Įkraunama...
Įkraunama...

Kangalas (turkų aviganis)

QUOTE(Deima @ 2009 02 21, 02:00)
Toks klausimas va iškilo, kuom šeri savo mergą ir kokį kieki ji suėda?  bigsmile.gif

Sveikute bigsmile.gif
Jau beveik du menesius valgom RAW biggrin.gif o dienos norma kazkur apie 1.200-1.400kg tongue.gif
Kaip tau sekasi? 4u.gif
Atsakyti
a, tai nedaug suėda bigsmile.gif Man gerai sekasi, va katę savo ant RAW pervedžiau, tai ji dabar amžinai alkana pasidarė, vis mėsos mėsos jai duok essen.gif
Atsakyti
Patrukdysiu jus smile.gif Su kuo teko garbė šiandien susipažint parodoj??? bigsmile.gif Labai smagu kad buvom su Berta atpažintos bigsmile.gif thumbup.gif

Beje šuniukas labai gražus wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
O, kažkaip tik dabar užkliuvo akys už šios temos bigsmile.gif Atsiverčiu- o gi žiūriu matyta "šunė"- Ceilyn ax.gif Buvau ringinėj desūroj kelis kartus, kai ir Ceilyn buvo rolleyes.gif Graži kalaitė. O kiek LT yra Turkų aviganių? g.gif
Atsakyti
kaip sekėsis parodoje jums?Greit sakot ir nekankinkit:)
Atsakyti
Tai visgi Ceylin gali dalyvauti? bigsmile.gif
Atsakyti
gali,gali jau.Bet kažko tyli mat damos-kankina
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2009 02 22, 20:33)
Patrukdysiu jus smile.gif  Su kuo teko garbė šiandien susipažint parodoj???  bigsmile.gif  Labai smagu kad buvom su Berta atpažintos  bigsmile.gif  thumbup.gif

Beje šuniukas labai gražus  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

Sveikuciai 4u.gif Ir mums buvo smagu susipazint su beuodege Bertuke linksmuole tongue.gif ir juos seimininke. drinks_cheers.gif
Ir aciu uz komplimentus, labai smagu cool.gif
Papildyta:
QUOTE(inesak @ 2009 02 23, 09:25)
kaip sekėsis parodoje jums?Greit sakot ir nekankinkit:)

Tuoj tuoj, rengiam reportaziuka bigsmile.gif

Pakeliui i paroda 4u.gif
user posted image
Ringe cool.gif
user posted image
Belaukiant BEST'u bigsmile.gif
user posted image
...grizom namuo... blink.gif
user posted image
Gavom ivertinima: labai perspektyvus thumbup.gif
Ir aprasymas labai geras, ir komplimentu is teiseju gavom blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Marceborzoi @ 2009 02 23, 00:15)
O, kažkaip tik dabar užkliuvo akys už šios temos bigsmile.gif Atsiverčiu- o gi žiūriu matyta "šunė"- Ceilyn ax.gif Buvau ringinėj desūroj kelis kartus, kai ir Ceilyn buvo rolleyes.gif Graži kalaitė. O kiek LT yra Turkų aviganių? g.gif

Malonu, kad mus jau atpazysta thumbup.gif ir aciu uz komplimentus panelesi blush2.gif
O LT mus tik dvi, bet vat apie kita neturiu jokios informacijos unsure.gif Tikejausi parodoj susimatyt, bet nebuvo.
Papildyta:
QUOTE(aiki @ 2009 02 23, 12:03)
Tai visgi Ceylin gali dalyvauti?  bigsmile.gif

Taip taip jau galim, tai vat vakar startavom biggrin.gif
Atsakyti
Atejau ir as Ceilyn pasveikinti, saunuoliai thumbup.gif

O mes zinok vel be nuotrauku likom - fotiko batarkes su pirma nuotrauka issikrove , tai vel tik su filmuota medziaga likom , neturiu nei kaip pasirodyti.
Atsakyti
SVEIKINIMAI DIDELIAUSI.Kiek suprantu beste ne kas?O man ta teisėja tai ne kas.
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2009 02 23, 12:47)
SVEIKINIMAI DIDELIAUSI.Kiek suprantu beste ne kas?O man ta teisėja tai ne kas.

ACIU bigsmile.gif
Beste tai atkritom pirmi, maziukus pukuotukus isrinko mirksiukas.gif
Atsakyti
tai čia visad taip.Mes ir niekad nelaimėdavom bestuose,net nežiūri į mūsų-ale nematomi :)Nieko nenusiminkit,aš tai jų nesureikšminu.Nes koks palyginimas dar tarp pukuoto,iščiustinto ir pvz kaip maniškės bukanosės ir be plaukų su kavailu žvilgsniu.
Atsakyti