Dar ir aš aptikau raštų kraštams. Gal pravers ČIA

labai grazu.kiek darbelio cia ideta

papasakok,kokie siulai,kiek suejo ju is viso

Ačiū
Siūlai "Maxi", sunaudojau 4 ritinėlius ir dar truputuką
Nėriau +- penkias savaites

Siūlai "Maxi", sunaudojau 4 ritinėlius ir dar truputuką

Nėriau +- penkias savaites
kokie man tie visi ananasinukai grazhus

Sveikutės
Sugalvojau ir aš nusinerti ananasiukų sijonuką, tik galvoju kokius siūlus pirkti. Noriu storesnių nei Maxi, kad paskui galėčiau ir su pėdkelnėm nešioti sijoną, kol dar ruduo bus šiltas. Gal galit patarti

Sugalvojau ir aš nusinerti ananasiukų sijonuką, tik galvoju kokius siūlus pirkti. Noriu storesnių nei Maxi, kad paskui galėčiau ir su pėdkelnėm nešioti sijoną, kol dar ruduo bus šiltas. Gal galit patarti

QUOTE(Sniege26 @ 2008 08 11, 16:40)
Sveikutės

o is Vernito lietuvisku akrilano grno arba su medvilne nenori? butu storesnis.tik galvoju,ar ne per storas?nes as is akrilaniniu tokiu VS neriau sijonuka.tai pats tas rudeniui

Kažkaip man storoka atrodo bus
Norėčiau truputi tik storesni, kad ir dabar užsidet.
Šiaip tai galvoju apie YarnArt Violet arba Summer, bet šitie jau storesni truputi už pirmus. Gal kas esat nėrę iš jų? Kažint kaip nešiojas? Nors pas rusaites tai jie labai populiarūs.

Šiaip tai galvoju apie YarnArt Violet arba Summer, bet šitie jau storesni truputi už pirmus. Gal kas esat nėrę iš jų? Kažint kaip nešiojas? Nors pas rusaites tai jie labai populiarūs.
QUOTE(Rife @ 2008 07 22, 14:01)
Sveikutės visos.Jūsų visų sijonai tiesiog nuostabus,aš taip pat susigundžiau nertis ši sijona iš vernito siulu kad būtų rudeniui(gal nesupyksi Rife kad paėmiau tavo sijono nuotrauką paklausimui?

X-iuke buvau įlindus apžiūrėti tavo darbelių
Nu darbeliai tai
Gal gali išduoti paslaptį kaip tuos burbuliukus išmezgei pilko megztuko
, o jei dar shemutę imestum...