Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

tada tam seimo nariui reiktu pasakyt, kad 3 asmenu seima isgyvena ir is 4000 lt/men
Atsakyti
QUOTE(mucka @ 2008 08 06, 07:19)
tada tam seimo nariui reiktu pasakyt, kad 3 asmenu seima isgyvena ir is 4000 lt/men

Ką jūs doh.gif Gyvenate, sakyčiau, prabangiai mirksiukas.gif Jusu vaikui net nemokamas maitinimas, jei jis būtų penktokas, nepriklausytų lotuliukas.gif Negi nežinot, koks dabar minimalus gyvenimo lygis, už kurį kiekvienas iš mūsų turėtų išgyventi. Pernai pakilo iki 130 Lt.
Gyvenimas liūdnas, gerai, kad atlyginimas - juokingas, vis linskmiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sharlotte @ 2008 08 04, 12:55)
As kol kas dar niekur nepretenduoju, bet sedziu be darbelio ir galvoju ar cia VT rinktis ar vis delto i privatu sektoriu eiti.. Pasimetusi esu, jauciu jau nedarbadieniai veikia ir ne is gerosios puses  doh.gif

as irgi galvoju, kad be VT apsieisiu turbut, o tokia svajone nuo vaikystes buvo ax.gif mama dirba VT, tai kazkaip kai ateidavau pas ja i darba sausainiais koleges vaisindavo ir papaisyt duodavo piestuku biggrin.gif kazkaip susidarius ispudi buvau, kad ten labai jau faina biggrin.gif net stojau po vidurines i viesaji administravima su tokia mintim, kad busiu valstybes tarnautojas, nu bet kuo toliau tuo labiau galvoju, kad VT apseis ir be manes Privatus sektorius daugiau pliusu turi, mano akim ziurint Nebent i kokia ambasada ar Briuseli thumbup.gif
Pasiziuriu as i mama ir gaila pasidaro Sedi toj "skylej" su puikiu issilavinimu ir 2 finansu aukstaisiais, eitu i kokius auditorius privacius, uzdirbtu milijonus, nu bet dabar g.gif Sedi ir bijo del darbo doh.gif kas is jos kolegiu nebijojo, tai pries pora metu isejo is VT, Vilniuj sakyciau auditorem ir juristem dirba uzdirba kiek mama mano 5kart tiek
As vis pasiziuriu, pasiziuriu i skelbimus, bet kazkaip net nzn g.gif aisku, mano dar bakalauras nebaigtas, bet kai ir baigsiu, kazi ar bandysiu
Atsakyti
Nu tai prisipažinkit kuri gaunat milijonus biggrin.gif
Atsakyti
mergaitės norėjau paklausti, o kam adresuoti prašymą dėl dalyvavimo konkurse, ar užtenka parašyti pvz., Vilniaus apskrities valstybinei mokesčių inspekcijai, ar reikia rašyti Vilniaus apskrities valstybinės mokesčių inspekcijos direktoriui (vardas, pavardė)?
Atsakyti
QUOTE(Gailė @ 2008 08 06, 12:51)
mergaitės norėjau paklausti, o kam adresuoti prašymą dėl dalyvavimo konkurse, ar užtenka parašyti pvz., Vilniaus apskrities valstybinei mokesčių inspekcijai, ar reikia rašyti Vilniaus apskrities valstybinės mokesčių inspekcijos direktoriui (vardas, pavardė)?

generaliniam direktoriui
Atsakyti
QUOTE(Gailė @ 2008 08 06, 12:51)

Vardo pavardės nereikia, tik pareigas.
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdut @ 2008 08 06, 09:02)
net stojau po vidurines i viesaji administravima su tokia mintim, kad busiu valstybes tarnautojas,

lotuliukas.gif aš irgi stojau i teise ir valdyma su tokia mintim, nes mama ir sese dirba VT gimtajame miestelyje ir neblogai joms ten sekasi palygint, o vat dabar draugas dirba VT vilniuj, tai prisiklausiau kiek tai eina sau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailė @ 2008 08 06, 11:51)

Man dave prasymo pvz. kai padaviau dokumentus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 08 06, 10:29)
Nu tai prisipažinkit kuri gaunat milijonus  biggrin.gif

kai pradejau dirbt VT, gaudavau 600 i rankas, kai baigiau (neseniai visai ), gaudavau (vadovaujancios pareigos) 1400 Lt lotuliukas.gif jokiu klasiu, priedukas koks 10-20 proc karta metuose (juodai uzdirbtas), nu dar 3 procentukai uz staza doh.gif 13 atlyginimo nebudavo. manau niekas nesistebi, kad VT nebedirbu ax.gif
Atsakyti
Ir kuo idomu nutilo esamieji ar busimieji valstybes tarnautojai? g.gif
As tai tik dar besiruosiu konkursui,bandysiu laime ax.gif
Kaip jums sekasi?
Atsakyti
A.U.G.U.S.T.A., o kada tau konkursas? g.gif

As tai pirmadieni nesiu dokus i 2 istaigas ir vel viskas is naujo. biggrin.gif Kaip ten sako: "trukt uz vadziu, vel is pradziu" lotuliukas.gif
Atsakyti