Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienio/vakarėlių žaidimai

Panelytės sos- pagalbos. Reikia paruošti šešiasdešimtmetį, gal kas gerų minčių turit, kaip užimt ta mano ;jaunimėlį;. Busiu visom dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(villga @ 2008 11 20, 21:33)
nelabai supratau kaip ta kojine reik atnesht??..  ax.gif



speju, reikia numauti nuo kokio vyriskio lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes, kaip manot kaip apsirengti "mafijoze"? vyras viskas aisku, o moteris? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivike @ 2008 11 25, 19:21)
sveikutes, kaip manot kaip apsirengti "mafijoze"? vyras viskas aisku, o moteris?  rolleyes.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
O gal kas galit pasiulyti zaidimu susijusiu mafija. Musu vakarelio tema - mafija ...
Atsakyti
Labukas smile.gif
As dar toki zadyma zinau:
Perduok zieda
Visi sustoja ratuku (pageidautina vyras – moteris - vyras – moteris). Kiekvianas gauna po degtuka ir su dantim laiko viena dektuko gala. Pirmas zaidejas ant degtuko, kuri laiko burna, uzdeda zieda (geriasiai ne labai sunku) ir perduoda kaimynui, aisku be ranku biggrin.gif , taip kad nenukristi. Ir taip ziedas keliauja ratuku. mirksiukas.gif
Istikruju daug juoka sukeliantis zaidymas.
Atsakyti
QUOTE(Ti_Na @ 2008 12 14, 00:03)
Labukas  smile.gif
As dar toki zadyma zinau:
Perduok zieda
Visi sustoja ratuku (pageidautina vyras – moteris - vyras – moteris). Kiekvianas gauna po degtuka ir su dantim laiko viena dektuko gala. Pirmas zaidejas ant degtuko, kuri laiko burna, uzdeda zieda (geriasiai ne labai sunku) ir perduoda kaimynui, aisku be ranku  biggrin.gif , taip kad nenukristi. Ir taip ziedas keliauja ratuku.  mirksiukas.gif
Istikruju daug juoka sukeliantis zaidymas.


papildysiu: jei žiedas nukrenta degtukas laužiamas per puse ir bandoma vėl biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eg0iste @ 2008 12 14, 02:13)
papildysiu: jei žiedas nukrenta degtukas laužiamas per puse ir bandoma vėl biggrin.gif

o sito nezinojau blush2.gif Bet taip dar smagiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos.As irgi ieskau kokiu ideju zaidimams.Pasiulysiu jums viena labai labai sena zaidima.
Is laikrasciu,zurmalu prikarpyti visokiu atsakymu pasisakymu,zodziu,juos sulankstyti ir sudet i kokia dezute.
Kiekvienas svecias traukia lapuka ir pries perskaitydamas kas ten parasyta pasako:MANO KELNESE.Jei pririnksit geru atsakymu-labai linksmai gaunas.

Dar viena zaidima zinau,bet gerai pasiruost is anksto.O galima paskui panaudot bet kada.Ant nedideliu korteliu surasyt klausimus kurie prasideda zodziu AR.
Ar tu mane myli?
ar nori isgerti?
Ar nori miego?
Ar gali nusirengt?Ir panasius
Ant kitu korteliu surasyt atsakymus
Taip
ne
galbut
zinoma
o kaip gi
Duoti vienam sveciui traukti kortele su klausinu,o kitam su atsakymu.Kartais taip atsakymai sutampa,Kad juokiames iki asaru...
Atsakyti
1. Žaidėjų grupės išsirenka po vieną žmogų ir per tam tikrą laiką visi turi iš savo išrinktojo padaryti mumiją, apvyniojant jį/ją tualetiniu popierium. Laimi tie, kuriems pavyko geriausiai smile.gif
2. Žaidžiama keliomis grupėmis, kad hūtų su kuo varžytis. Sustojus priešais vienas kitą ant atkištų rodomųjų pirštų reikia padėti kokį lengvą pagaliuką arba iš kokteilinių šiaudelių padarytą tūtelę ir jį pamažu nuleisti žemyn. Būtina sąlyga - VISI savo pirštais turi VISADA liesti tūtelę (labai smagu, nes kai liepi ją liesti, tūtelė ima ne leistis žemyn, o kilt aukštyn ).
3. Su šaukštais iš kokio nors dubens nešti vandenį tol, kol kuri nors grupė pirma pripildys stikliuką.
4. Komandos nariai stovi ant paklodės ar kokio nors audeklo ir turi kuo greičiau, nuo jo nenulipę, jį apversti.
Atsakyti
Kazkurioj temoj rase toki:
Komandos nariai stovi ant paklodės ar kokio nors audeklo ir turi kuo greičiau, nuo jo nenulipę, jį apversti.
Atsakyti
Cia is serijos logiskai ismastyti misles (kaip apie romeo ir dziuljeta):

. Vyriskis nuejo i restorana ir paprase, kad jam atnestu kepta zuvedra. Paragavo viena kasni sio patiekalo, isejo is restorano ir nusisove. Kodel jis taip pasielge?

Cia atsakymas toks, kad plauke laivas ir pradejo skesti. Grupe keleiviu issigelbejo, bet buvo nubloksti i negyvenama sala. Toj saloj atsidure ir vyras su zmona. Ryte vyras atsikelia ir ziuri, kad visi kazka skaniai valgo. Jis irgi paragauja ir paklausia kieno cia mesa? Bendrakeleiviai atsako: tai kepta zuvedra. Paskui vyras pasigenda savo zmonos. Jam paaiskina, kad zmona kazkur dingo ar tai paskendo.
Po kiek laiko gelbetojai randa saloje tuos zmones ir parveza namo. Vyras iskart nueina i restorana ir uzsisako kepta zuvedra. Jam patiekia kaip prase ir jis atsikandes viena kasni supranta, kad tada saloj valge visai ne zuvedros mesa. O kieno gi? Tai buvo zmogiena - jo dingusi zmona. Jis neistveria ir isejes is restorano nusisauna.

3. Dykumoje rasti du vyriskiai. Vienas is ju gyvas, net nesusizeides, o kitas - mires. Abu vyriskiai turejo po kuprine. Pirmojo kuprine atidaryta ir pustuste, o antrojo, to mirusio - pilna ir uzsegta. Klausimas: kas yra kuprineje?

Kuprineje yra parasiutas, kuris neissiskleide. Pirmojo vyro parasiutas issiskleide ir ji tuscia, o antrojo neissiskleide, todel vyras zuvo, o kuprine pilna ir uzsegta.

4. Petras gavo pastu Vyto nupjauta ranka. Apziurejo ja ir ismete. Reikia atsakyti kodel Vytas siunte savo ranka Petrui.

Paskendo laivas ir valteleje issigelbejo du vyrai: Vytas ir Petras. Vytas pagal specialybe buvo chirurgas. Pluduriuoja jie, laukia pagalbos, neturi ka valgyti. Nebelieka ka daryti, tai chirurgas Vytas pasiulo nupjauti draugo ranka ir ja pasidalinus suvalgyti. Petras pats mato kokia situacija, kad reikia kazkaip gelbetis ir sutinka su salyga, kad Vytas irgi nusipjaus savo ranka. Taip Petras netenka rankos. Abu issigelbeja, o Vytas savo pazada istesejo veliau: nusipjove savo ranka ir atsiunte Petrui pastu. Dabar abu be rankos.

5. Policija kambaryje aptiko nuzudyto vyriskio lavona. Salia numestas tuscias termosas. Reikia atsakyti kaip buvo nuzudytas vyras.

Kadangi zudikas nenorejo palikti nusikaltimo zymiu ir nusikaltimo irankio, tai termose atsinese smaila varvekli ir juo nudure savo auka. Zudikas pabego, varveklis istirpo. O kambaryje liko tik tuscias termosas ir lavonas.
Atsakyti