvausiu JH konkurse todėl labai svarbu. Vienas žmogelis su kuriuo buvau susitarusi mane "pavedė" paskutinę dieną. Tel.nr. 860281826 arba į AŽ
QUOTE(Bozhka @ 2009 05 15, 08:21)
Sveikučiai,
seniai matyti
kaip Jus laikotės?
Kodėl nematyti Jūsų treniruotėse, jau gal nebelankysit?
Kažkaip mes dar skolelę turim Jums atiduoti
seniai matyti

Kodėl nematyti Jūsų treniruotėse, jau gal nebelankysit?
Kažkaip mes dar skolelę turim Jums atiduoti

Sveiki

Malonu, kad uzsukot

Mokyklelei lankysimes, bet sia savaite nesigavo, nes apsirgom, tik Ceylin sveika

Butinai dar pasimatysi, o jus planuojat lankyt mokyklele? Kaip Artezas?

QUOTE(graShkyte @ 2009 05 15, 17:57)
Sveikute
Na kaip ir ne
bet kas zino, gal ir ruosiasi, tik man nesako 
O kaip Barselona?

Na kaip ir ne

O kaip Barselona?

Barselona jau trys dienos kaip mergina patapo .
QUOTE(.NAJ.A @ 2009 05 16, 00:26)
Barselona jau trys dienos kaip mergina patapo .
Musu sveikinimai

Ceylin tai dar vailkiukas

labuka dar karteli
po eurovizijos nuotaikos nera
na bet ne apie tai
Na skaiciau apie sita veislyte, raso kad agresyviems sunims priklauso, kad niekada nepasiduoda priesininkui, kovoja uz save ir savo seima. Na bet ziuriu i foto, ji man tokia gleznute ( na neskaitant ugio
), tokia meilute, kad atrodo, uzpultu kas gatvej ziema vakare, tai nueitu pasibuciuot , o ne aplot, ar apkandziot. Kaip yra istikruju?
papasakokit

Na skaiciau apie sita veislyte, raso kad agresyviems sunims priklauso, kad niekada nepasiduoda priesininkui, kovoja uz save ir savo seima. Na bet ziuriu i foto, ji man tokia gleznute ( na neskaitant ugio

QUOTE(Eileitija @ 2009 05 17, 01:18)
labuka dar karteli
po eurovizijos nuotaikos nera
na bet ne apie tai
), tokia meilute, kad atrodo, uzpultu kas gatvej ziema vakare, tai nueitu pasibuciuot , o ne aplot, ar apkandziot. Kaip yra istikruju?
papasakokit 

Sveikute

Na mano patiris su sia veisle ne didele, tik 11 menesiu, bet bendrauju su kitais zmonemis is kitu saliu auginancius Kangalus. Galiu padaryt tokia isvada, labai priklauso kaip suniuka isauklesi!
Mano kalyte dar jauna, gyvena ir mokosi, bet jau jauciasi tas saugos refleksas

Kai is sono pamato, kad kazkoks vytas prieina prie mano mamos, ji paziuri i ji po to i mane, ir tarsi klausia ka cia daryt

Maniske tai labai megsta mano kaciuka saugot nuo visu, ji tiesiog ne leidzia jam net uz tvoros nueit, prispauzia ir laizo, o jei jis pabega , tai tlekia pas mane ir skundziasi

Jos tetis gyvena Berlino centre, bet vat toks "pavojingas" suo sverentis 75 kg, vedziojamas be pavadelio

Dar ji labai gerai perpranta aplinka: mes gyvenam uzmiesti nuosavam name, ji nakvuoja namuose, tai ji mus perspega su savo juokingu "bu-bu" kad kazkas kazkur eina ir bac skambutis i duris, bet zmogu mielai apuosto vizgint uodegyte

Gal ne pavargsit skaityt mano pasakojimus

sveikiname Ceylin su JN
Cia jau musu trecias JN

ooo tada turim LT JCH !!!! sveikinam 
labai jau tavo mergiote mano vilkei tiko ir patiko - neveltui jos giminaiciai su Peron'u (Dareko draugu) cekoslovakais kartu laksto

labai jau tavo mergiote mano vilkei tiko ir patiko - neveltui jos giminaiciai su Peron'u (Dareko draugu) cekoslovakais kartu laksto

QUOTE(wolfin @ 2009 05 18, 20:21)
ooo tada turim LT JCH !!!! sveikinam 

Aciukas uz sveikinimus

Na vat gaila nepafotkinau jas, fainai atrode, tikri gamtos vaikai susitiko

O kokioj parodoj dabar busit?
QUOTE(graShkyte @ 2009 05 15, 18:11)
Sveiki
Malonu, kad uzsukot
Mokyklelei lankysimes, bet sia savaite nesigavo, nes apsirgom, tik Ceylin sveika
Kita savaite irgi nezine ar pasirodisim, nes planuoju su Ceylin isvaziuot i uzmiesti, bet dar nezine

Malonu, kad uzsukot

Labutis,
aiškutis viskas, tai sveikit

o mes lankom mokyklėle

Artezas tai gerai, išdykauja kaip visada

O Jūs dabar kada dalyvaujat parodoje?
Beje kaip supratau Druskininkuose irgi gerai Jums sekesi?