Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto rūbeliai, dalinamės info

user posted image
o stai kaip mes atrodem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xmigliux: 08 rugpjūčio 2008 - 20:36
QUOTE(xmigliux @ 2008 08 08, 20:26)
user posted image
o stai kaip mes atrodem.

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
noriu pasidalinti savo ir mamyciu idejomis krikstynoms ir nebutinai.

Atsakyti
Mamytes o kur perkat baltus batelius berniukams g.gif , jau galva isiskaudejo doh.gif patarkit kur galeciau rasti, nes ziuriu labai grazius nupirke mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, ieskau kriksto rubeliu savo 1,5 metu berniukui.
Gal kas parduotu ar sutiktu isnuomuoti?
reiktu 08,24 Vilniuje.
Noreciau balto ar sviesaus rubelio.
blogiausia, kad ryt isvykstu ir grisiu tik po savaites, tai nezinau ar galesiu prieiti prie interneto, todel atsiprasau, jei neatsakysiu i jusu pasiulymus is karto.
bet labai laukiu visu variantu.
jei galite atsiuskite ir nuotraukyciu kristinuv@gmail.com
Atsakyti
Stai nauja kriksto skraistele su kapisonu tinkanti vaikiukui nuo 1 iki 3 metuku. Manekenei 2.5 metuku, tik rubeliai ne krikstynu, o tik siaip balti, kad skraistele siek tiek ziuretusi ax.gif
Parduodama
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image

Modeliukų galit pasidairyti mano paraše ax.gif
Atsakyti
QUOTE(koti @ 2008 08 11, 00:01)
user posted image

Modeliukų galit pasidairyti mano paraše ax.gif

bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Parodysiu ir savo pora darbu, daugiau galite pamatyti mano galerijoje

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 06, 09:01)
Prašom
taip ir galvojau, kad pasakysit  blush2.gif ,nagi teks pasiaiškinti  mirksiukas.gif ,modeliukas matytas, nes jį viena sm mamytė sugalvojo modelį ir siuvosi pas jus  mirksiukas.gif , net pati jos klausiau asmeniškai ar ji sugalvojo modelį ar jūs pasiūlėt jai  ax.gif , bet jis tikrai tapo labai populiarus, aš vogti modelių nemėgstu ir nenoriu  blush2.gif , beje pildau klienčių norus , jos parodo kas patinka ,o aš pildau  rolleyes.gif , nesipykim manau darbo užteks visoms friends.gif, juloab jokios masinės gamybos nevarysiu, nes siuvimas yra mano hobi, aš negyvenu iš šitos srities  rolleyes.gif , noriu kad klientės būtų kuo originalesnės ir išradingesnės ir bandysim dirbti  ax.gif, mačiau jūsų darbą iš arti beje dirbat labai krupščiai ir gražiai, daug jums klienčių  4u.gif,

nereikia nieko aiškintis schmoll.gif , viskas buvo juoko formoje. Puikiai žinau (nes mačiau), kokie nuostabūs tavo darbeliai wub.gif . O dėl modeliuko, taip ir galvojau, kad mamytė paprašė, o tu tik išpildei jos norą. Viskas ok mirksiukas.gif Greit įkelsiu naujų sukurtų modeliukų, bus kur mamytėms akis paganyti bigsmile.gif Sėkmės darbuose smile.gif mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
nu as skraistike pati pasiuvau blush-anim-cl.gif2:nesu kruta siuveja,bet kazkas isejo.suknyte,kepurele ir batukus pirkau.krikstynos 08.16.cia kitos mamos parduoda,o as paliksiu gal anukui-kei tiks.
Atsakyti
musu kriksto kostiumelis mums jau nebereikalingas tad ji perleidziam kitam nuostabiam berniukui wub.gif , lininis, baltos kelnytes maikute ir svarkelis, dydis 24men. svarkelis neuzdetas neikarto nes buvo labai karsta, dar kartu parduodam kedukus puikiai tinkancius prie kostiumelio, del kitos info prasom i az 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti