QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2008 11 06, 09:54)
As i Valstybes
tarnyba finansiniam (teisetumo) auditui atlikti

A10 kategorija.
kas mane labiausiai dziugino, kad nereikalauja stazo jokio, tai drasiai galejau kandidatuoti, nes privaciam jauciausi labai nekaip, negaledama parasyti kazko prie patirties..
NMA - Nacionaline mokejimu agentura
Oj, matau priveliau klaidu. ne i tarnyba, o kontrole

ta institucija vadinas Valstybes kontole
Papildyta:
QUOTE(CESARIA @ 2008 11 06, 16:15)
Zvaigzdute, o neuzkliuvo tai, kad studijuoji? Klause kaip suderinsi su darbu?
Ir jei galima dar ir man tuos klausimelius...

Joli19@takas.lt
Pagaliau rysiuosi ir as nunesti dokumentus... Kaip tik maciau du man tinkancius skelbimus.
Nors ir dieniniam studijuoju, bet man paskaitos nuo 16,20 vyksta, tai suderint iseis

tik klause, ar galeciau vykti i komandiruotes, ar netrukdytu studijos. Tai sakiau kad ne

nu tikiuos tu komandiruociu nebuna daznai, ir dazniausiai teks dirbti VK pastate
Papildyta:
QUOTE(PUka @ 2008 11 06, 16:31)
vat tokiu klausimu kaip kodel norite dirbti VT ir pan. labai nemegstu, man cia toks klausimas kaip - kokio darbo uzmokescio norite

reikia pataikyti su atsakymu tiesiai i desimtuka ... Geriau jau is istatymu, kaip sakant apie reikala .
Labai aciu Zvaigzdute ir Audronele dar karta uz viska

O man du konkursai rastu ta pacia diena ta pacia valanda

... reiks rinktis i kuri
Konkursai visada vyksta ta pacia valanda, pirm, trec ir penkt

nu as rinkciaus pagal tai, kokios tos pareigybes funkcijos, kas Jums priimtiniau

jei cia nezinot, tada zekit pagal kategorijas, o jei ir cia tas pats, tai zeciau pagal vieta, kuri institucija butu arciau namu

Aisku jei tai ne Vln, gal ir nlb svarbu
Rekomenduoju http://www_darbo_lt/....php?theme=1001 salia audroneles klausimu, pasisprest ir cia, nors kaip suprantu gali buti tas pats. Bet kai sprendi viena testa, po to kita ir dar kita, atsirenki, kuri jau tikrai zn, ir skaityt nereikia, o kau kuriuos da pasigilint tenka