QUOTE(krisela @ 2008 12 16, 17:16)
Jameelah.nu liudna pries sventes tokios naujienos

.sekmes sveikstant
Aciu, mergytes

As jau nebeturiu kantrybes, ryt jau skambinsiuos del rezultatu, nors...yra tikimybe, kad ir vel teks ligoninej apsilankyti, nes mano maziuie ir vel sunkiai kvepuoja ir, galiu paskayt, nuo ryto kvepavimas 2-3 kartus pablogejo

Aisku, gydytoja pasake, kad bakterine infekcija, israse antibiotiku, bet man toookia nuojauta, kad cia ir vel tas nelemtas virusas ir niekam tu antibiotiku nereikia... bet o ka reik daryti??? Daviau jau 1 karta ir toliau duosiu, nes bijau ir neduoti - i o jei as klystu??? Ech, bet juk ir jie praejusi karta irgi apsigavo, pasake, kad bakterine, nors buvo ir virusine infekcija
QUOTE(LiVo @ 2008 12 16, 22:16)
Sveikos,
Jameelah, linkiu kuo geresnių rezultatų, nebesirkit
Pasipasakosiu ir aš apie darželį ir kaip Gabijai neskiria logopedo...Lingua centre sako, kad jums turi skirti logopedą darželyje, bet darželio direktorė kalba nesąmones, kad tik nuo 3 metų jie diagnuozuoja problemą kalbos ir komunikacijos, ir PPT neva pasakytų tą patį, kad net nuo 3 metų gal niekas neskirs...aš jai sakau čia yra klausos sutrikimas kitaip turėtų būti. Šiandien pasiskambinau į PPT, pasakė, kad čia išskirtinis atvejis, kai yra klausos sutrikimas skiriama anksčiau. Tai va, darželio direktorei pasakiau, kad ruoštų siuntimą į PPT, ir, kad mano vaikui skirs logopedą,
tai ji sako kiek logopedės turi darbo ir tt. tai ką man reikia nesirūpinti vaiku, sakyti oi jos daug dirba ir taip nelavinti vaiko?Ką Lietuvoje reiškia tas įstatymas Neįgaliųjų integracijos? Nieko. Esu pasipiktinusi ta direktore, ir jos požiūriu, ji rūpinasi ne vaikų ugdymu, o kad būtų kuo mažiau darbo.
Nu cia tai sakes... Baisu!!! Kaip taip gali buti??? Tai joms ir moka uz ta uzimtuma, ne??? Saunuole, kad neapleidi taip visko!!! Visiems vaikams reikia tokiu mamu kaip TU!
Gime 3.000 kg
6 men. 6.710
9 men. 6.960
14 men. 7.4 kg