Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Ačiū rena už ats.

Nuotraukų nekelia nors kompą su plaktuku daužyk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 07 16, 19:07)
Nuotraukų nekelia nors kompą su plaktuku daužyk  doh.gif

o kai man ju neleidziama ziuret, tai ir nekelk blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos orchideju myletojos,
prasau jusu patarimo ir uzuojautos. Pavasari gavau orchideja dovanu, iki birzelio galo ji zydejo, dabar ziedai nukrito, stiebas apvyto ir siandien as ji nupjoviau prie pat saknu. As tikra saunuole, pirma nureziau stieba, o tik dabar susipratau sia tema paskaityti. Pasakykit, ar dar isleis nauja stieba , jei taip, kiek jo gali tekti laukti. Nekantriai lauksiu atsakymo. Aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lipra @ 2008 07 16, 19:38)
Sveikos orchideju myletojos,
prasau jusu patarimo ir uzuojautos. Pavasari gavau orchideja dovanu, iki birzelio galo ji zydejo, dabar ziedai nukrito, stiebas apvyto ir siandien as ji nupjoviau prie pat saknu. As tikra saunuole, pirma nureziau stieba, o tik dabar susipratau sia tema paskaityti. Pasakykit, ar dar isleis nauja stieba , jei taip, kiek jo gali tekti laukti. Nekantriai lauksiu atsakymo. Aciu  blush2.gif

na dabar tai jau teks palaukti kol gelyte pailses smile.gif Viskas priklauso nuo prieziuros, kitos greitai islaidzia nauja ziedstiebi ir zydi, o kitos istisus metus tinginiauja 4u.gif
Atsakyti
Niu,panos,jus ir pavarot.As vos randu minutele kita prisest prie kompuko.o jus tik per psl,sokinejat ohmy.gif tongue.gif
Mano salotnava antra zieda skleidzia,o paskutinis smulkiaziedis phaliukas per gera sprindi ziedkoti isleides,ot ka reiskia kai esi,zmogau,uzsiemes ir leidi kvietkom nuo save pailset vacation4.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 07 16, 18:47)
O sita mano iki siol durniuoja, per savaitgali naujas ziedelis prasivere, ir vel "neaiskios" spalvos...  rolleyes.gif
http://public.fotki....6sv1080461.html

man tai labai grazu ant to pacio stiebo skirtingu spalvu ziedeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 07 16, 18:47)

O sita mano iki siol durniuoja, per savaitgali naujas ziedelis prasivere, ir vel "neaiskios" spalvos...  rolleyes.gif
http://public.fotki....6sv1080461.html

Nu gi laaabai grazi gelyte wub.gif.
P.S ir itik moterai:kai spalvotas ryskus-blogai!!!kai baltas it sniegas- vel negerai-nes per daug jau baltas ir suprask tu tas bobikes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal uzduosiu ir kvaila klausima, blush2.gif bet dabar labai knieti suzinoti: kai nuzydi gelyte, jos ziedstiebio nupjauti nereikia? (paskaiciau auksciau), tiesiog palikti ji styrot ir vel prades zydet? 4u.gif g.gif blembacki, ot vista esu doh.gif
Atsakyti

sakykite, o jeigu ant lapelių ir stiebelio atsirado kažkokių lipnių lašelių, tai kas tai? blogai? g.gif 4u.gif
atsiprašau, gal kur jau buvo rašyta, neskaičiau visos temos blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Rodykit gi visos ka is SKM gavot, please flirt.gif

Rena, o tavo viltys ar pasiteisino? Kaip margumas? Kada foto parodysi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(anestute @ 2008 07 16, 21:09)
Gal uzduosiu ir kvaila klausima,  blush2.gif  bet dabar labai knieti suzinoti: kai nuzydi gelyte, jos ziedstiebio nupjauti nereikia? (paskaiciau auksciau), tiesiog palikti ji styrot ir vel prades zydet?  4u.gif  g.gif blembacki, ot vista esu  doh.gif

taip palikti, jis dar gali isleisti atsakeliu ir toliau zydeti. Na jei nudziuves tai aisku reikai nukirpti, nes grozio tikrai nesulauksit bigsmile.gif

QUOTE(Aaukse @ 2008 07 16, 21:22)
sakykite, o jeigu ant lapelių ir stiebelio atsirado kažkokių lipnių lašelių, tai kas tai? blogai? g.gif  4u.gif
atsiprašau, gal kur jau buvo rašyta, neskaičiau visos temos  blush2.gif  4u.gif

nieko blogo, jei nesimato kokiu nors judanciu gyviu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 07 16, 21:31)
Rodykit gi visos ka is SKM gavot, please  flirt.gif

Rena, o tavo viltys ar pasiteisino? Kaip margumas? Kada foto parodysi?  bigsmile.gif

as jau rodziau pries kelis puslapius ax.gif
Atsakyti