tiesa, knygoje kažkodėl minimas aviacinis žibalas
aviacinis vasarinis. Nes žieminiame yra cheminių priedų, kad neužšaltų.
Prijaučiantis, o kaip žibalą pasigamint?
Nežinau
skaičiau, kad taip pat reiktų garinti iki 1/4 , ar taip?
Tikrai ne. Be to tai ir pavojinga!
tai man gal irgi reiktų pagert?
pradžioje pabaik tai ką pradėjai
o skrandžio neišdegins? literatūroje, kurią skaičiau, rašo, kad lyg ir po šaukštelį per dieną reiktų
Žibalas jei be chemijos nieko nedegina. Galima išgerti nors ir stiklinę iš karto ir tikrai nemirsit. Tačiau dienai užtenka nuo 5 iki 15 lašų ant cukraus gabalėlio. Arba galima mažą gurkšnelį ant tuščio skrandžio. Po to gerai nors valandą nieko nevartoti.
Svarbiausia jei ką susiruošėt daryti - surinkti visą teorinę informaciją, tada pamąstyti ar jums to tikrai reikia, koks tikslas. Ir jeigu jaučiate, kad tikrai reikia, nors truputį tikite tuo - tada galima ir pabandyti. isų būdų per vieną kartą neįmanoma išbandyti. Viskas po truputį ir atsargiai, stebint kas vyksta.
p.s mano rankos ir toliau dega, bet pablogėjo pirmą badavimo dieną, o iki tol labai sėkmingai gydžiausi šl. Kodėl kaži taip atsitiko? ar aš neteisingu keliu einu?
Prieš pagyjant beveik
visada pablogėja. Ar jau priartėjai prie galutinio pagijimo? - nieks be tavęs pačios to neatsakys. Jei įdomi nuomonė - man atrodo, kad dar ne, kad tai tik viena iš pakopų. Bet tai tik nuomonė. Realybėje jau po dienos ar dviejų gali būti sveika. To ir linkiu
užkliuvo man šitie pasakymai...aš dažnai kai būna bloga samprotauju, tiksliau kartais pasigailiu savęs, nes rodos tikrai nesu blogas žmogus, o ir gyvenu dorai, dorai elgiuosi, esu net per sąžininga šiem laikams, bet kodėl man tos sveikatos neduota? pasižiūriu į aplinkinius, yra daug blogesnių, o sveiki, patenkinti...visgi aš dažnai esu linkusi, kad liga yra nelaimingas tas bilietas bet iš kur aš jį gavau, jeigo to bilieto net nepirkau
Labai teisingi pamąstymai, tik svarbu nesustoti. Klausk to kiekvieną dieną. Ir jei tikrai svarbu - atsakymus gausi, pati - iš savęs ir labai tikslius. Bet tik tuo atveju jei turi tikrą troškimą juos gauti, pažinti save....
Kiekvienas gavome po neįkainojamą dovaną - gyvybę. Tačiau tai kaip su ja elgiamės, kaip gyvename - jau mūsų uždarbis. Gamta tobula. Ji sugalvojo viską kas yra ir visus būdus kaip išspręsti problemas joms dar neįvykus. Gamta harmoninga. O mes?
Pradžiai užduodi teisingus klausimus - aš sąžiningas, kitas sukčius. Aš sergu, kitas - ne. Kodėl? Kodėl? Kodėl? Ar tai atsitiktinumas, ar dėsningumas. Pažiūrėkime į Gamtą. Ten nėra atsitiktinumų, net jei kartais ir atrodo, kad yra. Viskas iš anksto surežisuota, apgalvota, sudėliota. O kaip mes atrodome Gamtai Jos akimis? Tikiuosi netikite pasakomis, kad Gamta negyva? Kad neišsiplėsti ir neapsunkinti visko dar daugiau, atsakysiu: Gamta atpažįsta jus. Kiekvieną. Ji mato kiekvieną kiaurai, Jūs ir aš, kiekvienas esame jos dalis. Mes esame Gamta. Gamta mus atpažįsta. Mes Gamtos - ne. Tačiau kiekvienas galime pažinti ir suprasti kas Tai yra.
Visa Gamta paklūsta tam tikriems dėsniams. Žmogus taip pat. Jei įdomu - šioje temoje, kažkuriame puslapyje trumpai aprašiau beveik pagrindinius 6 dėsnius, kurių geriau nepažeisti norint likti sveiku. Galbūt kažkas nors truputį taps aiškiau.
Tačiau tai ne viskas. Mes nesame paprasti mechanizmai, kurie vien tik apsipylus kažkokių tirpalu, ar išgėrus kažkokį vaistuką ims gerai veikti. Kartais net laikantis visų dėsnių gali ateiti liga. Mes ir Gyvenimas esame Viena. Mes ir Gamta esame Viena. Todėl neužtenka būt vien sąžiningu (nors tai labai didelis pliusas), neužtenka būti vien geru (nors tai labai labai didelis pliusas) - reikia pradėti Gyventi. Mes ne tik kūnas. Mes ir mūsų mintys, Gyvenimas, Gamta esame Viena. Kartais mes įstumiami į beviltišką situaciją ne todėl, kad blogi, ne todėl, kad geri - o todėl, kad pribrendome pasikeitimams, o keistis nenorime, nebenorime ieškoti, nebenorime gyventi tikro gyvenimo. Gamta mūsų nenužudo, o pasiunčia kokią nors sunkią ligą. Argi tai nelaimingas loterijos bilietas? Vietoje mirties - šansas suprasti kodėl sergi ir ne tik pasveikti, o ir dažnai pakeisti savo gyvenimą? Galbūt atrodo, kad protu sunku suvokti viską? Visiškai teisingai - protu to nesuvoksi. neįmanomą į trilitrinį stiklainį sutalpinti jūros. Neįmanoma. Tačiau Gamta ir tai apgalvojo. Jei turi pakankamai didelį troškimą, pasiryžęs viskam - galbūt bus leista pažinti save. Tada tikrai viskas pasikeis ir viskas tik į gera.
Žinau, kad greičiausiai daug kam tik dar labiau sujaukiau visą vidų, bet kito kelio nėra. Laikas tiksi mūsų nenaudai. Kiekvieną vakarą mes galim pasakyti, kad liko viena diena mažiau. Dar viena diena mažiau. Bendra situacija tokia: arba mes keičiamės ir pradedame gyventi, arba greitai būsim pakeisti kitais. Tai turbūt liūdniausia kas gali atsitikti. Tik kiek liko laiko - nežino niekas. Gal metai, o gal dar šimtas...
Tokia pasaulėžiūra kokia dabar vyrauja pasaulyje, ji neteisinga nuo pat šaknų. Net religijos nutolę nuo Tiesos pakankamai toli. Tačiau gera naujiena ta, kad galimybė atrasti save duota kiekvienam. Kiekvienam asmeniškai. Tai dar viena didelė dovana. Pažink save, atrask Tiesą ir laimėsi loterijoje. Laimėsi viską!!! Net nepirkdamas bilieto. Bilietus turim kiekvienas. Nuo pat gimimo