Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, atsiliepimai

QUOTE(dianita @ 2009 01 30, 14:08)
papasakokit man kas nors elementarius dalykus please ax.gif

man reikia registruotis skrydziui on-line, o kur ir kaip tai daroma?
kai uzsiregistruoti, tai oro uoste eiti is karto pro kontrole?
antra - turint priority isedimui, ten kazkada kazkur pasako, kad dabar tipo eis tie su priority ar kaip ten vyksta??  ax.gif

Registruojatės skrydžiui čia.
Oro uoste einate tiesiai pro kontrolę.
turint priority įsėdimą - prie Gate'o (vartų) stovi toks stulpas su dviem lentelėm, viena iš jų yra "Priority boarding". Taigi su priority rikiuojasi iš tos lentelės pusės, visi kiti - iš kitos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 30 sausio 2009 - 14:34
QUOTE(dianita @ 2009 01 30, 14:08)
papasakokit man kas nors elementarius dalykus please ax.gif

man reikia registruotis skrydziui on-line, o kur ir kaip tai daroma?
kai uzsiregistruoti, tai oro uoste eiti is karto pro kontrole?
antra - turint priority isedimui, ten kazkada kazkur pasako, kad dabar tipo eis tie su priority ar kaip ten vyksta??  ax.gif

nukeliauk i Ryanair psl, tada:
po kaire puse yra online checkin, keliauji ten. gali uzsiregistruoti nuo 14 dienu iki 4 valandu pries skrydi tik uzsiregistravus jau nebegalesi jokiu duomenu pakeisti, na galesi aisku uz atitinkama mokesti kas nerekomenduotina, tai kai jau apsispresi, kad viskas yra taip kaip nori registruokis.

ka taves ten klaus viska irasysi ir atsiprintinsi lapa, nzn is kokio orouosto skrendi tai nzn kur tau tiksliai reik eit, bet siaip jau atsiprintinus lapa uzsiregistravus einama tiesiai pro pasu kontrole, del pirmenybes tai jei nera atskiru eiliu pasako kad dabar su pirmenybe eina, o jei yra atskirtos eiles tai paprasciausiai stojate prie pirmenybines eiles mirksiukas.gif jei dar kas klauskite rolleyes.gif
Papildyta:
biskeli nemaciau 4u.gif kad jau ir medinis stengesi padeti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 01 30, 16:55)
tik uzsiregistravus jau nebegalesi jokiu duomenu pakeisti, na galesi aisku uz atitinkama mokesti kas nerekomenduotina, tai kai jau apsispresi, kad viskas yra taip kaip nori registruokis.

Klausimas, o kol nebuvo čekino gali pakeisti keliautojus?
Ta prasme pirkta buvo vieniems, o čekinantis gali pakeisti kitais? Kažko nesitiki g.gif
Atsakyti
Už papildomą mokestį laisvai gali smile.gif
Atsakyti
Aš supratau, kad be mokesčio, todėl pasitikslinau biggrin.gif nemanau kad taip paprastai nemokamai galima ką nors pakeisti.
Atsakyti
Nemokamai ten nieko nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianela @ 2009 01 30, 18:28)
Klausimas, o kol nebuvo čekino gali pakeisti keliautojus?
Ta prasme pirkta buvo vieniems, o čekinantis gali pakeisti kitais? Kažko nesitiki  g.gif

kol nebuvo cekino gali pasikeisti uz mazesni mokesti ir toliau icekinti online, po cekino daugiau rupesciu ir daugiau mokesciu ir veiksmas vyksta tik orouoste mirksiukas.gif tai reiskia plius dar visokius registracijos mokescius rolleyes.gif ir jau eilute prie bilieto gavimo dar...
Atsakyti
dar neperskaiciau visos temos, bet noriu paklausti kaip blondine, teisingiau kaip zmogus nemokantis angliskai blush2.gif Snekama, kad kudikiai iki 23men. skraido nemokamai, o Ryanairu reikia moketi? Bandziau ziureti kainas, tai ismeta, kad moketi reikia vos ne dvigubai nei suaugusiems tik kad mokesciai nesiskaiciuoja...Taigi, noriu paklausti, ar tikrai reikia moketi, na ar gerai supratau blush2.gif
Ir dar ar yra kazkoks kiekis bagazo, kuris jau ieina i bendra bilieto kaina, ar kiekviena tase reikia issipirkti atskirai?
Labai dekinga busiu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2009 02 02, 12:53)
dar neperskaiciau visos temos

O jūs perskaitykite. Ar manote, kad kitų laikas yra mažiau svarbus nei jūsų?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 02 02, 15:32)
O jūs perskaitykite. Ar manote, kad kitų laikas yra mažiau svarbus nei jūsų?

kaip aš jūsų pasiilgau wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti