Įkraunama...
Įkraunama...

Must haves

QUOTE(pasaka1 @ 2009 02 20, 21:43)
Koks baisus man tas dzinsu garinimas jau nzn net nuo kada  biggrin.gif

nuo 70 tai tikrai.
Atsakyti
Sauni cia pas jus temele, prisijungsiu ir as 4u.gif mirksiukas.gif
Kadangi iki vakaros tikiuosi but laaaabai isgrazejus(liekneju), todel labai tikiuosi, kad tu must have'u prireiks daug, taigi mano ateinancio pavasario/vasaros top'as:

ilga suknele, tik kolkas neapsisprendziu ar marga, rastuota, ar balta arba juoda;
lengva margaspalve silkine suknele, ilgom rankovem, kuria galima nesiot ir prie storu pedkelniu;
juodas kombinezonas(kitokio pavadinimo nesugalvojau), na toks, kur virsus be jokiu rankoviu aptemptas, o kelnes placios arba rauktos laisvai krintancios. Jei kas nors Vilniuj toki daikta uzmatysit, butinai man praneskit. mirksiukas.gif biggrin.gif
gladiatoriskos basutes be kulno(turejau praeita sezona labai grazias, bet suplesiau doh.gif
lengvas sijonas;
keletas tuniku, viena is ju butinai turetu but silkine ar kito blizgaus audinio, nesiojama nuleidus viena peti. Tokios noriu klubam ar panasiai;
dideli akiniai nuo saules;
jau nusiziureta is Zaros odine margaslapve rankine wub.gif
keletas lengvu megztuku;
smarkiai platejantys dzinsai ir dar manausi nusipirkti kokybiskus aptemptus dzinsus, klasikines melynos spalvos, bet noriu tikrai kokybisku;

Sia minute lyg ir nieko nebesugalvoju, bet manau eigoj visko dar bus.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cir-vir-vir-pavasaris @ 2009 03 02, 16:50)

lengva margaspalve silkine suknele, ilgom rankovem, kuria galima nesiot ir prie storu pedkelniu;

visas sarasiukas labai geras - taip ir kvepia vasara ateinancia, o labiausiai man thumbup.gif plona suknyte prie storu pedkelniu - laaaabai patinka man sis variantas
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2009 03 03, 21:28)
visas sarasiukas labai geras - taip ir kvepia vasara ateinancia, o labiausiai man  thumbup.gif  plona suknyte prie storu pedkelniu - laaaabai patinka man sis variantas

Jo, man irgi nepaprastai grazu. O jeigu dar prie ilgaauliu batu...mm... wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano must haves-
sitie
user posted image

arba sitie
user posted image
Tiesa, pastaruju kulniuko noretusi aukstesnio ax.gif
Atsakyti
Prie mano saraso jungiasi sie batai smile.gif
Panasus, tik aukstesniu kulnu yra steptop'e, bet gaila 499Lt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twiggy: 07 kovo 2009 - 22:56
QUOTE(terranova @ 2009 02 09, 11:03)
Pilkumo manija ir mane uzpludus, vien tik pilkus daiktus ir tebeziuriu.  lotuliukas.gif

O as galvojau, kad mane viena pilkoji spalva uzvalde ax.gif . Pasirodo musu nemazai biggrin.gif
Atsakyti
Mane ir pilka laaabai traukia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gintariukasss @ 2009 03 08, 02:35)
Mane ir pilka laaabai traukia wub.gif

Dar negaliu atsispirti ir violetinei spalvai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2009 03 07, 20:08)
Mano must haves-
sitie
user posted image

arba sitie
user posted image
Tiesa, pastaruju kulniuko noretusi aukstesnio ax.gif

o is kur tie antri ir kokia kaina? blush2.gif
Atsakyti