QUOTE(georgiana @ 2013 07 21, 10:19)
merginos o ka darote is vasariniu kopustu labai eme trukineti galvos patarkite kaip ruosiate
Is vasariniu tinka daryti ta misraine,kur saldytuve reik laikyt,bet receptas cia kazkur yra,jei noresi,parasysiu,o ziemai i sklepa as darau taip is vasariniu-1 kibiras paruostu kopstu-pjaustytu,tarkuotu,ar ceckavotu,sauja druskos,pora sauju cukraus,puse litro acto,puse litro aliejaus,gerai sugrudu,kol atsiranda daug skysciu,belieka tik daugiau,kaip puse kibiro,paslegiu su lekste ir svoriu,laikau kambaryje 3 dienas,paskui dedu i puoda,uzverdu ir paverdu lygiai puse valandos,tada dedu i stiklainius,uzvakuoju,palaikau uzdengus,ir i sklepa..skanus salti,skanus troskinti,skani sriuba..prieskoiu kieki galima koreguoti pagal skoni..
Tiesa,pamirsau,visada tarkuoju morku,kiek man patinka,ir kmynu dedu