Įkraunama...
Įkraunama...

Medinė lovelė ar lovelė- maniežas?

QUOTE(Marcela @ 2005 07 17, 13:49)
Patarkit mamytės kas geriau būtų man ar mano  2.gif medinė lovelė ar lovelė maniežas?

Zinoma kad lovele,ner kalbu bigsmile.gif manezas tik kelionem arba zaidimams tinka thumbup.gif mes turime abu thumbup.gif

QUOTE(Tafi @ 2005 08 15, 21:49)
Mums lovytes apsauga puikiai tarnauja, o pasilipt jam nera ant kur, nes lovyte jau nuzeminta, t.y. nuleistas dugnas, tai jam lovyte iki smakro, o perlipt galimybiu, kad ir kaip jis noretu neturi, nes tai neimanoma.

QUOTE(mamulka10 @ 2009 06 19, 16:42)
Mums lovytes apsauga puikiai tarnauja, o pasilipt jam nera ant kur, nes lovyte jau nuzeminta, t.y. nuleistas dugnas, tai jam lovyte iki smakro, o perlipt galimybiu, kad ir kaip jis noretu neturi, nes tai neimanoma  thumbup.gif

mamulkos10,pliusmama,poloska ir tt...visur tas pats bruozas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 21 birželio 2009 - 18:20
Uz MEDINE LOVELE thumbup.gif maniezas tik kelionems smile.gif
Atsakyti
Mano nuomone maniezas yra zaidimams,o ne miegui schmoll.gif
Atsakyti
gal kas zino kur galima nusipirkt maieza iki 100lt?
Atsakyti
QUOTE(amliv777 @ 2009 06 30, 16:58)

siaip neseniai gavau naujienlaiski, kad maniezai vaiku mieste, bet tik siauliuos 139 lt.. nebloga kaina, tik va gaila kad siauliuose smile.gif gal per skelbimu reikia paieskot
o as pritariu kitoms mamytems, kad maniezas puikiai tinka kelionems, tiesiog nezinau kaip beissiverstumem, bet namuose turim iprasta medine lovyte
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audrey29: 01 liepos 2009 - 20:19
Mano manymu, lovyte medine skirta miegojimui, o lova - maniezas, tai kaip atsarginis variantas jei kur nors isvaziuoji, bet miegoti joje nuolat iki 3 metuku, nesutinku schmoll.gif
Atsakyti
As gal irgi buciau taip kategoriskai uz lovyte, bet praktika kitokia... Mes turejom ir lovyte, ir sulankstoma lovyte-manieza. Lovyte taip ir liko nepanaudota, nors manieza pirkom tik isvykoms. Kol bandziau savo kantrybe ir migdziau lovyteje, tol buvo asaros ir miegojimas su manim - nepatiko lovyte kazkodel g.gif Kai vaikui buvo netoli dvieju metuku pabandziau vietoj lovytes sustatyti manieza - ir ivyko stebuklas, ikeltas i manieza miegodavo toliau, neatsibusdavo. Nors lovyten dedavau jau atrodo imigusi, bet po minutes reikedavo migdymo rituala kartoti is naujo. Nepatiko matyt vaikui medines grotos doh.gif Tikiuosi antras bus kitoks ir miegos kaip zmogus lovyteje.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2009 10 13, 14:30)
Nepatiko matyt vaikui medines grotos  doh.gif 

Juk tiek graziu apsaugeliu yra... 4u.gif Ir tu groteliu tada nesimato. bigsmile.gif
As uz miegojima medineje loveleje. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(amliv777 @ 2009 06 30, 17:58)

Paieskok "Skelbimu lentoje" mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano sunelis medineje loveleje miegojo iki 2 metuku, bet labai blaskesi, kai jau didesnis buvo ir jokios apsaugeles nepadejo. Tai pakeitem i ta sulankstoma manieza-lovele, nuo pirmos nakties kuo puikiausiai ismiegodavo. Tik mane erzindavo tas perpraukiamas garsas nakti doh.gif
Antram leliukui pirksiu medine lovyte
Atsakyti
Aš ir už medinę,mums prie ežerų tik maniežinė tinka
Atsakyti
As irgi uz medine lovele, kazkaip maniezas man asosijuojasi su laikina daiktu, kai vyksti i kelione pvz.. O kaip jums mamytes drewex lovytes - ar likot patenkintos nusiziurejau nebrangia Mocca lovyte uz 239 lt internete ir noreciau pries perkant isgirst jusu atsiliepimus.. Aciu
Atsakyti
Mes taip pat turime juos abu. Namie miega tik medineje loveleje. Maniezas pas mus atlieka kelias funkcijas - pirmiausia patogu ten "sumesti" zaislus, tarp kuriu kartais ir mazoji uzsizaidzia ir, be abejo, nepamainomas dalykas kelioneje thumbup.gif
Atsakyti