Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nepasiklysti kosmetinių šepetėlių pasaulyje

QUOTE(Spicas @ 2009 02 23, 11:41)
MAC seriasi? na pagaliau isgirdau pirma minusa jo  biggrin.gif
bet gal ciakaip koks pasitaiko  g.gif

na man matyt toks pasitaikė, be galo nervina mane, nes tie plaukeliai prilimpa prie odos, tai kol nukrapštau,ypač tuos pačius mažiausius doh.gif Bet jei ne tie plaukeliai, šepetėlis idealiai atlieka savo darbą wub.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif norejau pasiteirauti ar nepermokesiu pirkdama MAC 190 šepetėlį krempudrai už 55 lt?panaudotas jau. g.gif patarkite
Papildyta:
atsprasau, panasu kad naujas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 02 23, 17:32)
laba diena 4u.gif norejau pasiteirauti ar nepermokesiu pirkdama MAC 190 šepetėlį krempudrai už 55 lt?panaudotas jau. g.gif patarkite
Papildyta:
atsprasau, panasu kad naujas... ax.gif

nepermokėsi, jis kainuoja dvigubai brangiau... Ar originalas?
Atsakyti
QUOTE(Desert @ 2009 02 22, 23:21)
Atsakiau i AZ  smile.gif  bandau ikelti nuotrauka jai iseis  blush2.gif

user posted image

Man jis jei kelias dienas panaudoji ir neišplauni pasidaro bais šiurkštus verysad.gif Kaži kaip būtų su MAC g.gif Aš kai naudoju mineralinei tai neplaunu kas diena...
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 02 24, 17:25)
Man jis jei kelias dienas panaudoji ir neišplauni pasidaro bais šiurkštus  verysad.gif  Kaži kaip būtų su MAC  g.gif  Aš kai naudoju mineralinei tai neplaunu kas diena...

man mac 187 kad ir savaitę neplovus (nu sorry sorry, pasitaiko kartais taip blush2.gif ) vistiek būna labai švelnus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumė*: 24 vasario 2009 - 17:15
QUOTE(Baltija @ 2009 02 23, 00:27)
maniškis MAC nenustoja šertis, labai nervna, kad po kiekvieno naudojimo turiu rankioti plaukus nuo veido doh.gif  dry.gif

maniskis mac 187 visiskai nesiseria schmoll.gif cia turbut tau toks nelaimingas atiteko biggrin.gif
Atsakyti
maniskis kabukis pirktas is vienos supermamos toks prastas, kad neimanoma naudot.. verysad.gif seriasi beprotiskai, nesu maciusi kad nors vienas sepetelis taip sertusi.. Firmos nepasakysiu, nes nera parasyta, pati sake toki naudoja, jai aceit geras, ir daug tokiu pardavusi, visom patiko, tai nezinau ar taip turi but, ar kame reikalas.. doh.gif idomu kaip issirinkt nauja visiskai nesiserianti ir nesuklyst g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 02 24, 17:42)
maniskis kabukis pirktas is vienos supermamos toks prastas, kad neimanoma naudot.. verysad.gif seriasi beprotiskai, nesu maciusi kad nors vienas sepetelis taip sertusi.. Firmos nepasakysiu, nes nera parasyta, pati sake toki naudoja, jai aceit geras, ir daug tokiu pardavusi, visom patiko, tai nezinau ar taip turi but, ar kame reikalas.. doh.gif  idomu kaip issirinkt nauja visiskai nesiserianti ir nesuklyst g.gif

visko gali buti, kad tiesiog pasitaiko tokie nekokybiski ax.gif
Atsakyti
Ryt turesiu savo tikru tikriausia MAC 187 yahoo.gif
butinai parasysiu ispudzius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 02 24, 18:04)
Ryt turesiu savo tikru tikriausia MAC 187  yahoo.gif
butinai parasysiu ispudzius  4u.gif

is kur suveikei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 02 24, 19:42)
maniskis kabukis pirktas is vienos supermamos toks prastas, kad neimanoma naudot.. verysad.gif seriasi beprotiskai, nesu maciusi kad nors vienas sepetelis taip sertusi.. Firmos nepasakysiu, nes nera parasyta, pati sake toki naudoja, jai aceit geras, ir daug tokiu pardavusi, visom patiko, tai nezinau ar taip turi but, ar kame reikalas.. doh.gif  idomu kaip issirinkt nauja visiskai nesiserianti ir nesuklyst g.gif

Jei gali įdėk savo kabuki foto. Numanau kokios čia firmos.
Atsakyti
kalbejau su viena pana, tai jai sake mac190 nerealiai seresi, o po to ir isvis kuokstais islindo blink.gif o man nieko, viskas puiku rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma: 24 vasario 2009 - 18:07