Įkraunama...
Įkraunama...

Must haves

QUOTE(zvaigzdziuke @ 2008 08 21, 12:23)
  o manai , kad tos kamejos kur ebay parduodamos visos yra ne fake'ai , nesvarbu ,kad galima nupirkti už mažą kainą ?  be to pati savo akimis mačiau rimtoje parduotuvėje kamėjas parduodamas po 3 svarus, nukainotas nuo 17 tad įdomu kas ten , taip pat 'fake' buvo  ?  g.gif

kazkodel man visad atrode kad kamejos yra antikvariniai juvelyrikos kuriniai, ir neseniai dar kazkuriam zurnale paskaiciau kad vienam prabangiam antikvariate jie turi ir kameju kuriu kainos ohoho o ne 20svaru
kazkaip ar sm darbstuoliu ar ebay papigiaiskos visos yra papuosalai megdziojantys antikvarines kamejas savo stiliumi, na dabar juk ant bangos tai ir prigamina mirksiukas.gif
Papildyta:
ir del is ko tai kiek girdejus gaminamos is tauriuju metalu veidas raizomas dramblio kaule budavo. Puse ausies esu girdejus kad po to kai pirmaja kameja sukures juvelyras paleido ja i gyvenima, jos labai ispopuliarejo ir buvo vertinos kaip puiki dovana ir jas nesiodavo netgi vyrai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 21 rugpjūčio 2008 - 13:18
QUOTE(Odora @ 2008 08 21, 14:17)
kazkodel man visad atrode kad kamejos yra antikvariniai juvelyrikos kuriniai, ir neseniai dar kazkuriam zurnale paskaiciau kad vienam prabangiam antikvariate jie turi ir kameju kuriu kainos ohoho o ne 20svaru
kazkaip ar sm darbstuoliu ar ebay papigiaiskos visos yra papuosalai megdziojantys antikvarines kamejas savo stiliumi, na dabar juk ant bangos tai ir prigamina  mirksiukas.gif

nesiginčiju nes tikrai nežinau, o ir pati neturiu nei vienos kamėjos ir neplanuoju įsigyti . iškėliau tik klausimą kuo prastesnės kamėjos kurias gamina forumietė nei tos kurias galima papigiai įsigyti parduotuvėse mirksiukas.gif

į temą , mano must have yra juodi T bateliai su kulniuku ir didelė rankinė kurios niekaip negaliu išsirinkti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cimicimiliukuku @ 2008 08 21, 13:36)
nenešiojam  biggrin.gif  man tai jie visur negražiai atrodo

Man ir rolleyes.gif avėčiau tokius jei kur į mišką eičiau pasivaiksčiot, į gamtą ar šunį išvest smile.gif

QUOTE(Zivilka @ 2008 08 21, 13:52)
aisku, reiskia pasiseke merginai. ieskosiu toliau smile.gif

nesijaudinkit rasit, galiu net pasakyt kur bigsmile.gif yra jų Tilžės turguj, atrodo trečia eilė, ten jų visokių visokiausių ir be jokių raštų - spalvotos, storos po 12 Lt (atrodo) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdziuke @ 2008 08 21, 13:23)
o manai , kad tos kamejos kur ebay parduodamos visos yra ne fake'ai , nesvarbu ,kad galima nupirkti už mažą kainą ?  be to pati savo akimis mačiau rimtoje parduotuvėje kamėjas parduodamas po 3 svarus, nukainotas nuo 17 tad įdomu kas ten , taip pat 'fake' buvo  ?  g.gif

lotuliukas.gif gal gali pasakyti tos "rimtos" parduotuves pavadinima? Nes parduotuvese, kurias as vadinu "rimtomis" tokiu kainu kaip 3 svarai nera ir netgi 17 nera. Bent supranti ka kalbi?
QUOTE(zaRAza @ 2008 08 21, 14:44)
Na kad ne visos blizga ax.gif Bent jau kiek nete zymiu kameju foto maciau smile.gif Ir siaip, sutinku su kazkieno nuomone, kad kameja negali buti "fake". Tai yra tam tikra meno technika ir su laiku ji tobuleja, moderneja ir pan. Kitaip ne "fake" butu tik pacios pirmosios kamejos, kurios dabar muziejuose arba pas kolekcionierius bigsmile.gif
Tiesa, kamejos raizomos is akmens, kiek as zinojau ax.gif Bet gal ir is kitu medziagu.

kameja gali buti fake taip pat, kaip ir tapytas paveikslas. Taip pat kaip, originalus tapytas aliejiniais dazais ir replika guasu. Taip pat ir kameja, originali daryta is kriaukles ir jos kainos po 100 svaru maziausiai, ir kopija daryta is kokio gelio. O kuom skiriasi, tai gal geriau nepradedam gilintis. Jei niekuo nesiskirtu, zmones nevertintu originaliu darbu, kurie gaminami is daug brangesniu medziagu nei replikos. Tikra kameja gaminti uztrunka ilgiau nei dvi dienas.

QUOTE(Odora @ 2008 08 21, 15:17)
kazkaip ar sm darbstuoliu ar ebay papigiaiskos visos yra papuosalai megdziojantys antikvarines kamejas savo stiliumi, na dabar juk ant bangos tai ir prigamina  mirksiukas.gif
Papildyta:
ir del is ko tai kiek girdejus gaminamos is tauriuju metalu veidas raizomas dramblio kaule budavo. Puse ausies esu girdejus kad po to kai pirmaja kameja  sukures juvelyras paleido ja i gyvenima, jos labai ispopuliarejo ir buvo vertinos kaip puiki dovana ir jas nesiodavo netgi vyrai smile.gif

va butent. Sutinku su viskuo. Cia kaip ir kiekvieno brangesnio daikto bumas uzeina, tai daug kas suskuba gaminti kopijas. Bet kad kiltu klausimas, KUOM skiriasi, tai nesuvokiu.. drinks_cheers.gif

QUOTE(zvaigzdziuke @ 2008 08 21, 15:35)
nesiginčiju nes tikrai nežinau,  o ir pati neturiu nei vienos kamėjos ir neplanuoju įsigyti . iškėliau  tik klausimą kuo prastesnės kamėjos kurias gamina forumietė nei tos kurias galima papigiai įsigyti parduotuvėse  mirksiukas.gif

Tai vat kam gincytis jei nezinai. As nelyginu kopijos parduotuveje su kopija is SM forumieciu, tai vienas ir tas pats. Taciau lyginti pastarasias su tarkim WedgeWood camejomis yra juokinga.
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2008 08 20, 16:37)
Panasios kelnes
user posted image

ir man tokių reikia! tik kur jas LT gauti?
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 08 21, 20:42)
lotuliukas.gif  gal gali pasakyti tos "rimtos" parduotuves pavadinima? Nes parduotuvese, kurias as vadinu "rimtomis" tokiu kainu kaip 3 svarai nera ir netgi 17 nera. Bent supranti ka kalbi?
Tai vat kam gincytis jei nezinai. As nelyginu kopijos parduotuveje su kopija is SM forumieciu, tai vienas ir tas pats. Taciau lyginti pastarasias su tarkim WedgeWood camejomis yra juokinga.

patikėk ,tikrai suprantu ką kalbu
beje , jei jau paminėjai WedgeWood , kainos jų tikrai nesikandžioja ir visiškai realu , kad per išpardavimus tikrai rimtoje parduotuvėje kurios pavadinimas yra Beales nusipirkčiau pvz šį WedgeWood grožį už minimum 50 % nuolaida .... t.y. mažiau nei 10 svarų
user posted image
http://www.wedgwood....ductIndex=83642

o kamėjomis tikrai pasidomėsiu , ačiū tau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvaigzdziuke: 21 rugpjūčio 2008 - 20:18
mhm mhm... tai prie ko cia ta dezute ir sages? Papuosalu kainos visiskai kitokios.Netgi nueik i "sale" skilti ir pamatysi, kad nei ant vieno daikto nera duota 50% nuolaidos. O bet taciau, Beales, mano akimis niekada nebuvo ir nebus "rimta" parduotuve. Tai yra isparduotuve, tokia pati kaip TKMaxx tik online. O ka GERAI pasiknisus internete ar isparduotuvese, ar vintage shop'uose galima rasti, tai cia yra kita tema. Aisku galima. Ir originaliu daiktu galima rasti pigiai, bet mes juk ne apie tai kalbam..kalbam apie rinkos kaina, o tave butent ir domino SKIRTUMAS tarp originalo ir replikos, kurias daro SM nares. Man atrodo as paaiskinau.
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 08 21, 21:27)
O bet taciau, Beales, mano akimis niekada nebuvo ir nebus "rimta" parduotuve. Tai yra isparduotuve, tokia pati kaip TKMaxx tik online.

tamstelė matyt juokaujate , Beales niekada nebuvo išparduotuvė neskaitant sezoninių išpardavimų o dar palyginti su TKMaxx doh.gif
žodžiu baigiam offtopint , iš mano pusės tema baigta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvaigzdziuke: 21 rugpjūčio 2008 - 20:39
QUOTE(zvaigzdziuke @ 2008 08 21, 22:38)
tamstelė matyt juokaujate , Beales niekada nebuvo išparduotuvė neskaitant sezoninių išpardavimų  o dar palyginti su TKMaxx  doh.gif 
žodžiu baigiam offtopint , iš mano pusės tema baigta

biggrin.gif is mano irgi, nes visiskai skiriasi suvokimas del gera ir bloga
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 08 21, 21:51)
biggrin.gif  is mano irgi, nes visiskai skiriasi suvokimas del gera ir bloga

sakyčiau tai buvo daugiau nesusikalbėjimas 4u.gif
Atsakyti
Mano ateinancio sezono must haves:

* oversized garstyciu arba tamsiai violetines spalvos megztinis;
* rasalo spalvos storos pedkelnes;
* tamsiai tamsiai zalias nagu lakas;
* balti body - marskinukai (jau turiu);