QUOTE(Ozkutas @ 2008 10 21, 14:15)
bet tai tik is 56 vaiku.. nemanau kad tai rodiklis. pasaulyje, o galu gale ir lietuvoje vaiku yra tukstancius kartu daugiau... aisku gaila bet straipsniuose apie vaiku miegojima su tevais statistikos nepateikia, bet beveik visuose minima kad daugelyje seimu vaikiukai miega tevu lovoje, bent jau kuri laika. galu gale tai paemiau tik kaip pavyzdi. ka norejau pasakyti kad kur jis bemiegotu, tyko tiek pat pavoju ar galimu nepatogumu. as nesakiau kad tikrai pirksiu manieza-lovyte, tiesiog sakiau kad KOLKAS jo privalumai man atrodo didesni.. kam tie krastutinumai..... keistos zinios, gailesites ir t.t...
O as vaiko miega kelionineje lovyteje prilyginciau suaugusiojo miegui ant pripuciamo ciuzinio arba (geriausiu atveju) ant suskleidziamos loveles:) Kelioneje, sveciuose tai galbut ir neisvengiama, bet kasdien vis delto miegame normaliose lovose, ar ne? Manau, kad vaikas taip pat turi miegoti normalioje medineje lovyteje su normaliu pagrindu ir ant normalaus ciuzinelio, o KELIONINES lovytes ir reiketu naudoti kelionese;)
Mano mazoji per savo pirmuosius metus isbande beveik viska - ir vezimo lopsi, ir kelionine lovyte, ir mano lova, ir pagaliau medine lovyte, todel is savo patirties galiu pasakyti, kad is visu siu variantu blogiausias yra butent kelionine lovyte, ypac kai ji naudojama ne pagal jos tiesiogine paskirti