Įkraunama...
Įkraunama...

gal zinote kur kaune rasti

QUOTE(cipciukas @ 2008 12 01, 23:13)
Oi neeeeeeeeee....tikrai ne 35centai schmoll.gif , 50 ir gal dabar dar brangiau  smile.gif

user posted image

ir a staip manau, bet mano draige mano kitaip, ji man aiskuna kad perka pas tokia moteri, na kur visas kaunas, tipo perka pas ja, po 0.35. Tai as jai ir sakua duok koordinate sir as noriu nusipirkti, tai ji neduoda, sako as tau nupirksiu ir atvesiu. Tai vat ir taip idomu pasidare kokia ju kaina, niekada ju neperku, visada kepu pati.
Atsakyti
Tai gal tavo drauge pati kepa tongue.gif , kad neduoda kordinaciu mirksiukas.gif

Pries 6 metus nano drauge kepe ir pardavinejo po 35 centus , bet kiek jau laiko praejo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 02 gruodžio 2008 - 11:15
nu jei už grybuką po 50 ct mokėtų tai kepčiau ir kepčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Zinot panos as kaip tik siuo metu uzsikabliavusi ant grybuku kepimo (pagal recepta is grybuku ir voveraiciu temos, su trupuciu patobulinimu). bandau perprasti ju dailinimo paslaptis... tai pasedejauir paskaiciavau, kad man savikaina grybuko kainuoja 29 centai. bet... as neivertinau dar elektros energijos. kaip rytoj kepsiu tai paskaiciuosiu ir tai. rolleyes.gif
tai jeigu pardavineja po 35 centus... kazkaip nerealu.... arba vietoj sviestuko deda margarina ir t.t.t... bet tada jie nera tokie skanus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rimcikas @ 2008 12 02, 21:32)
Zinot panos as kaip tik siuo metu uzsikabliavusi ant grybuku kepimo (pagal recepta is grybuku ir voveraiciu temos, su trupuciu patobulinimu). bandau perprasti ju dailinimo paslaptis... tai pasedejauir paskaiciavau, kad man savikaina grybuko kainuoja 29 centai. bet... as neivertinau dar elektros energijos. kaip rytoj kepsiu tai paskaiciuosiu ir tai. rolleyes.gif
tai jeigu pardavineja po 35 centus... kazkaip nerealu.... arba vietoj sviestuko deda margarina ir t.t.t... bet tada jie nera tokie skanus schmoll.gif

nu jo, jei viska suskaiciuot, tai tada jis vos ne auksinis gaunasi:)
O jei dar kept is meduolines teslos, su medumi, na kad ilgiau laikytusi, tai isvis tada...
Atsakyti
tai va va mergaites ir man tie 0.35 centai i jokiu remus netelpa, bet tiek ji mane uzsiutino, kad vistiek neduosiu as draugei ramybes, sakysiu duok koordinates nes labai visi aplinkui pazystami nori sventesm grybuku, o ji duoti nenori del to kad taip nera. Ji sako tai as tau nupirksiu ir atvesiu, niu tai teda tegul perka ir atveza man, sumokesiu as jai po 0.35 centus lotuliukas.gif , idomu kiek i minusa isoks. Nu negrazu, bet gal kita karta galvos ka kalba.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2008 12 03, 08:25)
tai va va mergaites ir man tie 0.35 centai i jokiu remus netelpa, bet tiek ji mane uzsiutino, kad vistiek neduosiu as draugei ramybes, sakysiu duok koordinates nes labai visi aplinkui pazystami nori sventesm grybuku, o ji duoti nenori del to kad taip nera. Ji sako tai as tau nupirksiu ir atvesiu, niu tai teda tegul perka ir atveza man, sumokesiu as jai po 0.35 centus  lotuliukas.gif , idomu kiek i minusa isoks. Nu negrazu, bet gal kita karta galvos ka kalba.

Tik sakyciau daug neuzsiprasyk pas drauge grybuku..., o jeigu bus neskanus? ka tada daryti? g.gif
Atsakyti
nu pasak jos labai skanus, as klausiau biskvitiniai ar meduolinaiia, tai ji net to nezino, tipo valg ir nesigilina. Turiu pati keptuve isikepciau ir paziureciau ju svaikaina, bet kazkaip nalabai man gausis, ne smano keptuveje kepa 3 grybukasi ir 2 voveres, tai jei kepti tik grybukus, tai reikes kepti visa diena ir pustuscia keptuve deginti sad.gif Tai nesinori taiupo daryti, ne sjei kapu tai kepu ir grybukus ir voveres.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2008 12 03, 12:38)
nu pasak jos labai skanus, as klausiau biskvitiniai ar meduolinaiia, tai ji net to nezino, tipo valg ir nesigilina. Turiu pati keptuve isikepciau ir paziureciau ju svaikaina, bet kazkaip nalabai man gausis, ne smano keptuveje kepa 3 grybukasi ir 2 voveres, tai jei kepti tik grybukus, tai reikes kepti visa diena ir pustuscia keptuve deginti sad.gif Tai nesinori taiupo daryti, ne sjei kapu tai kepu ir grybukus ir voveres.

nu del savikainos tai ir as abejoju, nes sake kad maziukus grybukus kepa is meduolines teslos, o didesnius is sakocio teslos blink.gif tai as uzsiminkiau ta sakocio tesla tai savikaina doh.gif gaunasi, ten jos kazka visai paprasto deda
Atsakyti
QUOTE(gresimgy @ 2008 12 05, 21:07)
nu del savikainos tai ir as abejoju, nes sake kad maziukus grybukus kepa is meduolines teslos, o didesnius is sakocio teslos  blink.gif  tai as uzsiminkiau ta sakocio tesla tai savikaina  doh.gif  gaunasi, ten jos kazka visai paprasto deda

Sakau , gal jos ten koki kietesni biskvita daro ? unsure.gif tai tada jie pigiai iseitu tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2008 07 14, 14:48)
na pas mus juos dar kepa taip vadinamos senosios vestuviu seimininkes, kurios seimininkaudavo vestuvese. ir dabar visai nesenai dalyvavom draugu vestuvese kaime tai ju saldumynu stalas luzo nuo siu skanumynu  thumbup.gif  tongue.gif

gerai but pazinoti tokia seimininke ax.gif gal kas turit pazinciu platesniu?labai labai lauksim az biggrin.gif
QUOTE(ew_a @ 2008 11 16, 12:46)
Vilniuje, Antaviliuose gyvena moteriske kuri kepa tokias grybu seimynas, vasara kaina tokios seimynos buvo 60 lituku, svoris virs triju kilogramu. Tesla meduoline. Tokios pacios grybu seimynos yra chocolife parsidavineja, jie perka is tos pacios moteriskaites tik brangiau parduoda.

jai nesunku,gal galima telefona sios moterytes i az
dar norejaui paklausti ,ar priimtu asmenini uzsakima,jai ji firmom daro?labai noreciau toky uzsakyti wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Aciu

QUOTE(gresimgy @ 2008 12 01, 16:12)
kaune kai mazas grybukas kokiu 5cm kainuoja 0.5Lt, o didesnis apie 10cm -2Lt

prie OZESKIENES sustojimo(prie TEISMO)
stovi moteryte-bobulyte
tai tikrai tokiom kainom mirksiukas.gif
Kaune smile.gif
Atsakyti
zaliakalnio turguje yra visokiu graziu braskyciu grybuku ir tttt
Atsakyti