Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis 13 tema

Kol pildžiau 13temos receptus, keli pastebėjimai (daugiau gerų nei blogų laugh.gif)

QUOTE(Srove @ 2008 08 13, 20:52)
O siandien valgem troskintus sparnelius, marinuotus is vakaro.

thumbup.gif kur kas maloniau žiūrėti į foto, kai neturi to tokio rykaus raudonumo


brilijantas, kodėl tu nededi foto tiesiai į forumą? gražiau receptukas atrodo.

Tik vienu atveju papykau, kad nebuvo recepto, visos taip jau šauniai rašė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 08 14, 17:26)
thumbup.gif  kur kas maloniau žiūrėti į foto, kai neturi to tokio rykaus raudonumo

Nesidziauk lotuliukas.gif taip yra tik todel, kad kazko blykste nesuveike bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2008 08 11, 11:54)
Sveikos kulinares...
vaisinu visas zemaiciu blynais....i

O kiek pili aliejaus i keptuve blush2.gif ,nu taip nerealiai atrodo kaip valgykloi ,o man tokie ir skaniausi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 08 14, 18:05)
Nesidziauk lotuliukas.gif  taip yra tik todel, kad kazko blykste nesuveike bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai žėk,kad ji visada neveiktų,nu nes iš tiesų realiau atrodo. viskas šiaip gražu tik tas raudonumas numušdavo blush2.gif
Atsakyti
user posted image

Kepiau kotletukus:
Dėjau 500g faršo (kiaulienos)
1 kiaušinį
supjaustytą svogūno galvą (didelę, nes man jie labai patinka ax.gif )
1 išmirkytą baltos duonos riekę
daug pipirų, mairūno, raudonėlio, truputį druskytės
Kepiau aliejuje.

Bulvytės išvirtos ir apkeptos orkaitėj su trupučiu sūrio.
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2008 08 14, 10:39)

Kepiau kotletukus:


Jezau, kokie grazus...
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2008 08 13, 15:30)
skaitau skaitau, atsakymo konkretaus ir nerandu, tai pangasija ir skorpionžuvė yra ta pati žuvis? tai kodėl tada pangasijoj nesijaučia dumblo prieskonio, o skorpionžuvėj jaučiais? dar radau, kad ir tilapijas bando lygint su šitom, gal žinot, kur konkrečiau galiu apie tai paskaityt? nes susivėliau konkrečiai dabar, kadangi ir parduotuvėse būna visų trijų rūšių, tik skiriasi kaina  doh.gif čia gal porūšis koks, ar kaip?

man atrodo ,kad ne ta pati, nes ir kaina sakyčiau gerokai skiriasi g.gif , bet va žuvininkai jei atsakė g.gif , kiek žinau šeima jų ta pati, tik skiriasi "pavardės"
čia irgi rašo, kad ne tas pats
QUOTE(Vilmoshka @ 2008 08 14, 00:41)
O tų odelių yra pirkti ar jas tiesiog "nurengiat" nuo vištos gabalėlių?

yra pirkti visuose prekybos centruose, šaldytų mėsų skyriuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 14 rugpjūčio 2008 - 21:26
QUOTE(Briliantas @ 2008 08 14, 10:54)
gavau atsakyma, kad tai ta pati zuvis  4u.gif


Nu va, buvau teisi beee.gif

Naktibalda, ta pati ta pati čia žuvis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2008 08 14, 18:39)
Kepiau kotletukus:
Dėjau 500g faršo (kiaulienos)
1 kiaušinį
supjaustytą svogūno galvą (didelę, nes man jie labai patinka ax.gif )
1 išmirkytą baltos duonos riekę
daug pipirų, mairūno, raudonėlio, truputį druskytės
Kepiau aliejuje.

Bulvytės išvirtos ir apkeptos orkaitėj su trupučiu sūrio.

O jetus, kaip noriu kotletų ax.gif Vidury nakties doh.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 08 14, 21:44)
Jezau, kokie grazus...

oman atrodė kai ptik, kad gražių nemoku padaryt lotuliukas.gif

Vilmoshka - man šitą skyrelį pavarčius irgi visko užsinori biggrin.gif
Atsakyti
ale aprimot visos su gaminimai, o gal tik su fotografavimais g.gif
idedu siandienisniu musu pietus (MB juos dievina)
user posted image
500 g. namines varskes, 3 kiausiniai, 3 s.grietines, siek tiek sodos, drusko ir miltu minkymui. uzminkyta tesla iskociojau, su puodeliu ispaudziau blynelius, kepiau keptuveje.
atsiprasau uz pateikima, bet skubejau fotografuoti kol jie dar buvo ka tik iskepti ir sudeti i inda kur laike siluma ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti