QUOTE(Rinesa @ 2010 11 20, 00:30)
Nu va aš saviškius irgi jau kaštavojau
Tik jie pas mane tokie "morkavoti" gavosi, nes daug morkų dėjau, kmynų, druskos saują, antaninių obuolių. Gavosi rūgštoki, bet man
Žiūriu kai kurios dedat cukraus. Ką jis duoda? (tėvai nedėdavo ir nieks iš pažįstamų nededa)
Pirmas blynas ne visai prisviles.
Aj dar dėl tų parduotuvinių kopūstų... Kaip žinot kokie jie ten, laikys-nelaikys?

Nes šiaip tai reiktų susidėt didesnį kiekį nei kibiras...
ziurejau turguj kainos oho uzkeltos 1.50uz kg praso cia Alytuj, Rimi irgi pakele kainas po 1.05 kg parduoda teks kreiptis i vietini turgu kad po 1 lituka ivaldyti
o del cukraus deda mano tevai visada tai priduoda geresni skoni ir labai reikia taikyti proporcijas ragaujant, beje cukrus ne vienodo skonio

) kaip ir rupioji druska
beje tik nedekit juoduotos druskos sugadinsit kopustus

o ant dugno i merliuka juodos duonos kriauksleliu idekite labai pataiso skoni