Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

Sveikos, sveikinu laimėjus konkursus thumbup.gif 4u.gif

P.S. Gal galite ir man atsiųsti tuos klausimus: siusti.viska@gmail.com
Ačiū labai smile.gif
Atsakyti
Zvaigzdute, o neuzkliuvo tai, kad studijuoji? Klause kaip suderinsi su darbu?

Ir jei galima dar ir man tuos klausimelius... ax.gif Joli19@takas.lt

Pagaliau rysiuosi ir as nunesti dokumentus... Kaip tik maciau du man tinkancius skelbimus.
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2008 11 06, 13:09)
Aciu PUka  4u.gif del klausimu tai nemazai klausinejo, ir kaip kiti pretendentai buvo kitose institucijose, sake labai skirtingai klausineja. Kitur tipo siauri, tikslus klausimai, kas yra tas ir anas, pvz. kas yra asignavimai? cia berods finansu ministerijoj taip klausta buvo. O cia klausinejo ka pritaikytum is to ka mokeis, dirbdama toki darba, tai manes asmeniskai klause, ka pritaikyciau is soc darbo. klausinejo kaip elgtaisi tokioj ir tokioj situacijoj.. biski is sitatymo paklause. Kita moteris, kuri dirbo privaciam sektoriuj, tai jos tikrai klause kodel nori eini i valstybes tarnyba, kai ji ten buvo kazkur gamybos direktore. tai ji sake labai pasimeciau, ir nzn ka atsakyt, nes negalvojo kad tokiu klaus...
Papildyta:
Aj, as asmeniskai tai sprendziau tuos testus is www.darbo.lt, apacioj yra testai visi, su atsakymais. tai nereikia eiti pirm, trec ir penkt i www.vtd.lt ar kur ten, ir laukti, po kol paskelbs smile.gif

vat tokiu klausimu kaip kodel norite dirbti VT ir pan. labai nemegstu, man cia toks klausimas kaip - kokio darbo uzmokescio norite cool.gif reikia pataikyti su atsakymu tiesiai i desimtuka ... Geriau jau is istatymu, kaip sakant apie reikala .
Labai aciu Zvaigzdute ir Audronele dar karta uz viska 4u.gif

O man du konkursai rastu ta pacia diena ta pacia valanda sad.gif ... reiks rinktis i kuri unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PUka: 06 lapkričio 2008 - 15:33
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2008 11 06, 09:54)
As i Valstybes tarnyba finansiniam (teisetumo) auditui atlikti  4u.gif A10 kategorija.
kas mane labiausiai dziugino, kad nereikalauja stazo jokio, tai drasiai galejau kandidatuoti, nes privaciam jauciausi labai nekaip, negaledama parasyti kazko prie patirties.. 4u.gif

NMA - Nacionaline mokejimu agentura  mirksiukas.gif

Oj, matau priveliau klaidu. ne i tarnyba, o kontrole doh.gif 4u.gif ta institucija vadinas Valstybes kontole blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(CESARIA @ 2008 11 06, 16:15)
Zvaigzdute, o neuzkliuvo tai, kad studijuoji? Klause kaip suderinsi su darbu?

Ir jei galima dar ir man tuos klausimelius...  ax.gif  Joli19@takas.lt

Pagaliau rysiuosi ir as nunesti dokumentus... Kaip tik maciau du man tinkancius skelbimus.

Nors ir dieniniam studijuoju, bet man paskaitos nuo 16,20 vyksta, tai suderint iseis smile.gif tik klause, ar galeciau vykti i komandiruotes, ar netrukdytu studijos. Tai sakiau kad ne 4u.gif nu tikiuos tu komandiruociu nebuna daznai, ir dazniausiai teks dirbti VK pastate smile.gif
Papildyta:
QUOTE(PUka @ 2008 11 06, 16:31)
vat tokiu klausimu kaip kodel norite dirbti VT ir pan. labai nemegstu, man cia toks klausimas kaip - kokio darbo uzmokescio norite  cool.gif  reikia pataikyti su atsakymu tiesiai i desimtuka ... Geriau jau is istatymu, kaip sakant apie reikala .
Labai aciu Zvaigzdute ir Audronele dar karta uz viska  4u.gif
O man du konkursai rastu ta pacia diena ta pacia valanda sad.gif ... reiks rinktis i kuri  unsure.gif

Konkursai visada vyksta ta pacia valanda, pirm, trec ir penkt smile.gif nu as rinkciaus pagal tai, kokios tos pareigybes funkcijos, kas Jums priimtiniau 4u.gif jei cia nezinot, tada zekit pagal kategorijas, o jei ir cia tas pats, tai zeciau pagal vieta, kuri institucija butu arciau namu 4u.gif Aisku jei tai ne Vln, gal ir nlb svarbu ax.gif

Rekomenduoju http://www_darbo_lt/....php?theme=1001 salia audroneles klausimu, pasisprest ir cia, nors kaip suprantu gali buti tas pats. Bet kai sprendi viena testa, po to kita ir dar kita, atsirenki, kuri jau tikrai zn, ir skaityt nereikia, o kau kuriuos da pasigilint tenka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvaigzdute^: 06 lapkričio 2008 - 16:56
QUOTE(audronele @ 2008 11 06, 10:12)
Issiunciau,skaitykit ir mokykites !!! 4u.gif
Tik visu laaaabai atsiprasau doh.gif ,vakar is dziaugsmo net raides sumaisiau vietoj VTD (valstybes tarnybos departamento)parasiau VST .Bet manau visos suprato kas per klausimai.  wub.gif Taigi sorry soory soory!!!

o klausimai su atsakymais?
nes istatymai gi keiciasi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leblon: 06 lapkričio 2008 - 21:10
QUOTE(leblon @ 2008 11 06, 22:09)
o klausimai su atsakymais?
nes istatymai gi keiciasi..

Taip, klausimai su atsakymais.Aisku kad istatymai keiciasi,bet artimiausiu metu tikiuosi nelabai nei konstitucija nei kiti istatymai neturetu pasikeisti.Po pusmecio zinoma kad visko gali buti...
Papildyta:
p.s. visoms kas prase klausimukus issiunciau.Jei kas negavote parasykite i az.Ir dar noriu pasakyti kad zvaigzdute raso teisybe:as irgi tuos klausimus rinkau is puslapio www.darbas.lt Ir tame mano sarase nera visu VT esanciu klausimu,nes nespejau tiek isspresti.Mano sarasiuke mazdaug 3 menesiu skelbtu konkursu klausimai.Daugiau nespejau perskaityti.taigi dar karta visoms sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2008 11 06, 17:50)
Konkursai visada vyksta ta pacia valanda, pirm, trec ir penkt smile.gif nu as rinkciaus pagal tai, kokios tos pareigybes funkcijos, kas Jums priimtiniau  4u.gif jei cia nezinot, tada zekit pagal kategorijas, o jei ir cia tas pats, tai zeciau pagal vieta, kuri institucija butu arciau namu  4u.gif Aisku jei tai ne Vln, gal ir nlb svarbu  ax.gif

o kur tuos konkursus kai paskrlbia sekti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(G.Persija @ 2008 11 06, 22:03)

www.vtd.lt skiltyje konkursai
Atsakyti
QUOTE(G.Persija @ 2008 11 06, 22:03)

Dar galima žiūrėti šiuo adresiuku:

http://www.valstybes...ocs.filesShow/1

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Libre @ 2008 11 07, 19:55)
Dar galima žiūrėti šiuo adresiuku:

http://www.valstybes...ocs.filesShow/1

mirksiukas.gif

ačiū mergaitės 4u.gif gal kada ir aš čia galėsiu parašyti, kad kažkur laimėjau...
Atsakyti
audronele, gal galėtumėt ir man atsiųsti? blush2.gif
emailas: inga@eos.lt

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(G.Persija @ 2008 11 07, 20:30)
ačiū mergaitės 4u.gif  gal kada ir aš čia galėsiu parašyti, kad kažkur laimėjau...

Nėra už ką mirksiukas.gif
Žinoma, kad galėsi mirksiukas.gif Vienoms pasiseka iš pirmo kartelio, kitoms reikia ilgiau bandyti, tačiau vistiek būtinai pasiseks, aukščiau nosiuką 4u.gif ir book.gif
Atsakyti