Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto rūbeliai, dalinamės info

Stai dar pas viena grazuole iskeliavo mano megzta silta, plona angorine suknute

user posted image
user posted image
Atsakyti
gal kas žinote, kur Vilniuje gauti baltus batukus 2 metų berniukui?
giminaitė bus jo krikšto mama tai nori būtinai baltų g.gif
Atsakyti
kur galima nupirkti garžią krikšto skraistę Vilniuje g.gif , kolkas radau tik Čipoline, bet man ten jos tragiškos, labai gražių būdavo Gandro parduotuvėje, bet jis jau greit bus uždarytas, todėl išpardavinėja viską ir berniukui skraisčių jau nebėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgittux @ 2008 09 07, 11:28)
Sveiko, mamytes,

prisiziurejau puikiu darbeliu.. tik ziuriu, kad visi jau paaugusius vaikelius krikstija.. o va mane pakviete 2men berniuka krikstyti.. ieskau rubeliu mazyliui.. gal kuri galite padeti? kur ko ieskoti tokiam maziukui?

o kada krykstinos. turiu berniuku ir skraiste dar yra atskirai
Papildyta:
QUOTE(viktutes @ 2008 09 21, 12:09)
kur galima nupirkti garžią krikšto skraistę Vilniuje g.gif , kolkas radau tik Čipoline, bet man ten jos tragiškos, labai gražių būdavo Gandro parduotuvėje, bet jis jau greit bus uždarytas, todėl išpardavinėja viską ir berniukui skraisčių jau nebėra schmoll.gif

as turiu skraiste. atsiusciau foto i meila ,parasik jei dar nevelu
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

spalio pabaigoje planuojame krikstyti 2,5 metu berniuka. Pradejau sukti galva, ka cia su rubelais daryti...

Tokiu metu paprastai buna jau salta, ir baznycioje greiciausia turesime buti su paltais... Tai taip iseina, jog kriksto skraiste teks apgaubti ant striukytes... tai vaizdelis bus kaip klapciuko unsure.gif (buvau jau sugalvojus nerta arba megzta skraistele, bet kaip tokia ziuresisi ant striukes?... Ir is viso kokia skraiste gali ziuretis ant striukes???)

Gal galit kas duoti patarimu siuo klausimu...

Ir gal tarp musu auksarankiu mamyciu yra tokiu, kurios galetu mums ta skraistele realizuoti....

Labai lauksiu pasiulymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2008 09 10, 08:35)
4u.gif noriu pasiulyti pasizvalgyti po sita kriksto rubeliu puslapi

http://www.freewebs.com/mezgimas/

Aciu uz reklama 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gile-Pile @ 2008 09 22, 11:32)
Sveikos mamytes  4u.gif

spalio pabaigoje planuojame krikstyti 2,5 metu berniuka. Pradejau sukti galva, ka cia su rubelais daryti...

Tokiu metu paprastai buna jau salta, ir baznycioje greiciausia turesime buti su paltais...    Tai taip iseina, jog kriksto skraiste teks apgaubti ant striukytes...  tai vaizdelis bus kaip klapciuko  unsure.gif  (buvau jau sugalvojus nerta arba megzta skraistele, bet kaip tokia ziuresisi ant striukes?... Ir is viso kokia skraiste gali ziuretis ant striukes???)

Gal galit kas duoti patarimu siuo klausimu...

Ir gal tarp musu auksarankiu mamyciu yra tokiu, kurios galetu mums ta skraistele realizuoti....

Labai lauksiu pasiulymu  4u.gif

galeciau atsiusti nuotraukas skaraisciu i meila, nes cia man kazkodel neleidzia
Atsakyti
Pagalvojau, kad pasiūlysiu šiame skyriuje, nes pati prieš krikštynas jame ieškojau panašių dalykų... 4u.gif

Parduodu šventinį kostiumą 9-12 mėn. berniukui. Siunčiausi jį iš JAV sūnaus krikšynoms, tačiau jis labai ilgai keliavo ir bijojau, kad nesuspės ateiti, taigi užsisakiau antrą, jau iš Anglijos (arčiau...). Abu gavau vienu metu - kelioms dienoms likus iki šventės doh.gif Bet būtent pirmasis sūnui (14 mėn.) buvo per mažas. Taigi parduodu pigiau nei pati pirkau - 100 Lt. Komplektas tikrai dailus. Ir visiškai naujas.

Taip pat parduodu vos keletą kartų nešiotus baltus batukus - 21 dydžio. Odiniai, tvarkingi. Kaina - 70 Lt.

Jei sudomins, rašykite až 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveiki,
Na ir mes pasirodome vzilma siutais kriksto drabuzeliais mirksiukas.gif aciu mirksiukas.gif 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai thumbup.gif
Atsakyti
apmirusi temukė verysad.gif , krikštynų metas baigėsi liūdnoka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 09 29, 22:51)
apmirusi temukė  verysad.gif , krikštynų metas baigėsi liūdnoka  verysad.gif

Vasara turbut pats geriausias metas krikstyti maziukus, nereikia jaudintis, kad susals ax.gif
Atsakyti