QUOTE(Olesta @ 2008 07 26, 10:34)
Akvilyte gal jau įgyvendinot idėją į marlę iškart įsiūti įklotukus?
nea

kažkaip įsivaizdavau kad turiu labai daug tos marlės.. o kai išsitraukiau tai ten ant juoko

tai ir nebesiuvau...
QUOTE(jonė3 @ 2008 07 26, 23:31)
o jau tose vilnose pimpilas guli sušąlęs??? neturit jūs ką veikt
QUOTE(Vaizele @ 2008 08 02, 14:40)
Žinau, kad pirktinės daugkartinės sauskelnės iš bambuko garsėja kaip gerai drėgmę sugeriančios.
Turiu bambuko siūlų. O jei bandyčiau iš jų numegzti / nunerti vaikui įklotukų arba prilaikančias kelnytes?
Bet kažin, ar prilaikančios kelnytės bus gerai? Juk man atrodo parduodamų kelnyčių iš vilnos esmė, kad per vilną neprasigeria taip greit drėgmė, ar ne?
aš turiu pirktinių bambukinių įklotų.. naudojam nakčiai

be jų nežinau kaip naktį be pakeitimo išmiegotų
iš kur gavai

kelnyčių neverta.. bet įklotukus bandyk
esmė būtent tokia

tai bambukas čia ni prie ko....
QUOTE(Vaizele @ 2008 08 05, 23:26)
Na, va, pagaliau sudėjau visą reportažą kaip aš ten jas siuvau.
liux

tik keli pastebėjimai jei galima

kam tu jas pastrigavai??? ( nežinau ar supratai ka norėjau pasakyt.. na su adata kam susiuvai ranka??? ) laiko sąnaudos turėtų būt nerealios
ir tas apmėtymas irgi gi suėda bilen kiek laiko

ar nepaprasčiau išverst ir nusiūt tiesią siūlę??? ir bent jau man tvarkingiau atrodo
ir dar nematau prasmės daryt tų dvigubų lipukų nu kad skalbiant užklijuot.. tas lipukas pakankamai kietas.. vaikui jokio patogumo.. o užsegt skambinat galima ir taip.. tik išvers tas sauskelnes taip kad vidinis sluoksnis būtų išorėj...
ir dar.. jei auginat berniuką tai vėlgi nėra prasmės dėt du sluoksnius froto per visą ilgį

vistiek berniukai daro priekyje.. tai aš dėjau vieną sluoksnį per visą ir dar du sluoksnius priekyje...
QUOTE(Vaizele @ 2008 08 15, 12:04)
Noriu pasidžiaugti - mano aprašymą kaip aš siuvau daugkartines sauskelnes Delfi.lt įdėjo į savo blogą "Pasidaryk pats".
Pakėlė man nuotaiką šiandien
sveikijam
aš užvedžiau temukę ir dingau..

ale va prisissiuvau, naudoju sėkmingai

tai kažkaip vis pagailsta laiko čia parašyt