Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

mano pirmoji buvo rankinukas, nes truputi kas as imdavau ja ant ranku 4u.gif gaila man jos buvo, tai taip ir nesiojausi kol i vaikstyne ikeliau blush2.gif , visi sake duok parekt ir pripras, bet as nedaviau jai rekt, tai ir nasiojaus... O su maziuke kazkaip kitaip, del kiekvieno pazyzimo ant ranku neemiau ir pabuna ji viena ir pasisneka, as tik vis prieinu pakalbinu ir vel nueinu ,,cia taip protingos knygos pataria,,. Kol kas tvarkausi o kaip bus taip, gal ir sita reiks tampytis blush2.gif as tikrai nerigdysiu iki melynavimo
Atsakyti
QUOTE(vivuxs @ 2008 07 25, 15:34)
O mums gydytoja sake kad eitume kai bus 10 paru, ir tik 10 min pabuti lauke  doh.gif Tai man kazkaip labai nenormaliai atrode tos 10 min, juk lelyte net nespes pajusti kad lauke buvo  lotuliukas.gif

Mums ligoninej ir ta pati sake, tik 10min. doh.gif Kai atejo musu gyd i namus apziuret maziukes, sako, nejuokaukit, juk vasara uz lango, pusvalandziui drasiai eikit 4u.gif Sako per 10min. vaiks nespes ne pajust to lauko, kaip jau namo reiks eit doh.gif Tai mes drasiai ir issuoliavom, nes as ja pasitikiu, pirma musu vaika ji nuo pat gimimo priziuri thumbup.gif

P.S. Mano irgi bus turbut mamos mylimuke-rankinuke wub.gif Pabunda ryte, 10min. papuskuoja ir pradeda mamyciuka kviestis tongue.gif Niu kaip neimsi savo mazosios pupos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cavalli: 25 liepos 2008 - 21:55
QUOTE(Jaunutia @ 2008 07 25, 15:12)

P.S. nupirkau siandien lavinimo kilimeli

cia tas kur ant zemes ir prikabintas zaislu ir muzikeliu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 07 26, 20:55)
cia tas kur ant zemes ir prikabintas zaislu ir muzikeliu?  g.gif

taip, tik lav.kilimeliai buna ir su muzikele ir be smile.gif

o siaip vaikam labai patinka, maniskis turbut jo pagalba ir ismoko sypsotis.
o pastarasias dienas isvis stebuklas, pavalges, pradeda "kalbetis" ir istysai sypsosi man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi_ @ 2008 07 27, 11:33)
taip, tik lav.kilimeliai buna ir su muzikele ir be smile.gif

o siaip vaikam labai patinka, maniskis turbut jo pagalba ir ismoko sypsotis.
o pastarasias dienas isvis stebuklas, pavalges, pradeda "kalbetis" ir istysai sypsosi man  thumbup.gif

manoji man irgi vis sypsos ir sypsos wink.gif taip graziai wub.gif
reikes nuvaziuoti ir mum ta kilimeli nupirkti, gall patiks jai... tik idomu kox geriausiai jai butu g.gif

Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 07 27, 15:29)
manoji man irgi vis sypsos ir sypsos wink.gif taip graziai  wub.gif
reikes nuvaziuoti ir mum ta kilimeli nupirkti, gall patiks jai... tik idomu kox geriausiai jai butu  g.gif

as tai nusipirkau toki melsva, blankiu spalvu.o kai nupirkau isgirdau nuomone kad turetu butispalvingesnis ir ryskesnis. tai ir nzn ax.gif
dabar gal toki imciau
http://www.babymarke...islai/,prid.957
Atsakyti
o pas mus va koks smile.gif
user posted image

ir mes va taip jau sypsomes smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi_: 27 liepos 2008 - 17:51
QUOTE(kristi_ @ 2008 07 27, 18:49)

kai graziai is dusios vaikis sypsosi. wub.gif

dazniausiai maniskis ''kazkam'' sypsosi, tai sakau kad angeliukai kalbina lotuliukas.gif

musu kilimelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaunutia: 27 liepos 2008 - 18:51
QUOTE(tamosiuke @ 2008 07 25, 17:28)
mes i lauka isejom 4 ar 5 paru smile.gif  ir buvom gal valanda, vesoka man rodos buvo... Nu mes irgi issirengem siandien, as kepuryte dedu tokia kaip skrybelyte, ji ausu nedengia. Labai vejuota pas mus siandien blink.gif , tai vis saugojau, kad i veiduka nepustu nes ziopcioja kaip zuvis biggrin.gif  Sakykit mamos ,, cia kreipiuosi i tas kur savo pienuku maitina,, ar jusu leliai kai karsta dazniau prie kruties nori, ar cia mano tokia blink.gif , kas valanda ir patraukia kelias min ir tipo aciu.. Ir aplamai ji jau kai pavalgo, tai pradeda papa tampyt, tasyt vel paima, toks vaizdas, kad zaistu...ir dar garsus leidzia, kaip kad guguotu tik uzsiciaupus, komedija kazkokia biggrin.gif

manoji tai net reciau valgyt pradejo ir visa laika miega,anksciau taip graziai pabendraudavom,o dabar tik valgo ir miega ir jau antra diena nekakoja,tai pradedu jaudintis (bet kai MP maitinu,tai gal normalu).O del pauko tampymo,tai ir pas maniske tas pats,tampo,zaidzia,sneka,muistosi ir dar visokias nesamones daro.
Atsakyti
QUOTE(saulyte02 @ 2008 07 27, 20:03)
manoji tai net reciau valgyt pradejo ir visa laika miega,anksciau taip graziai pabendraudavom,o dabar tik valgo ir miega ir jau antra diena nekakoja,tai pradedu jaudintis (bet kai MP maitinu,tai gal normalu).O del pauko tampymo,tai ir pas maniske tas pats,tampo,zaidzia,sneka,muistosi ir dar visokias nesamones daro.

normalu normalu, kaip driogstels, tai uz visas dienas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaunutia: 27 liepos 2008 - 20:25
QUOTE(Jaunutia @ 2008 07 27, 19:49)
kai graziai is dusios vaikis sypsosi.  wub.gif

dazniausiai maniskis ''kazkam'' sypsosi, tai sakau kad angeliukai kalbina  lotuliukas.gif

musu kilimelis

fainas kilimukas...toks zaismingas thumbup.gif
mano berniukas irgi kartais sypsosi miegodamas, gal ir ji angeliukai kalbina ax.gif
Atsakyti
o mes tai rytojaus laukiam ir vaziuosim pirkti kilimelio wink.gif idomu man labai kaip mazajai patiks...

grazus labiau lialiukas, o sypsenyte tai ne viena pakeres wink.gif
Atsakyti