Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nepasiklysti kosmetinių šepetėlių pasaulyje

QUOTE(oriole @ 2008 10 14, 20:12)
Dekui uz info. Gal zinai kaip su bao_baoshop?

Apie bao bao nieko negaliu pasakyt-nesveika shippingo kaina cia taibent g.gif g.gif ..
Papildyta:
QUOTE(oriole @ 2008 10 14, 20:29)
Tai as USA adresu pas drauge uzsakyciau, domestic shipping kainos visai geros, jeig tik buciau tikra, kad tai patikimas pardavejas.

Tada pirk is closetmustgo jei nori pirkt per Ebay,jis ir i Lietuva greit siuncia-10-12 d. Ir shippingas visai normalus,tiesa pliusuoja 1-2$ uz draudima.
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2008 07 18, 17:53)
user posted image
Pagyrimas šitam kabukiui thumbup.gif  Gražiai Egipto žemę tepa ir nebrūžina kaip tie Erdesos (ten tai švitrinis popierius kažkoks doh.gif  ), dar ji mineralinei naudoju ir bronzantų rutuliukams wub.gif Žodžiu viskam ką įmozot reikia jis man tinka

o as ji dar kompaktinems ir birioms pudrytems naudoju user posted image
Papildyta:
QUOTE(bbg23 @ 2008 09 03, 17:11)
hm..
as pudra tepu pirshtais:)
tai kuo krutesnis efektas nei su specialiu shepechiu?biggrin.gif

Tuo kd lygiau pasidengia ir geriau issilaiko user posted image
Atsakyti
Gal galit patarti, kur įsigyti (kaip galima pigiau) kosmetinių šepetėlių rinkinį, su natūraliais šereliais norėčiau. Mačiau Erdesoj yra, kainuoja 180Lt, bet gal jūs žinot kur dar? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.2 @ 2008 10 20, 19:11)
Gal galit patarti, kur įsigyti (kaip galima pigiau) kosmetinių šepetėlių rinkinį, su natūraliais šereliais norėčiau. Mačiau Erdesoj yra, kainuoja 180Lt, bet gal jūs žinot kur dar?  4u.gif

per tarpininkes internetinese parduotuvese
Atsakyti
Sugundėt mane su tais šepetėliais doh.gif nepigūs, bjaurybės... doh.gif tai va, laukiu atvykstant BE šepetėlio maskavimui ir MAC 224. Mineralkei padengt dabar naudoju egipto žemės šepetėlį, tik kad jis labai jau šiurkštus, nusibodo veidą drožt doh.gif renkuosi tarp NARS botan ir Smashbox 19- kuris geresnis, gal kas patartų? ax.gif
Beje, kadangi baisiai mėgstu maliavotis su šešėliais, tai koks šepetėlis dar būtų laabai naudingas ir reikalingas? rolleyes.gif Artimiausiu metu bandysiu Smashbox 20 prigriebt ax.gif Būna jo braškėse? Niekad nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2008 10 21, 07:44)
Sugundėt mane su tais šepetėliais doh.gif nepigūs, bjaurybės... doh.gif tai va, laukiu atvykstant BE šepetėlio maskavimui ir MAC 224. Mineralkei padengt dabar naudoju egipto žemės šepetėlį, tik kad jis labai jau šiurkštus, nusibodo veidą drožt doh.gif renkuosi tarp NARS botan ir Smashbox 19- kuris geresnis, gal kas patartų? ax.gif
Beje, kadangi baisiai mėgstu maliavotis su šešėliais, tai koks šepetėlis dar būtų laabai naudingas ir reikalingas?  rolleyes.gif Artimiausiu metu bandysiu Smashbox 20 prigriebt ax.gif Būna jo braškėse? Niekad nerandu doh.gif

rinkciausi smashbox 19, jis svelnutelis, minkstutelis, bet tvirtas, padarytas is sabalo kailio, o nars - tikriausiai is ozkos - bus siurkstesnis (jei neklystu)
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 21, 08:10)
rinkciausi smashbox 19, jis svelnutelis, minkstutelis, bet tvirtas, padarytas is sabalo kailio, o nars - tikriausiai is ozkos - bus siurkstesnis (jei neklystu)

ačiū 4u.gif man to NARS dizainas labai patinka, tik nežinau, ar patogus būtų, o va Smashbox tai patogus labai atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2008 10 21, 08:17)
ačiū 4u.gif man to NARS dizainas labai patinka, tik nežinau, ar patogus būtų, o va Smashbox tai patogus labai atrodo rolleyes.gif

turejau smashbox 19 - tikrai patogus (pardaviau, nes pakeiciau kosmetika ir jis tapo nereikalingas blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 21, 08:40)
turejau smashbox 19 - tikrai patogus (pardaviau, nes pakeiciau kosmetika ir jis tapo nereikalingas  blush2.gif )

reikės palaukt, gal kas abu bandė ax.gif tai į ką iškeitei, kad šepetėlių nebereikia?
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2008 10 21, 14:03)
reikės palaukt, gal kas abu bandė ax.gif tai į ką iškeitei, kad šepetėlių nebereikia?

naudoju EM sintetiniu sereliu sepetelius - minkstuciukus, svelnuciukus, nesikandziojancius
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 21, 17:00)
naudoju EM sintetiniu sereliu sepetelius - minkstuciukus, svelnuciukus, nesikandziojancius

man EM mineralkė ir skaistaliukai labai patiko, gal ir šepetėlius reikės išbandyt bigsmile.gif
Atsakyti
O gal kas patars, koki is siu dvieju sepeteliu reiktu naudoti Chanelio Mat Lumiere krempudrytei 4u.gif . Nelabai suprantu ar ji prie skystesniu ar prie tirstesniu ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti