Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas pagal Polį Bregą II-a dalis

Aš taip pat skaičiau apie žibalą g.gif tiesa, knygoje kažkodėl minimas aviacinis žibalas, kaip geriausias- tačiau tikrai nežinau, kur tokio gauti 4u.gif tai kokį geriausia pirkti? tiesa, be reikalo apie tai užsiminiau vyrui, jis nustėro išgirdęs...bet negaliu kaltinti jo, juk jis nežino, kokie mano skausmai, jau galėčiau ir bet ką išgerti, kad tik palengvėtų 4u.gif Prijaučiantis, o kaip žibalą pasigamint? skaičiau, kad taip pat reiktų garinti iki 1/4 , ar taip?tai man gal irgi reiktų pagert? tik vis kažkaip nedrąsu, o skrandžio neišdegins? literatūroje, kurią skaičiau, rašo, kad lyg ir po šaukštelį per dieną reiktų g.gif
Papildyta:
QUOTE(Prijauciantis @ 2009 01 25, 10:29)
Liga nėra nelaimingas loterijos bilietas, liga dėsningas reiškinys. Lygiai taip pat su sveikata, ji ne loterija - ją galima ir reikia turėti. Tik kiekvienas ją gauti privalo pats. Ir tai tikrai įmanoma.

užkliuvo man šitie pasakymai...aš dažnai kai būna bloga samprotauju, tiksliau kartais pasigailiu savęs, nes rodos tikrai nesu blogas žmogus, o ir gyvenu dorai, dorai elgiuosi, esu net per sąžininga šiem laikams, bet kodėl man tos sveikatos neduota? g.gif pasižiūriu į aplinkinius, yra daug blogesnių, o sveiki, patenkinti...visgi aš dažnai esu linkusi, kad liga yra nelaimingas tas bilietas rolleyes.gif bet iš kur aš jį gavau, jeigo to bilieto net nepirkau g.gif

smile.gif čia šiaip, apmąstymai mano..

p.s mano rankos ir toliau dega, bet pablogėjo pirmą badavimo dieną, o iki tol labai sėkmingai gydžiausi šl. Kodėl kaži taip atsitiko? ar aš neteisingu keliu einu? g.gif
Atsakyti
tiesa, knygoje kažkodėl minimas aviacinis žibalas
aviacinis vasarinis. Nes žieminiame yra cheminių priedų, kad neužšaltų.
Prijaučiantis, o kaip žibalą pasigamint?
Nežinau
skaičiau, kad taip pat reiktų garinti iki 1/4 , ar taip?
Tikrai ne. Be to tai ir pavojinga!
tai man gal irgi reiktų pagert?
pradžioje pabaik tai ką pradėjai thumbup.gif
o skrandžio neišdegins? literatūroje, kurią skaičiau, rašo, kad lyg ir po šaukštelį per dieną reiktų
Žibalas jei be chemijos nieko nedegina. Galima išgerti nors ir stiklinę iš karto ir tikrai nemirsit. Tačiau dienai užtenka nuo 5 iki 15 lašų ant cukraus gabalėlio. Arba galima mažą gurkšnelį ant tuščio skrandžio. Po to gerai nors valandą nieko nevartoti.

Svarbiausia jei ką susiruošėt daryti - surinkti visą teorinę informaciją, tada pamąstyti ar jums to tikrai reikia, koks tikslas. Ir jeigu jaučiate, kad tikrai reikia, nors truputį tikite tuo - tada galima ir pabandyti. isų būdų per vieną kartą neįmanoma išbandyti. Viskas po truputį ir atsargiai, stebint kas vyksta.

p.s mano rankos ir toliau dega, bet pablogėjo pirmą badavimo dieną, o iki tol labai sėkmingai gydžiausi šl. Kodėl kaži taip atsitiko? ar aš neteisingu keliu einu?
Prieš pagyjant beveik visada pablogėja. Ar jau priartėjai prie galutinio pagijimo? - nieks be tavęs pačios to neatsakys. Jei įdomi nuomonė - man atrodo, kad dar ne, kad tai tik viena iš pakopų. Bet tai tik nuomonė. Realybėje jau po dienos ar dviejų gali būti sveika. To ir linkiu thumbup.gif

užkliuvo man šitie pasakymai...aš dažnai kai būna bloga samprotauju, tiksliau kartais pasigailiu savęs, nes rodos tikrai nesu blogas žmogus, o ir gyvenu dorai, dorai elgiuosi, esu net per sąžininga šiem laikams, bet kodėl man tos sveikatos neduota?  pasižiūriu į aplinkinius, yra daug blogesnių, o sveiki, patenkinti...visgi aš dažnai esu linkusi, kad liga yra nelaimingas tas bilietas  bet iš kur aš jį gavau, jeigo to bilieto net nepirkau 

Labai teisingi pamąstymai, tik svarbu nesustoti. Klausk to kiekvieną dieną. Ir jei tikrai svarbu - atsakymus gausi, pati - iš savęs ir labai tikslius. Bet tik tuo atveju jei turi tikrą troškimą juos gauti, pažinti save....
Kiekvienas gavome po neįkainojamą dovaną - gyvybę. Tačiau tai kaip su ja elgiamės, kaip gyvename - jau mūsų uždarbis. Gamta tobula. Ji sugalvojo viską kas yra ir visus būdus kaip išspręsti problemas joms dar neįvykus. Gamta harmoninga. O mes?
Pradžiai užduodi teisingus klausimus - aš sąžiningas, kitas sukčius. Aš sergu, kitas - ne. Kodėl? Kodėl? Kodėl? Ar tai atsitiktinumas, ar dėsningumas. Pažiūrėkime į Gamtą. Ten nėra atsitiktinumų, net jei kartais ir atrodo, kad yra. Viskas iš anksto surežisuota, apgalvota, sudėliota. O kaip mes atrodome Gamtai Jos akimis? Tikiuosi netikite pasakomis, kad Gamta negyva? Kad neišsiplėsti ir neapsunkinti visko dar daugiau, atsakysiu: Gamta atpažįsta jus. Kiekvieną. Ji mato kiekvieną kiaurai, Jūs ir aš, kiekvienas esame jos dalis. Mes esame Gamta. Gamta mus atpažįsta. Mes Gamtos - ne. Tačiau kiekvienas galime pažinti ir suprasti kas Tai yra.
Visa Gamta paklūsta tam tikriems dėsniams. Žmogus taip pat. Jei įdomu - šioje temoje, kažkuriame puslapyje trumpai aprašiau beveik pagrindinius 6 dėsnius, kurių geriau nepažeisti norint likti sveiku. Galbūt kažkas nors truputį taps aiškiau.
Tačiau tai ne viskas. Mes nesame paprasti mechanizmai, kurie vien tik apsipylus kažkokių tirpalu, ar išgėrus kažkokį vaistuką ims gerai veikti. Kartais net laikantis visų dėsnių gali ateiti liga. Mes ir Gyvenimas esame Viena. Mes ir Gamta esame Viena. Todėl neužtenka būt vien sąžiningu (nors tai labai didelis pliusas), neužtenka būti vien geru (nors tai labai labai didelis pliusas) - reikia pradėti Gyventi. Mes ne tik kūnas. Mes ir mūsų mintys, Gyvenimas, Gamta esame Viena. Kartais mes įstumiami į beviltišką situaciją ne todėl, kad blogi, ne todėl, kad geri - o todėl, kad pribrendome pasikeitimams, o keistis nenorime, nebenorime ieškoti, nebenorime gyventi tikro gyvenimo. Gamta mūsų nenužudo, o pasiunčia kokią nors sunkią ligą. Argi tai nelaimingas loterijos bilietas? Vietoje mirties - šansas suprasti kodėl sergi ir ne tik pasveikti, o ir dažnai pakeisti savo gyvenimą? Galbūt atrodo, kad protu sunku suvokti viską? Visiškai teisingai - protu to nesuvoksi. neįmanomą į trilitrinį stiklainį sutalpinti jūros. Neįmanoma. Tačiau Gamta ir tai apgalvojo. Jei turi pakankamai didelį troškimą, pasiryžęs viskam - galbūt bus leista pažinti save. Tada tikrai viskas pasikeis ir viskas tik į gera.
Žinau, kad greičiausiai daug kam tik dar labiau sujaukiau visą vidų, bet kito kelio nėra. Laikas tiksi mūsų nenaudai. Kiekvieną vakarą mes galim pasakyti, kad liko viena diena mažiau. Dar viena diena mažiau. Bendra situacija tokia: arba mes keičiamės ir pradedame gyventi, arba greitai būsim pakeisti kitais. Tai turbūt liūdniausia kas gali atsitikti. Tik kiek liko laiko - nežino niekas. Gal metai, o gal dar šimtas...
Tokia pasaulėžiūra kokia dabar vyrauja pasaulyje, ji neteisinga nuo pat šaknų. Net religijos nutolę nuo Tiesos pakankamai toli. Tačiau gera naujiena ta, kad galimybė atrasti save duota kiekvienam. Kiekvienam asmeniškai. Tai dar viena didelė dovana. Pažink save, atrask Tiesą ir laimėsi loterijoje. Laimėsi viską!!! Net nepirkdamas bilieto. Bilietus turim kiekvienas. Nuo pat gimimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Prijauciantis @ 2009 01 25, 23:00)
Prieš pagyjant beveik visada pablogėja. Ar jau priartėjai prie galutinio pagijimo? - nieks be tavęs pačios to neatsakys. Jei įdomi nuomonė - man atrodo, kad dar ne, kad tai tik viena iš pakopų. Bet tai tik nuomonė. Realybėje jau po dienos ar dviejų gali būti sveika. To ir linkiu thumbup.gif
Labai teisingi pamąstymai, tik svarbu nesustoti. Klausk to kiekvieną dieną. Ir jei tikrai svarbu - atsakymus gausi, pati - iš savęs ir labai tikslius. Bet tik tuo atveju jei turi tikrą troškimą juos gauti, pažinti save....
Kiekvienas gavome po neįkainojamą dovaną - gyvybę. Tačiau tai kaip su ja elgiamės, kaip gyvename - jau mūsų uždarbis. Gamta tobula. Ji sugalvojo viską kas yra ir visus būdus kaip išspręsti problemas joms dar neįvykus. Gamta harmoninga. O mes?
Pradžiai užduodi teisingus klausimus - aš sąžiningas, kitas sukčius. Aš sergu, kitas - ne. Kodėl? Kodėl? Kodėl? Ar tai atsitiktinumas, ar dėsningumas. Pažiūrėkime į Gamtą. Ten nėra atsitiktinumų, net jei kartais ir atrodo, kad yra. Viskas iš anksto surežisuota, apgalvota, sudėliota. O kaip mes atrodome Gamtai Jos akimis? Tikiuosi netikite pasakomis, kad Gamta negyva? Kad neišsiplėsti ir neapsunkinti visko dar daugiau, atsakysiu: Gamta atpažįsta jus. Kiekvieną. Ji mato kiekvieną kiaurai, Jūs ir aš, kiekvienas esame jos dalis. Mes esame Gamta. Gamta mus atpažįsta. Mes Gamtos - ne. Tačiau kiekvienas galime pažinti ir suprasti kas Tai yra.
Visa Gamta paklūsta tam tikriems dėsniams. Žmogus taip pat. Jei įdomu - šioje temoje, kažkuriame puslapyje trumpai aprašiau beveik pagrindinius 6 dėsnius, kurių geriau nepažeisti norint likti sveiku. Galbūt kažkas nors truputį taps aiškiau.
Tačiau tai ne viskas. Mes nesame paprasti mechanizmai, kurie vien tik apsipylus kažkokių tirpalu, ar išgėrus kažkokį vaistuką ims gerai veikti. Kartais net laikantis visų dėsnių gali ateiti liga. Mes ir Gyvenimas esame Viena. Mes ir Gamta esame Viena. Todėl neužtenka būt vien sąžiningu (nors tai labai didelis pliusas), neužtenka būti vien geru (nors tai labai labai didelis pliusas) - reikia pradėti Gyventi. Mes ne tik kūnas. Mes ir mūsų mintys, Gyvenimas, Gamta esame Viena. Kartais mes įstumiami į beviltišką situaciją ne todėl, kad blogi, ne todėl, kad geri - o todėl, kad pribrendome pasikeitimams, o keistis nenorime, nebenorime ieškoti, nebenorime gyventi tikro gyvenimo. Gamta mūsų nenužudo, o pasiunčia kokią nors sunkią ligą. Argi tai nelaimingas loterijos bilietas? Vietoje mirties - šansas suprasti kodėl sergi ir ne tik pasveikti, o ir dažnai pakeisti savo gyvenimą? Galbūt atrodo, kad protu sunku suvokti viską? Visiškai teisingai - protu to nesuvoksi. neįmanomą į trilitrinį stiklainį sutalpinti jūros. Neįmanoma. Tačiau Gamta ir tai apgalvojo. Jei turi pakankamai didelį troškimą, pasiryžęs viskam - galbūt bus leista pažinti save. Tada tikrai viskas pasikeis ir viskas tik į gera.
Žinau, kad greičiausiai daug kam tik dar labiau sujaukiau visą vidų, bet kito kelio nėra. Laikas tiksi mūsų nenaudai. Kiekvieną vakarą mes galim pasakyti, kad liko viena diena mažiau. Dar viena diena mažiau. Bendra situacija tokia: arba mes keičiamės ir pradedame gyventi, arba greitai būsim pakeisti kitais. Tai turbūt liūdniausia kas gali atsitikti. Tik kiek liko laiko - nežino niekas. Gal metai, o gal dar šimtas...
Tokia pasaulėžiūra kokia dabar vyrauja pasaulyje, ji neteisinga nuo pat šaknų. Net religijos nutolę nuo Tiesos pakankamai toli. Tačiau gera naujiena ta, kad galimybė atrasti save duota kiekvienam. Kiekvienam asmeniškai. Tai dar viena didelė dovana. Pažink save, atrask Tiesą ir laimėsi loterijoje. Laimėsi viską!!! Net nepirkdamas bilieto. Bilietus turim kiekvienas. Nuo pat gimimo thumbup.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Ne veltui as radau sia tema - laiku...
Apie viska ka aprasei paskutini pusmeti labai galvoju, ieskau saves, ieskau zmoniu, kurie padeda tai suprast. neseniai buvo atvaziaves toks Cezaris Teruelis - irgi zingsnelis i prieki link SUPRATIMO...
Atsakyti
QUOTE(Prijauciantis @ 2009 01 25, 23:00)
na, pakolkas dar blogėja, plaštakos, pirštai atrodo klaikiai verysad.gif o skauda ir niežti dar baisiau rolleyes.gif bet laikausi, kiek galiu- be cheminių vaistų gyvenu jau beveik 2 mėnesius ploja.gif praėjusį kartą kai badavau, kažkaip lengviau praėjo, o dabar sunkiai- galva skauda iki vėmimo, pradėjo maustu dubenį ir stuburą, visa išberta...gal tikrai valosi g.gif
galima sakyti, kad viduje išgyvenu sumaištį- nes aplinkiniai sako, mesk viską, ko čia nevalgai, tuoj numirsi, o dar kai mano tokios būklės išvis pasiunta visi- tarsi jie geriau žinotų, kas man tinka, o kas ne.... unsure.gif neneigsiu, kad skaudžiom minutėm jau ir ašaras nubraukiu, nes nežmoniškas skausmas- bet kita vertus, ką man padėtų tie trumpalaikiai cheminiai vaistai? unsure.gif

ruošiuosi dar važiuoti į Drsukininkų gydyklas, gal prasiblaškysiu, nuraminsiu savo dūšelę, gal irodai nuo procedūrų bus geriau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2009 01 21, 09:37)
turi omeny, kad reikia ne iškart pradėti valgyti, o pamažu, palaipsniui? mastau.gif
dėl meditacijos tai sutinku, kad kiekvienas turi rasti kažką, kur gali visiškai apsinuoginti (dvasine prasme) prieš save ir pasibūti ramybėj, taikoj su pačiu savimi....mokėjau kažkada, tačiau dabar ir aš esu labai išsiderinusi ir nebežinau, kaip sugrįžti atgal... cool.gif

O badavimo ne tik palaipsniui grįžti prie maitinimosi, bet ypač vėjo konstitucijos žmonėms svarbu nesušalti, teptis aliejumi ir gerai pailsėti.
Bent jau man badaujant daugiau mažiau protas būna skaidrus, bet kai pradedu valgyti, o jei dar vien žalius vaisius ir daržoves tai galvoje taip susijaukia viskas, kad būdavo, kad prarasdavau savikontrolę, o to pasekoje įdėtos pastangos badaujant nusirašo doh.gif . Beje, pastebėjau, kad ne tik žalias maistas, bet netgi vėjuotas oras sukelia sumaišties galvoje lotuliukas.gif Kažin kaip galima nuo to apsisaugoti, nes jau kai minčių nebesuvaldai tai ir nejuokinga darosi blink.gif
Papildyta:
Ačiū, Prijaučiantysis, už tavo žinutes 4u.gif
Jos čia kaip atgaiva sielai ir kūnui wub.gif
Atsakyti
galima sakyti, kad viduje išgyvenu sumaištį- nes aplinkiniai sako, mesk viską, ko čia nevalgai, tuoj numirsi, o dar kai mano tokios būklės išvis pasiunta visi- tarsi jie geriau žinotų, kas man tinka, o kas ne....
Spaudimas būna visada. Jei neatlaikysi to ką pradėjai, ar padarysi klaidą, ar prasidės tikroji krizė ir t.t. - visi sakys: "matai, įspėjau, kad taip bus. Sakiau, kad čia nesąmonė" ir t.t. O jei pasiseks ar kai krizė praeis ir pasveiksi - stebėsis: "matai nevalgė ir pasveiko" arba pripras ir: "ai, žinai ji ta, kur nevalgo, keistuolė" biggrin.gif . Tai normalu. Žmonės savęs nepažįsta - tai ką jie gali patarti apie tave??? Reikia tiesiog nekreipti dėmesio, nors ir kaip tai sunku, ypač badaujant, kai vėjas susižadina.
neneigsiu, kad skaudžiom minutėm jau ir ašaras nubraukiu, nes nežmoniškas skausmas- bet kita vertus, ką man padėtų tie trumpalaikiai cheminiai vaistai?
Chemija tikrai nelabai. Kai negali tverti - patepk kuo nors kas padeda, bet natūraliais dalykais. Nors ir badauji, bet jei skausmas per didelis - tai būtų tinkamas kompromisas.
Aš turiu tokio natūralaus aliejuko, bet labai labai nedaug. Jei tau kaip nors perduoti ir jis palengvintų padėtį, pavasarį kai atsiras naujos žolelės, būtų galima padaryti daugiau. Parašyk man až ir gal sugalvosim kaip jį perduoti.
o dabar sunkiai- galva skauda iki vėmimo, pradėjo maustu dubenį ir stuburą, visa išberta...gal tikrai valosi
Dabar žiema ir jau antras tavo badavimas - normalu, kad toks sunkus. Ir tikrai organizmas gali labai rimtai valytis.
Beje, pastebėjau, kad ne tik žalias maistas, bet netgi vėjuotas oras sukelia sumaišties galvoje  lotuliukas.gif
Tai tik dar vienas įrodymas, kad mes nesame atskirti nuo Gamtos thumbup.gif .
Atsakyti
Tikrai, Prijaučiantis thumbup.gif labai tau ačiū už žinias ir palaikymą 4u.gif net keista, kad internetu galima gauti tiek paramos 4u.gif beje, kaip suprantu, esate vyras blush2.gif (forume visokių tų nikų būna- kartais nesiskiria- vyras ar moteris)
Dėl to aliejuko 4u.gif dar paluksiu šiek tiek- nes šiandien jau va ir pietūs, o šiek tiek geriau, gal jau praėjau tą krizė, be to- kaip patarei- tepuosi alyvuogių aliejumi 4u.gif ačiū už patarimą, tikrai labai padeda nei bet kokie ten tepalai. Tiesa, naktį kai atsikeliu iš skausmo sustingusiomis rankomis visgi pasitepu dar Excipial su šlapalu losjono, taip susiminkština rankos ir galiu miegoti blush2.gif

QUOTE(Kristaline @ 2009 01 26, 13:35)
O badavimo ne tik palaipsniui grįžti prie maitinimosi, bet ypač vėjo konstitucijos žmonėms svarbu nesušalti, teptis aliejumi ir gerai pailsėti.
Bent jau man badaujant daugiau mažiau protas būna skaidrus, bet kai pradedu valgyti, o jei dar vien žalius vaisius ir daržoves tai galvoje taip susijaukia viskas, kad būdavo, kad prarasdavau savikontrolę, o to pasekoje įdėtos pastangos badaujant nusirašo  doh.gif . Beje, pastebėjau, kad ne tik žalias maistas, bet netgi vėjuotas oras sukelia sumaišties galvoje  lotuliukas.gif Kažin kaip galima nuo to apsisaugoti, nes jau kai minčių nebesuvaldai tai ir nejuokinga darosi  blink.gif
o kur rasti tuos aprašymus- esi ar nesi vėjo žmogus, o gal kažkas kitas esu? čia pagal ką nustatoma? pagal gimimo datą ir kaip? g.gif
Mano protas skaidrus, pirmąjį badavimo kartą išvis buvo skaidrus- net 7 vadavimo dieną ėjau su vyru į poledinę žūklę, 3 km į priekį ir atgal nupėdinom, o kur dar žvejyba biggrin.gif šį kartą sunkiau, daug sunkiau, drįstu pasakyti- bet aš nepasiduosiu schmoll.gif vegetarų temoje parašė Daugiažiedė kaip kepenis valyti- valysiu ir juos.

Prijaučiantis teisu ėl tų posūkių gyvenime. Keista, bet aš nuo pat mažens jaučiau tokį jausmą, kad man kažką lemta atlikti tokio...didelio, neįprasto...ir tikrai...kurį laiką man labai sekėsi...patikėjau savo laime...bet kažkur kažkas įvyko, o gal aš padariau klaidą...paskui atsinaujino liga, kuri ir suėdė mane. Neveltui sunkiai susirgę žmonės visi be išimties (beveik) sako- liga mane privertė žiūrėti į viską kitaip....aš kartais tai išgirdusi galvodavau, tai kada bus man tas lūžis, kada...nes viskas tekėjo savo vaga....ir matyt, kad dabar tas laikas atėjo thumbup.gif sunku, nes liga labai mane pakeitė, kai pamenu save prieš 3 metus, prieš du metus, net prieš du mėnesius verysad.gif manęs belikę tik kokie 20 proc verysad.gif bet dabar esu pasiryžusi kovoti, savo pasiekti cool.gif
Ačiū visiems, kad esate, bendraujate- kartu tikrai lengviau thumbup.gif
Atsakyti
o kur rasti tuos aprašymus- esi ar nesi vėjo žmogus, o gal kažkas kitas esu?
Gali paskaityti spausk čia Vata - vėjas, pitta - tulžis, kapcha - gleivės (kad būtų aiškiau). Tai kai kalbame apie vėją - reiškia apie vata. Jei ten normalus puslapis, turi būti paaiškinta kaip reikia slopinti vata (po badavimo), kokie produktai geriausiai tinka ir t.t. O šiaip paieškoje pažiūrėk "ajurveda dosos" ar "ajurveda konstitucija" ir rasi gal daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prijauciantis: 26 sausio 2009 - 16:56
Laba diena 4u.gif
Jau 5 bado diena man- jaučiuosi gerai,galva nebeskauda, bėrimai nebėra skaudūs ir ta raudona spalva mažėja 4u.gif vakar prasiklizmavau dar- išėjo visokie draaiskalai (nedaug)eina ir kitokios gleivės, nosis varva...tik pastebėjau, kad tirpsta rankos g.gif
Prijaučiantis, kaip manai, reikia bandyti pabadauti ilgiau nei 7 dienas?

p.s beje, vakar pasisvėriau tai per 4 dienas -4 kg ax.gif

p.s dar kalbėjom vakar su drauge...ji turi nagų grybelį...jokie vaistai neišgydo...kaži, ar šl. galėtų padėti? nes pas Malahovą apie tai neradau nieko schmoll.gif
Atsakyti
Prijaučiantis, kaip manai, reikia bandyti pabadauti ilgiau nei 7 dienas?
Naudokis intuicija. Pabandyk neleisti protui veikti ir kaip atrodys taip ir daryk. NEs protas nesunkiai gali pasukti bet kuria linkme, o čia jis prastas patarėjas. Jei nuspręsi badauti ilgiau, savijauta iki 7-10 prastės, o paskui labai labai stipriai pagerės. Tai jei ilgiau - tada geriau kokių 14 dienų. Tos kelios dienos po acidozinės krizės duos daug naudos. Bet po to išėjimas iš badavimo turi būti labai atsargus ir reiks labai stipriai save kontroliuoti. Nes išėjimas ne mažiau svarbus nei pats badavimas.
beje, vakar pasisvėriau tai per 4 dienas -4 kg
Tuoj įsijungs vidinis virškinimas ir per kitas dienas neteksi nuo 50 iki 300 gr.

p.s dar kalbėjom vakar su drauge...ji turi nagų grybelį...jokie vaistai neišgydo...kaži, ar šl. galėtų padėti? nes pas Malahovą apie tai neradau nieko
Garintas šlapimas tikrai padeda - problema, ta, kad nėra būdų jam palįsti giliai po nagu, todėl tinka tik pačioje ligos pradžioje.
Yra kitas receptas, bet šiek tiek skausmingas. Acto esencija (apie 30gr.) sumaišyti su žaliu kiaušiniu. Po kažkiek laiko viskas sutirštėja. Tada tepi tuo pažeistas vietas, ant viršaus vilnonę kojinę ir miegot. Taip kol visiškai neatauga švarus nagas. Bet jei grybelis labai giliai - irgi gali nepasiekti.
Turbūt geriausias būdas yra ultravioletiniai spinduliai. Bet praktiškai nebandžiau niekur. O teoriškai ultravioletiniai spinduliai į žmogaus kūną pasiekia iki 4 cm. (tikiuosi neklystu), o grybelis jų nepakenčia. Reiškia turint tokį aparatėlį (teoriškai vaistinėse gali kažkur būti, bet ar yra pas mus....) galima pradėti į dieną nuo 3-5 minučių ir po truputį didinti iki kokių 20 minučių. Daugiau kaip 20 per dieną tikrai nereikia, galima nusideginti. Taip kol visiškai praeis grybelis.
Prie visko tikrai nepakenktų "troičatka", nes grybelis parazitas. Tai veikiant iš visų pusių, jam tikrai bus sunkiau. Ir kai pati baigsi badauti, kai atsistatysi - "troičatka" tikrai nepakenks. Nes draiskalai visokie iš oro neatsiranda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prijauciantis: 29 sausio 2009 - 10:08
Bandžiau nustatyri kuriai došai priklausau- bet visiškai sutrikau, tinnka po kelis kiekvienos, tai po apačia lentelės parašyta, kad reiškia, jog sutrikusi doša g.gif o ką tai reiškia? o pagal charakteristiką man labai tinka- vata doša 4u.gif (beveik idealiai atitinka) blush2.gif tai esu sutrikusi ir nesusivokiu kas ir kaip 4u.gif

Prijaučiantis- pasižiūrėsiu, kaip protas sakys 4u.gif bet man jau gerėja 4u.gif žinoma, aš suvokiu, kad organizmas ne tiek jau ir daug išsivalė- bet vistiek- tai yra žingsnelis į priekį 4u.gif
Atsakyti
o pagal charakteristiką man labai tinka- vata doša
Dabar pas tave kaip tik ji dominuoja, nes daug badauji. Kai atsistatys organizmas, jei moki rusu kalba: spausk čia. Kol nesuprasi kaip tos došos veikia tavo organizme, ta informacija mažai duos naudos. O tam reikia daug informacijos ir daug save stebėti. ir per ilgą laiką pradedi suprasti kas ir kaip. Kai pajausi ir suprasi, kad "tai" būtent vata darbas, o "čia" būtent pita, tada suprasi kas tai yra. O iki tol nusistatai kokia doša dominuoja (pas tave dabar vata) ir aklai seki rekomendacijomis.
Prijaučiantis- pasižiūrėsiu, kaip protas sakys
Ne, kaip tik proto čia mažiausiai reikia!!! lotuliukas.gif . Intuicija, svarbiausia intuicija. Ne taip kaip išmąstai per laiką, bet kaip jauti, kaip atrodo, kokios pirmos mintys - pagal jas galima orientuotis. O protas apvers viską kaip nori, bet labai labai retai teisingai. Nuojauta turi pasakyti ar badauti ilgiau ar jau nutraukti. thumbup.gif . Kartais net labai blogai jaučiantis jauti, kad būtinai dar kelios dienos reikalingos.
Dabar pas tave gerai, bet tuoj prasidės acidozinė krizė. Iš burnos jausis amoniako kvapas, apskritai kvapas vis bjaurės. O kai krizė praeis - gan greitai, per pusvalandį ar kelias valandas vis gerės savijauta ir gerės - tada ir nuspręsk ar badauti iki kokių 14 dienų ar užtenka. Bet labai svarbu, kad krizė praeitų. Visą sunkumą turi išlaukti - tada bus daugiausia naudos.
Atsakyti