Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

Na, neįtikėtinas konkursas tada... jau seniai neprisimenu nieko net gi panašaus.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2008 07 24, 13:07)
Na, neįtikėtinas konkursas tada... jau seniai neprisimenu nieko net gi panašaus....  g.gif

na,aš manau, kad daugelis bus šviežiai diplomą gavę soc darbuotojai, nes kur mums daugiau eiti... juk kitur kapeikas tik siūlo pagal specialybę.. padėtis liūdnesnė nei mokytojų... na dar žinau keletas teisininkių dalyvaus smile.gif na pareigybė tokia, akd jokių tokių spec reikalavimų labai nėra, patirties nereikalauja, tai ir eina visi laimės bandyti, o kodėl gi ne...
Atsakyti
turiu vieną klausimą, ar atostogas dėl studijų galima traktuoti kaip "Atostogas kvalifikacijai kelti"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 07 24, 01:22)
turiu vieną klausimą, ar atostogas dėl studijų galima traktuoti kaip "Atostogas kvalifikacijai kelti"?  g.gif

vienareikšmiškai - ne.
atostogoms yra VT ir DK atskiri skyriai skirti - juose labai aiškiai apibrėžta, kam ir kiek laiko gali būti skiriama.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
zinau,kad visos ilsites,o as sedziu mastau apie kandidatura i VT. g.gif Ryt zadu nesti dokumentus,ir jei priims,ruosiuos konkursui.Tik va kila klausimas kokio issilavinimo reikia,jei skelbime tikslios issilavimo srities nenuruodyta?Na tiesiog parasyta,kad aukstasis neuniversitetinis ar aukstesnysis,arba specialusis vidurinis?kazkin kaip cia suprasti? g.gif Gal kas susigaudot? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 07 27, 19:26)
Sveikos smile.gif
zinau,kad visos ilsites,o as sedziu mastau apie kandidatura i VT. g.gif Ryt zadu nesti dokumentus,ir jei priims,ruosiuos konkursui.Tik va kila klausimas kokio issilavinimo reikia,jei skelbime tikslios issilavimo srities nenuruodyta?Na tiesiog parasyta,kad aukstasis neuniversitetinis ar aukstesnysis,arba specialusis vidurinis?kazkin kaip cia suprasti? g.gif Gal kas susigaudot? rolleyes.gif

Manau, bet kokios srities, jei jau neapibrezia tiksliai g.gif O zinai, kad reikia paso, sodros ir diplomo kopiju? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smale @ 2008 07 27, 21:02)
Manau, bet kokios srities, jei jau neapibrezia tiksliai g.gif O zinai, kad reikia paso, sodros ir diplomo kopiju? smile.gif

Taip,zinau,kad siu dokumentu reikia dar.Bet ar tik kopijas ar kopijas+originalus?P.S.O kas tai sodros?Cia pazymejimas kazkoks ar pan? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 07 27, 20:24)
Taip,zinau,kad siu dokumentu reikia dar.Bet ar tik kopijas ar kopijas+originalus?P.S.O kas tai sodros?Cia pazymejimas kazkoks ar pan? blush2.gif

Ir kopijas ir orginalus. Jie ten sutikrina. O sodros, t.y. sodros pazymejimas (knygute), jei esi dirbus, ja turi turet, jei ne, tai tau jos ir nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smale @ 2008 07 27, 21:27)
Ir kopijas ir orginalus. Jie ten sutikrina. O sodros, t.y. sodros pazymejimas (knygute), jei esi dirbus, ja turi turet, jei ne, tai tau jos ir nereikia mirksiukas.gif

A,aisku,na as berods turiu sodros pazymejima,jei tai tas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 07 27, 21:37)
A,aisku,na as berods turiu sodros pazymejima,jei tai tas mirksiukas.gif

Anksčiau buvo išduodamos knygutės, dabar pažymėjimai, tai tą ir turit mirksiukas.gif
Atsakyti
o man nešant dokumentus registruoti nereikėjo sodros pažymėjimo smile.gif
tai va, mano istorijoje tokios žinios: konkursas tas didysis kitą pirmadienį, o aš laimėjau konkursą į kitą darbo vietą (ne valstybės tarnyboje, privačiame sektoriuje), tad manau į konkursą nebeeisiu, nes tokio masto konkursą laimėti man beveik nėra šansų, o gero pasiūlymo netekti irgi gaila, tad ko gero dirbsiu jau nuo kito pirmadienio naujame darbelyje, o į VT eisiu dalyvauti nebent atsiradus vietai įvaikinimo tarnyboje (mano svajonė blush2.gif )
Atsakyti
Na ką...galiu pasiguost...Likau antra...Skirtumas vos 0,2 balo...Jau taip abydna ir liūdna, kad ne vien ą ir ne dvi ašaras nubraukiau....
Atsakyti