sveikos gal kuri turit stai sio paveiksliuko schemute?

QUOTE(etaeta @ 2008 07 17, 13:38)
Cia ARIADNA greiciausiai
Aha, pagal spalvas panašu

QUOTE(Klajokle @ 2008 07 17, 15:57)
Nu bandysiu dar ieškoti, gal kur nors rasiu

Merginos tai ka galėtumėt patarti del tamsiai rudos medžiagos, ar nei vienai neteko matyti

QUOTE(ruci @ 2008 07 18, 08:52)
Štai ką MB tėtės teta, kuriai virš 90 m. išsiuvinėjo (tai turėjo būti apmušalas automobilio sėdynėms. Yra du vnt.):
oho

QUOTE(ruci @ 2008 07 18, 06:52)
Štai ką MB tėtės teta, kuriai virš 90 m. išsiuvinėjo (tai turėjo būti apmušalas automobilio sėdynėms. Yra du vnt.):
cia tai tikrai oho

ruci aš sužavėta, duok D ir mum tokių metų tiek sugebėt
QUOTE(audrajaz @ 2008 07 18, 06:54)
Gal galetum pasidalint tais numeriukais?gal kada ir man dar prireiks...visu 3 turi?
ruci, na ir darbas,
lenkiu galva pries toki siuvinejima.Superinis

QUOTE(Klajokle @ 2008 07 18, 09:30)
Gal galetum pasidalint tais numeriukais?gal kada ir man dar prireiks...visu 3 turi?
Ne, nei vieno iš šitų, turiu "gimimo" kur moteris su vaiku na ir tokie mėlyni dobiliukai šalia

Na va siandien parsinesiau dar viena ireminta paveiksla. Toki pati jau trecia siuvinejau, bet girtis noras vis tiek nedinges

Ir dar toki parsinesiau

Ir dar toki parsinesiau

QUOTE(audrajaz @ 2008 07 18, 07:36)
Ne, nei vieno iš šitų, turiu "gimimo" kur moteris su vaiku na ir tokie mėlyni dobiliukai šalia 

Tai tiek to

Papildyta:
QUOTE(etaeta @ 2008 07 18, 07:43)
Na va siandien parsinesiau dar viena ireminta paveiksla. Toki pati jau trecia siuvinejau, bet girtis noras vis tiek nedinges

Vat as niekad nesuprasiu kaip reik istentk kelis tokius pacius siuvinet ir dar tokius nemazus.. pagarba