QUOTE(Liepapa @ 2009 01 13, 22:37)
Aciu uz nuomones
Lauksim kol musu vaikuciai paaugs, kad pagaliau suzinotume tikslia situacija.Nes pvz mano dukryte tai tokia nenuorama, kad geriausiu atveju puse proceduros kameroj gan gerai praeina.Ir nesvarbu, kad registruojames paciu tinkamiausiu laiku, kad nebutu pavargus ar pan.

Lauksim kol musu vaikuciai paaugs, kad pagaliau suzinotume tikslia situacija.Nes pvz mano dukryte tai tokia nenuorama, kad geriausiu atveju puse proceduros kameroj gan gerai praeina.Ir nesvarbu, kad registruojames paciu tinkamiausiu laiku, kad nebutu pavargus ar pan.
Na bet gi ten neilga procedūra, tai mane stebina, kad vaikas dešimties minučių išsėdėti negali

QUOTE(taputapu @ 2009 01 14, 12:55)
noriu pasidžiaugti:vasario 24 pagaliau suplanuota implanto operacija.taip jau laukėm jos. O įdomu,kaip plaukučiai prieš operaciją?juos visus nuskuta ar tik toje vietoje,kur bus implantas?ar patiems reikia,ar ten vietoj pasirūpina?
Šaunu

Kadangi nežinojom, į kurią pusę dės, o nutarė tik operacijos dieną, tai skutom plikai viską, nors tooookias garbanas turėjo. Ačiū diev, ataugo jos

O šiaip galima tik apie ausis apskusti, KMUK kirpykloje žino kaip, be to sesutė paaiškino, kur kirpyklą rasti ir visus kitus dalykus. Mums būtų reikėję aplink abi ausis apskust, tai nenorėjom, kad kaip koks irokėzas atrodytų, tai plikai ir nuvarė.