Įkraunama...
Įkraunama...

Balionai

Uoj aš tai nenoriu nei vieno baliono mūsų šventėje schmoll.gif Nepatinka man jie vestuvėse. Va kai vaikučių gimtadieniai bus, kitos šeimos šventės tada jau taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2005 05 25, 14:15)
ką tik domėjausi

jeigu norite balionus pripūsti helio dujomis, nereikia jokio komperosiaus jiems pūsti. reikia tik pačių helio dujų. o jis būna įvairios taplos nuo 5 litrų. tų 5 l užtenka pripūsti apie 200 balionų.

kainuoja 141,60 Lt sad.gif

kaip man, tai šiek tiek per brangu. nes paskaičiavau, kad balionai kainuos apie 100 Lt, plius helis 141 Lt, tai ir gaunasi beveik 250 Lt į dausas sad.gif

jei kam reikia, tai vilniuje dar yra toks "Dekobalis". pas juos heliu pripūstas balionas, peprištas gražia juostele, kainuoja 1,80 Lt (kitur, palyginimui, toks pat kainuos minimum 3,5 Lt).

telefonas 276 01 24, Verkių g. 36

Tei va paneles su 5l helio balionu kgalima pripusti tik iki 100 balionu, o ne 200.
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

http://www.partypoof...lloon_decor.htm
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 06, 14:01)

g.gif sis variantas tai neblogas,bet man tie balionai schmoll.gif Tikrai labiau tinkami gimimo dienoms,nei vestuvems blush2.gif
Atsakyti
nezinau ar verkiu gatvej yra dekobalis, bet mano drauge pirko balionus Buivydiškių g. 26, tai taip pat dekobalis. su heliu baliono kaina 3lt, bet jei reikia, kad balionas laikytusi pora dienu tai jo kaina apie 4lt12cnt.
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 07 03, 00:31)
g.gif sis variantas tai neblogas,bet man tie balionai schmoll.gif Tikrai labiau tinkami gimimo dienoms,nei vestuvems blush2.gif

bet uztat kiek kainuoja doh.gif
Atsakyti
Mums tai sodybos šeimininkė pasakė, kad tie balionai kas trečias išsileidžia. Penktadienį papuošia, o šeštadienį kažkas turi iš naujo perpųsti. Beto mano uošvenė mokytoja, pasakė, kad balionai tinka tik pirmokėlių šventei....Bet aišku tik jos nuomonė, darykit mergaitės kaip Jums patinka ir neklausykit kitų mirksiukas.gif
Atsakyti
Uoj aš tai nenoriu nei vieno baliono mūsų šventėje Nepatinka man jie vestuvėse. Va kai vaikučių gimtadieniai bus, kitos šeimos šventės tada jau taip

bigsmile.gif pritariu tau nes ir man jie per vestuves nelabai jau graziai atrodo.
Galima pagalvoti kad jie mazi vaikai ir jiems balionu reikia.

Graziausia vaiku gimtadieni 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, per vestuves uzsakeme balionus su helio dujomis is BALIONU SALIES...Likome labai nepatenkinti. Visu pirma visi 60 balionu buvo taip susukti i viena mazga kad neimanoma buvo isspint, jei butume kirpe tai butume su visom saltom ugenelm nukirpe schmoll.gif Tai va sveciai turejo turet pobaliona ir paleist i ora sugalvoje nora uz jaunuosius, o gavos kad peleidome visa kruva mes patys verysad.gif zodziu visai neto tikejaus blink.gif Reikia su Balioniu slaim is anskto tartis apie tokius dalykus. Rekomenduoju ateiciai susitart 4u.gif
Atsakyti
kodel taip nevykusiai mes buvome vestuvese ir irgi leidome helio balionus i ora su saltom ugnelem ir visai patenkinti visi buvom nes viskas ejosi kaip suplanuota
Atsakyti
Mes ir per savo vestuves leidoma balionus. Uzsisakem is baliomanijos, tai jie atvaziavo ir vietoj pripute tuos balionus pries pat paleidima. Buvo ziauriai grazu thumbup.gif . Tik truputi nesklandumu buvo, nes velavo atvezt, ir teko paleisti ne 12.00 o 12.30, is pradziu pykau, bet kaip paleidom ir pamaciau toki grozi, praejo visas pyktis 4u.gif
Atsakyti
Mes turejom balionus. Puosem stalus ir po to 12 val juos paleidom i dangu su saltosiomis ugnelemis. Pasakiskai atrode ir mes ir sveciai likome patenkinti... biggrin.gif doh.gif
Atsakyti