Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

QUOTE(saulyte02 @ 2008 07 22, 13:19)
mamytes,kada reikia tvarkytis dokumentus,kad gautum pinigelius kas menesi is sodros ir kokius dokumentus reikia nunesti sodrai?siuose dalykuose as visiskai zalia,gal jus jau tvarketes ir tiksliai zinosit ko reikia.
Aciu.

galima tik gryzus is ligonines. as nezinau kaip kituose mistuose bet pas mus taip: 1. issiimi gimimo liudijima; 2. i savivaldybe deklaruoti gyvenama vieta su gimimo liudijimu (ten isduoda pazyma del deklaruotos gyvenamosios vietos) ir 3. i savivaldybe socialini skyriu su saskaitos nr, su ta ta pazyma ir gimimo liudijimu.
Atsakyti
del sitos pasalpos as zinau,ryt susitvarkysim,bet kokiu dokumentu reikia sodrai,kai i dekreta isejau tai reikejo pazymos is gydytojo ir prasyma uzpilgyt,o kaip del motinystes pasalpos mokamos 2m,kokiu reikia dokumentu sodrai norint ja gaut.
Atsakyti
QUOTE(saulyte02 @ 2008 07 22, 14:45)
del sitos pasalpos as zinau,ryt susitvarkysim,bet kokiu dokumentu reikia sodrai,kai i dekreta isejau tai reikejo pazymos is gydytojo ir prasyma uzpilgyt,o kaip del motinystes pasalpos mokamos 2m,kokiu reikia dokumentu sodrai norint ja gaut.

1. isakyma kuriuo motina isleidziama vaiko prieziuros atostogom iki 2 m nuorasa;
2. pasa
3. saskaitos nr
4. vaiko gimimo liudijima
o berods reikes tvarkytis kai baigsis dekretas
Atsakyti
o velnias,as nezinau kada man tas dekretas baigsis.
Atsakyti
o mes vit D dar negeriam sad.gif daktaras sake pirma susitvarkyti zarnyna, (o mes ji jau susitvarkem), o tada pradeti gerti vit. D. tai vat dabar 2dieni einam pas daktara ir poto jau pradesim gerti ir mes bigsmile.gif

o kurios nors vaikuciui yra isberta galva? mum buvo nugara, krutine, veidas, galva, viska ishsigydem su tepaliuku ir budami vesiai, o kai pgalva ishgydyti jei ten daug plaukuciu ir ganetinai ilgu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 07 22, 20:33)
o mes vit D dar negeriam sad.gif daktaras sake pirma susitvarkyti zarnyna, (o mes ji jau susitvarkem), o tada pradeti gerti vit. D. tai vat dabar 2dieni einam pas daktara ir poto jau pradesim gerti ir mes  bigsmile.gif

o kurios nors vaikuciui yra isberta galva? mum buvo nugara, krutine, veidas, galva, viska ishsigydem su tepaliuku ir budami vesiai, o kai pgalva ishgydyti jei ten daug plaukuciu ir ganetinai ilgu  rolleyes.gif

o guldai vaikiuka ant kokios nors paduskeles?
Papildyta:
QUOTE(saulyte02 @ 2008 07 22, 20:27)
o velnias,as nezinau kada man tas dekretas baigsis.

apie 56 dienas po gimdymo. zinok nezinau, gal galima ir anksciau, bet esme, kad pradziai i darboviete reikes nueiti ir parasyti prasyma kad isleistu motinystes atostogom.
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 07 22, 18:44)
o guldai vaikiuka ant kokios nors paduskeles?
Papildyta:

nea, nenaudojam mes jokiu pagalveliu.
Atsakyti
Labas vakaras
Taip taip.. ir mano pupai dabar jau ir veidukas, ir pakaušis, už ausyčių, net krūtinė apie kakliuką išberta. Niekada šiltai nerengiau.. Dabar dažnai apiplaunu virintu vandeniu ir tepu Excipial. Lyg pagerėjo (bent aš noriu, kad taip būtų).
Šiandien buvom pas okulistę. Pradžiugino, nes pastebėjo, kad masažiukai veiksmingi. Toliau atliekam masažiukus ir vėl turim apsilankyti penktadienį.
Visoms ramios nakties, gero poilsio ir saldžių sapnų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 07 22, 22:14)
Labas vakaras
Taip taip.. ir mano pupai dabar jau ir veidukas, ir pakaušis, už ausyčių, net krūtinė apie kakliuką išberta. Niekada šiltai nerengiau.. Dabar dažnai apiplaunu virintu vandeniu ir tepu Excipial. Lyg pagerėjo (bent aš noriu, kad taip būtų).
Šiandien buvom pas okulistę. Pradžiugino, nes pastebėjo, kad masažiukai veiksmingi. Toliau atliekam masažiukus ir vėl turim apsilankyti penktadienį.
Visoms ramios nakties, gero poilsio ir saldžių sapnų  4u.gif

sveikutes visos biggrin.gif smagu trudeme kad viskas pas jus gerai , ziurek viskas ir praeis, nereikes maziukes kankint thumbup.gif . Pas maniske rankytes pabertos, o siltai nerengiu, su bodiku ir kelnytem tik.. kas cia tiem vaikam daros? gal oda valosi, maziukai gi dar g.gif Maudomes daznai, kaip ir neturetu but prakaitine... As viena diena chalvos buvau pavalgius blush2.gif , tai ryte atsikele, veidukas tokiais smulkiais spuoguciais visas buvo nubertas , dar dabar nelygus, gal kuom patept ..
Atsakyti
[quote=tamosiuke,2008 07 23, 08:58]

Labas rytas
Gydytoja man sakė, kad jei pabertas tik veidukas, kalti hormonai. Jei nors vienas spuogelis atsiranda jau kitur, tai - alergija. Uždraudė visiems metams valgyti pieno produktus, riešutus, citrusinius vaisius. Nuo excipial kremo tikrai yra pagerėjimas. Kas man patiko, kremas be jokių hormonų.
Žinot.. pagalvoju - juk dar tik mėnuo, o jau tiek rūpesčių g.gif Kas bus antrą mėnesį, dar kitą ir t.t.
Šiandien važiuojam profilaktiškai pasitikrinti į Santariškes.
Atsakyti
[quote=trudeme,2008 07 23, 08:08]
[quote=tamosiuke,2008 07 23, 08:58]

Labas rytas
Gydytoja man sakė, kad jei pabertas tik veidukas, kalti hormonai. Jei nors vienas spuogelis atsiranda jau kitur, tai - alergija. Uždraudė visiems metams valgyti pieno produktus, riešutus, citrusinius vaisius. Nuo excipial kremo tikrai yra pagerėjimas. Kas man patiko, kremas be jokių hormonų.
Žinot.. pagalvoju - juk dar tik mėnuo, o jau tiek rūpesčių g.gif Kas bus antrą mėnesį, dar kitą ir t.t.
Šiandien važiuojam profilaktiškai pasitikrinti į Santariškes.
[/quote]
tai va, kad viska zinot reikia ax.gif , kazka jauciu ne ta valgau.. nu nedaug ten pas ja tu spuoguciu, reiks sekti nuo kokiu produktu tie berimai gaunas. Sekmes pas gydytojus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes bijau girtis,bet musu veidelis irgi jau taisosi,daznokai su virintu vandenuku prausem... ax.gif ir akyte jau zymiai grazesne... blush2.gif bet turim kita problemele...viduriukai labai laisvi...varo vandeneliu tiesiog ir pro pampi ir pro visus bodikus... doh.gif buvom pas gydytja sake ,kad viskas gerai,stebeti toliau,bet man vistiek labai neramu...nebezinau nei ka valgyti ,nei ka gerti... unsure.gif
Atsakyti