Įkraunama...
Įkraunama...

Vandens Vichy parkas

QUOTE(Mažė_:) @ 2010 05 26, 11:05)
o vaikams iki sesiu metu reikia lemeniu. ar gali buti paprasta pripuciama lemene is parduotuves ar reikia spec?

liemeniu reikia, jei neturite ten galesite issinuomoti, o jei turite tiks ir paprasta plaukimo liemene is parduotuves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinka @ 2010 05 26, 14:37)
liemeniu reikia, jei neturite ten galesite issinuomoti, o jei turite tiks ir paprasta plaukimo liemene is parduotuves 4u.gif

aciu 4u.gif o kiek kainuoja nuoma?
Atsakyti
Mes va specialiai del dukrytes (Jai 1,3) nusipirkome seimos VIchi abonementa. Labai jai ten patinka. Liemeniu jokiu nesidedam -nesiojam ant ranku arba vedam uz rankytes.
Dar esame nusipirke toki pripuciame rata-kedute. ten isodinam dukryte ir einam i sraunia upe ar dziakuzi. smile.gif
Girdejau, kad kai kurie leliukai vos ne kiekviena karta apsilanke VICHI suserga. Mes va jau esame buve apie 10 kartu, bet net slogos neatsirado. Manau viskas nuo vaiko imuniteto priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Pinka @ 2010 05 26, 14:37)

Liemeniu tikrai nereikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fedoska: 26 gegužės 2010 - 15:19
manau siais laikais visur viskas imanoma, tik ar patys kartais nenorite pailseti 4u.gif g.gif
Atsakyti
Aš gal irgi norėčiau su vaiku apsilankyti vandens pramogu parke, tik bijau kad neišbertu (alergiški esam) g.gif Aš kai su vyru prieš 3 metus buvau Druskininku vandens parke, tai visas mano kūnas buvo išbertas nuo vandens (gal per daug chloruotas buvo) doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Devintam danguj: 02 birželio 2010 - 01:01
Mano maziui vanduo, tai kazkas tokio bigsmile.gif Kai tik nueinam i baseina, tai vos speju gaudyt, kaip zuvis vandenyje, tik blogai kad nejaucia jokios baimes, brenda kuo giliau doh.gif
Liemenes nesidedam, nes musu maudymosi kostiumas specialus, jau kartu su liemene padaryta. Siaip ir nuo vaiko priklauso, det ar nedet liemene. Jei ramesnis vaikas, tai galima ir be jos, o savo isdykeliui tai butinai dedu, kai isaugsim, tada desiu paprasta liemene(maximose pilna tokiu), ir butinai dedu vandens batukus, nes laksto kaip pasiutes, tai ramu, neslydinejam ax.gif
Atsakyti
aha,ir as bijau, kad neisbertu, nors buvom baseine ir nieko g.gif
Atsakyti
Gal kas Vilniuje buvote šiom dienom - kaip ten - tas įvykis dėl legionelių - ar veikia, ar vaikšto žmonės, kokios temperatūros vanduo, ar yra šlangeliai gultams ri kėdems nusiplauti pirtyse?
Atsakyti
o kokie ten batukai maudymuisi spec buna?gal galit foto ar nuoroda?
Atsakyti
su 1m6 men vaikeliu neiciau i vichy parka,turime liudnos patirties,einame visa seima , bet mazosios neimame,ir po parko visi susergame rota virusu ir dar mazaja apkreciame,2 kart jau taip buvo verysad.gif noras dingo jau ten eiti
Atsakyti
mes su 1,5 metų vaikučiu buvom Druskininkų vandens parke. Jokių liemenių nenaudojom. Tik pampersą užsidėjom, nors mūsiškė jau mokėjo ir pasiprašyt, bet dėl šventos ramybės. Ten vaikų zonoje, vaikams tikras džiaugsmas. Mūsiškė tuoj draugų susirado, po to ant mažų kalniukų nuėjom. Tai tėtis vušuj paleidžia, aš apačioj gaudau - visa laiminga buvo smile.gif
Atsakyti