Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos virimo aparatai - 2

QUOTE(Kerollyte @ 2008 11 13, 13:46)
va tada cia toks aparaciuks kaip tik man, nes nujauciu, kad man pirmai reiks prasikalt juo naudotis ir tada, kai ismoksiu reiks tevus pamokyt  lotuliukas.gif As irgi ta tinginyste pasizymiu  ax.gif tie su saukstu vien pasakius koncultantei, kad ten reik makaluot tai noras praejo, o kai prisiskaiciau nekokiu atsiliepimu tai isvis fantazija atsoko  schmoll.gif  Tai ka reiks laukt sventinio laikotarpio gal dar kokia nuolaida pasitaikys ir tada kai griebsim tai griebsim... Dar gerai, kad giminaiciai turi aparata ir susiveikia kavos is vokieciu tai paprasysim, kad mums prigriebtu, nes isvis nzn kokia kava skaniausia. o ar ten kavos stiprumas reguliuojasi? nes as stiprios negersiu...

Reguliuojasi ir kavos stiprumas ir vandens kiekis.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2008 11 13, 19:09)
Reguliuojasi ir kavos stiprumas ir vandens kiekis.

dekui, kad apsvietet 4u.gif
Atsakyti
pas mane aparatas delonghi esam 3500s, labai gerai puta darydavo, o dabar kazkaip ne taip, skystoka ta puta, ir jos daug maziau, isbega daugiau pieno nei putos... verysad.gif
gal kas susiduret? pienuka naudoju Mu 3.5 riebumo, dangteli isploviau kaip mokejau, pienuka dedu visada atsaldyta. kas gali but? aparata dar tik menesiuka naudojam.
prasau patarimu is patyrusiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braškė-braškė @ 2008 11 14, 14:12)
pas mane aparatas delonghi esam 3500s, labai gerai puta darydavo, o dabar kazkaip ne taip, skystoka ta puta, ir jos daug maziau, isbega daugiau pieno nei putos...  verysad.gif
gal kas susiduret? pienuka naudoju Mu 3.5 riebumo, dangteli isploviau kaip mokejau, pienuka dedu visada atsaldyta. kas gali but? aparata dar tik menesiuka naudojam.
prasau patarimu is patyrusiu  4u.gif

as nesu patyrusi, bet pabandysiu padeti. Ar bandei vienoj pieno vandeni pakist, nes viena is forumo visada taip valo gal prasivalys geriau kai dideliu slegiu vandeni prapus.
Atsakyti
QUOTE(Kerollyte @ 2008 11 13, 11:53)
aisku, tada turbut ir mes apsistosim ties delonghi esam3000 tik dar palauksim kaledu gal nuolaida bus, nes mum taip skubiai nereikia. Internete ziurejau, kad klaipedoj senukuose yra toks modelis, tai toli ieskot nereiks nors mes is silutes biggrin.gif 

nežinau ar esam 3000 labai skiriasi nuo esam 4000, bet jei tinka pastarasis,
tai gali nelaukti nuolaidų,
o užsisakyti čia? - nemanau kad tokią nuolaidą gausi pas mus wink.gif

317 EUR + pristatymas kainuos 22 EUR. Viso 339 EUR, arba 1172 Lt (vietoj mūsiškų 1699) . Pristatys per savaitę, į namus wink.gif

Savo Saeco čia pirkau - apsimokėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2008 11 14, 17:04)

317 EUR + pristatymas kainuos 22 EUR. Viso 339 EUR, arba 1172 Lt (vietoj mūsiškų 1699) . Pristatys per savaitę, į namus wink.gif

Savo Saeco čia pirkau - apsimokėjo  thumbup.gif

Tik vienas, bet... duok Dieve jis ilgai ir laimingai tarnaus...
Čia kaip ne kaip technika ir kaip nebūtų liūdna katrais genda
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2008 11 14, 15:04)

Savo Saeco čia pirkau - apsimokėjo  thumbup.gif

Oho kokia gera kaina, na, taip visad buna, kai nusiperki, tada kazkur dvigubai pigiau atsiranda verysad.gif
Atsakyti
merginos, jei atsisiunciat kavos aparatus is uzsienio, kaip tada su garantija?
Atsakyti
QUOTE(balanduke @ 2008 11 14, 16:29)
merginos, jei atsisiunciat kavos aparatus is uzsienio, kaip tada su garantija?

tiesą sakant pagal įstatymus pirktoms ES prekėms garantija turi galioti visoje ES.

Jei taip nutiktų kad sugestų - kreipčiausi į oficialų atstovą čia. Gali tekti pasitelkti vartotojų teises, bet pamėginti juk verta wink.gif

Blogiausias variantas - tektų siųsti aparatą į Vokietiją.

Bet galutinai apsispręsti pirkti iš užsienio mane paskatino čia perskaityta kryžiaus kelių istorija, kurią apturėjo žmonės nusipirkę kavos aparatą čia, už vos ne dvigubai didesnę kainą, ir su visom garantijom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2008 11 14, 15:33)
tiesą sakant pagal įstatymus pirktoms ES prekėms garantija turi galioti visoje ES.

Jei taip nutiktų kad sugestų - kreipčiausi į oficialų atstovą čia. Gali tekti pasitelkti vartotojų teises, bet pamėginti juk  verta wink.gif

Bet galutinai apsispręsti pirkti iš užsienio mane paskatino čia perskaityta kryžiaus kelių istorija, kurią apturėjo žmonės nusipirkę kavos aparatą čia, už vos ne dvigubai didesnę kainą, ir su visom garantijom  doh.gif

labai gaila kad ta firma nesiuncia ne i ES, nes mano norimas aparatas kainuoja dvigubai pigiau nei pas mus.. sad.gif jei siustumemes per lietuva, gautusi irgi pigiau, bet su garantija butu sakes... teks dar paieskot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2008 11 14, 17:33)

Jei taip nutiktų kad sugestų - kreipčiausi į oficialų atstovą čia. Gali tekti pasitelkti vartotojų teises, bet pamėginti juk  verta wink.gif

Bet galutinai apsispręsti pirkti iš užsienio mane paskatino čia perskaityta kryžiaus kelių istorija, kurią apturėjo žmonės nusipirkę kavos aparatą čia, už vos ne dvigubai didesnę kainą, ir su visom garantijom  doh.gif

Galiu garantuoti, kad teks savo lėšom siųsti aparatą į Vokietiją, o jei jie dar nustatys, kad gedimas dėl Jūsų kaltės, tai dar susimokėsit už Vokišką remontą...
Man Nikon fotoapratui vien tik už diagnostiką pasiūlė susimokėti 600 Lt, o kur dar remontas... gerai, kad radau vietinį meisriuką kuris už 150 Lt Lietuvoje sutaisė.
Čia lazda turi du galus...
Gerai jei viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 11 14, 17:15)
Galiu garantuoti, kad teks savo lėšom siųsti aparatą į Vokietiją,

kokiu pagrindu?
Atsakyti