mano pirmoji buvo rankinukas, nes truputi kas as imdavau ja ant ranku
gaila man jos buvo, tai taip ir nesiojausi kol i vaikstyne ikeliau
, visi sake duok parekt ir pripras, bet as nedaviau jai rekt, tai ir nasiojaus... O su maziuke kazkaip kitaip, del kiekvieno pazyzimo ant ranku neemiau ir pabuna ji viena ir pasisneka, as tik vis prieinu pakalbinu ir vel nueinu ,,cia taip protingos knygos pataria,,. Kol kas tvarkausi o kaip bus taip, gal ir sita reiks tampytis
as tikrai nerigdysiu iki melynavimo
QUOTE(vivuxs @ 2008 07 25, 15:34)
O mums gydytoja sake kad eitume kai bus 10 paru, ir tik 10 min pabuti lauke
Tai man kazkaip labai nenormaliai atrode tos 10 min, juk lelyte net nespes pajusti kad lauke buvo 
Mums ligoninej ir ta pati sake, tik 10min.
P.S. Mano irgi bus turbut mamos mylimuke-rankinuke
QUOTE(Jaunutia @ 2008 07 25, 15:12)
cia tas kur ant zemes ir prikabintas zaislu ir muzikeliu?
QUOTE(SGT @ 2008 07 26, 20:55)
taip, tik lav.kilimeliai buna ir su muzikele ir be
o siaip vaikam labai patinka, maniskis turbut jo pagalba ir ismoko sypsotis.
o pastarasias dienas isvis stebuklas, pavalges, pradeda "kalbetis" ir istysai sypsosi man
QUOTE(kristi_ @ 2008 07 27, 11:33)
taip, tik lav.kilimeliai buna ir su muzikele ir be 
o pastarasias dienas isvis stebuklas, pavalges, pradeda "kalbetis" ir istysai sypsosi man
manoji man irgi vis sypsos ir sypsos
reikes nuvaziuoti ir mum ta kilimeli nupirkti, gall patiks jai... tik idomu kox geriausiai jai butu
QUOTE(SGT @ 2008 07 27, 15:29)
manoji man irgi vis sypsos ir sypsos
taip graziai
reikes nuvaziuoti ir mum ta kilimeli nupirkti, gall patiks jai... tik idomu kox geriausiai jai butu
as tai nusipirkau toki melsva, blankiu spalvu.o kai nupirkau isgirdau nuomone kad turetu butispalvingesnis ir ryskesnis. tai ir nzn
dabar gal toki imciau
http://www.babymarke...islai/,prid.957
o pas mus va koks 

ir mes va taip jau sypsomes

ir mes va taip jau sypsomes
QUOTE(kristi_ @ 2008 07 27, 18:49)
kai graziai is dusios vaikis sypsosi.
dazniausiai maniskis ''kazkam'' sypsosi, tai sakau kad angeliukai kalbina
musu kilimelis
QUOTE(tamosiuke @ 2008 07 25, 17:28)
mes i lauka isejom 4 ar 5 paru
ir buvom gal valanda, vesoka man rodos buvo... Nu mes irgi issirengem siandien, as kepuryte dedu tokia kaip skrybelyte, ji ausu nedengia. Labai vejuota pas mus siandien
, tai vis saugojau, kad i veiduka nepustu nes ziopcioja kaip zuvis
Sakykit mamos ,, cia kreipiuosi i tas kur savo pienuku maitina,, ar jusu leliai kai karsta dazniau prie kruties nori, ar cia mano tokia
, kas valanda ir patraukia kelias min ir tipo aciu.. Ir aplamai ji jau kai pavalgo, tai pradeda papa tampyt, tasyt vel paima, toks vaizdas, kad zaistu...ir dar garsus leidzia, kaip kad guguotu tik uzsiciaupus, komedija kazkokia 
manoji tai net reciau valgyt pradejo ir visa laika miega,anksciau taip graziai pabendraudavom,o dabar tik valgo ir miega ir jau antra diena nekakoja,tai pradedu jaudintis (bet kai MP maitinu,tai gal normalu).O del pauko tampymo,tai ir pas maniske tas pats,tampo,zaidzia,sneka,muistosi ir dar visokias nesamones daro.
QUOTE(saulyte02 @ 2008 07 27, 20:03)
manoji tai net reciau valgyt pradejo ir visa laika miega,anksciau taip graziai pabendraudavom,o dabar tik valgo ir miega ir jau antra diena nekakoja,tai pradedu jaudintis (bet kai MP maitinu,tai gal normalu).O del pauko tampymo,tai ir pas maniske tas pats,tampo,zaidzia,sneka,muistosi ir dar visokias nesamones daro.
normalu normalu, kaip driogstels, tai uz visas dienas
QUOTE(Jaunutia @ 2008 07 27, 19:49)
kai graziai is dusios vaikis sypsosi.
musu kilimelis
musu kilimelis
fainas kilimukas...toks zaismingas
mano berniukas irgi kartais sypsosi miegodamas, gal ir ji angeliukai kalbina
o mes tai rytojaus laukiam ir vaziuosim pirkti kilimelio
idomu man labai kaip mazajai patiks...
grazus labiau lialiukas, o sypsenyte tai ne viena pakeres