Įkraunama...
Įkraunama...

Šuo apdraskė vaiką

Aš esu plačiai pagarsėjus Piktoji Teta giminėj, todėl manęs ir svetimi vaikai klauso ir mano šunų neerzina. Tiesa, buvo tokių kraštutinių atvejų, kai tėvų akivaizdoje vaikas rėžė kumščių į kaktą mano šuniui, o tėvai pasidžiaugė, kad namie jie turi šunį ir vaikai NUOLAT su juo žaidžia - tipo laaabaai geri vaikučiai. Tada aš jau neturėjau ką pasakyti, pasikviečiau savo šunį ir užrakinau kambaryje, vardan šuns saugumo smile.gif O tėvų tik paklausiau kaip jie galvoja, kiek dar laiko šuniui užteks kantrybės būti terorizuojamu?
Atsakyti
Aš tokiu atveju....aišku,draugų,svečių..vaiko nepurtysi,netampysi biggrin.gif
bet paimi ir simboliškai per nagus,su šypsena veide biggrin.gif kad humaniškiau būt...ir paaiškini. Gal tėvai susiprastų..
Pas mus irgi svečių su lialium mažu ateina,bet dar taip nebuvo. Ir savo dukterėčiai švelniai užvažiuočiau,jei muštusi...bet sesuo mano matyt išauklėjus tokius dalykus. Katiną jie namie turi ir to neskriaudžia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazi furija: 09 sausio 2011 - 15:48
QUOTE(grazi furija @ 2011 01 09, 16:37)
Kas dėl vaikų šunis erzinančių,tai paimi tokį vaiką ir papurtai gerai,kad dingtų noras erzinti. Tai kas ,kad svetimas.
Mano šunį erzintų,aš nesicackinčiau ir neaiškinčiau meiliai,kad taip negalima.
Paskui jau tegul tėvai eina akių drąskyt,velniai nematė. Jei patys vaikų neauklėja,kitiems palieka.

Geriau jau būsiu teta žiūrkė,negu teta,kurios šuo man veidą subjaurojo  g.gif

Nu brač... Tai kad ir taip su gėdos ženklu vaikštai, bo esi nupezus boba kuri savo motinystės instinktus perkelia šuniui biggrin.gif Aš tik nuo langų išvaikiau vaikus sėkmingai, nes gyvenam pirmam aukšte ir labai smagu yra belst į įstiklinto balkono langą pasilipus, laukt kol atbėgs šuo pro langą pažiūrėt ir tada spiegt ir bėgt tolyn. Bet kartais šuo nebeišlenda, bet po kelinto pabeldimo išlenda pikta teta ir pasako, kad tuoj kvies policiją, nes svetimi žmonės apie langus braižos...
Vis dėl to gerokai smagiau būtų būti ta gera teta su geru šunimi, ar ne?... verysad.gif
Atsakyti
biggrin.gif nu vo. o kas daryt. gerai,kad dar ne senmergė,nes tikrai akmenim užmėtytų.
Nu aš kolkas ir esu gera teta ax.gif Kažkaip maniškio neerzina vaikai. Nu bet jei erzintų,tai bloga patapčiau nono.gif

Su kaimynų mergaitėm tai man išvis pasisekė. Veduosi Aiko laiptinėje,tai jos draugė spiegia,o kaimynų mergica sako-" nebijok,čia gi geras šuniukas",paglosto,pašnekina...
išvis su kaimynais pasisekė. tpfu tpfu tpfu aišku,bet jokių piktumų dėl šuns.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazi furija: 09 sausio 2011 - 19:51
QUOTE(jovituxss @ 2008 07 17, 17:12)
net nežinau ar įmanoma perteikt ta būsena kai tavo mylimas,prižiūrėtas,dresuotas suo tavo akyse taip pasielgia,o gal čia yra kas ką panašaus patyrė,gal pasakytų kaip jie tai išgyveno.
Suprantu tuos kurie daug metų augina didelius šunis,iki tol aš būčiau tokiai kaip aš patarusi tą patį -dresūra pakartotinai ir.t.t,ka gi gal būtų ir galima,bet kas garantuos kad šuo pamirš nuoskaudą vaikams?


šeimoje šia tema mes bijom net pradėt  verysad.gif diskutuot

turejau puikiai dresuota vokiete, mano pirmasis suo buvo, apvazinejom visa lietuva su parodomaja programa, atrodo tiek atidirbta su suniu, neturetu but jokiu netiketumu, o karta ikando kaimynu vaikui i subine, nes irgi praeidamas erzindavo, o net urgzt neleisdavau, savi vaikai buvo draugai, niekad dantu nesiepe. Kita karta uzpuole vaikinuka krosa beganti, bet galvoju gal jai kilo asocijacija, kad stadionas, kazkas bega, panasiai kaip 'sulaikymas'. paskui kazkaip kilo mintis, kad gal per daug ji uzspausta buvo visos tos dresuros, tiesiog pramusdavo zveries charakteris ir tiek. Radom sodyboj nusauta miske sad.gif Dabar turi Jack Russell terrier, irgi kale dantis siepia, bet jau ant mano vaiko, kuris tikrai jai nieko blogo nepadare, tai nematau prasmes dar ta suni tampyt, tokia jos pozicija, ir joks lopetavimas cia nepades, gavo tu lopetu pernai nuo vieno superkinologo, jo dukrytei grybstyelejo uz rankos sad.gif ir nieko tos lopetos, nuo streso tik sleptis pradejo, urgzt po lova palindus..ieskosiu nauju namu, nenoriu pykciu namie. o del to problemos diskutavimo, yra tokia gera taisykle: - problemos sprendimas prasideda nuo problemos ivardinimo. tai gal laikas ivardint, kas pas jus vyksta?
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2011 01 09, 16:29)
Straipsnis super  thumbup.gif  Labai geras, reikėtų daug kam paskaityti, gal susimastytų dėl hierarchijos šeimoje ir pan smile.gif


Nukraupau nuo to straipsnio, tik spygliai, grandinė ir snukių daužymas. Klaiku. Uga-Uga, akmens amžius, vėzdas, plaukuotų vietų kasymas ir visiškas negebėjimas ir nenoras naudoti Homo Sapiens didžiausią privalumą - SMEGENIS.
Tikiuosi nuo tų 2006 metų, kuriais parašyta visa šita nesąmonė žmonės paprotingėjo ir niekada taip nesielgs kaip ten parašyta.

Dabar galit mėtyt į mane tapkėm. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seterių_mama: 13 sausio 2011 - 20:43