Įkraunama...
Įkraunama...

Must haves

Noriu pūkinio paltuko ir languoto sijono smile.gif

Atsakyti
Kaip manot, rudeniui tamsiai mėlynas paltukas, derinamas su raudonu šaliku ir pirštinėmis? g.gif Ar rinktis kitas spalvas?
Atsakyti
QUOTE(Afters @ 2011 09 30, 04:25)
Kaip manot, rudeniui tamsiai mėlynas paltukas, derinamas su raudonu šaliku ir pirštinėmis?  g.gif  Ar rinktis kitas spalvas?

Bus grazu, manau uztektu didelio megzto raudono saliko, pirstines gali buti paltuko spalvos:)
Atsakyti
Solitario, man taip pat gražu mėlyna spalva + raudona drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 09 01, 12:31)
O mano:
3. Delnine vokas ryzos spalvos - uzsakyta.
user posted image

kokia graži bigsmile.gif wub.gif reikia ir man tokios. Iš kur užsisakei? blush2.gif
radau jau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 02 spalio 2011 - 16:47
QUOTE(Tylene @ 2011 10 02, 18:41)
kokia graži bigsmile.gif  wub.gif  reikia ir man tokios. Iš kur užsisakei? blush2.gif
radau jau ax.gif

Kur radot? wub.gif
Atsakyti
ebay
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 10 05, 14:10)

aha, ebay. Bet kad tokios spalvos nėra... g.gif nuotrauka parodyta, bet pasirinkti yra tik geltona... doh.gif
Atsakyti
Tylene, ebay paieskoj ivesk "envelope clutch" ir ismes ne viena pardaveja, pas kuri galima ja isigyt ir spalvu ivairiu turi 4u.gif
Pvz CIA
Papildyta:
Arba CIA
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2011 10 05, 21:43)
Tylene, ebay paieskoj ivesk "envelope clutch" ir ismes ne viena pardaveja, pas kuri galima ja isigyt ir spalvu ivairiu turi 4u.gif
Pvz CIA
Papildyta:
Arba CIA

Aciu 4u.gif
Atsakyti
labas
Ar neprašaučiau, jei nusipirkčiau žieminius ilgaaulius aukštakulnius? O gal būsiu su jais jau visai nebestilinga?
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2011 12 04, 19:56)
labas
Ar neprašaučiau, jei nusipirkčiau žieminius ilgaaulius aukštakulnius? O gal būsiu su jais jau visai nebestilinga?

Siaip tai ilgaauliu aukstakulniu yra n ir dar biski modeliu.

Su tokiais prasausite
user posted image
Su tokiais ne
user posted image
Atsakyti