Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI

QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 29, 21:14)
o tau is amerikos siuntineti nekainuoja milijonu?dar tokius kiekius  bigsmile.gif

Kainuoja, bet ne milijonus. tongue.gif Pas mane ne didziausi kiekiai, o sampunas 250ml ir kondicionierius 200ml. Man 'sexed up' siuo metu labiau patinka, o ir isbaigt greiciau norisi, kad kitu galeciau nusipirkt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 10 01, 05:10)
Kainuoja, bet ne milijonus.  tongue.gif Pas mane ne didziausi kiekiai, o sampunas 250ml ir kondicionierius 200ml. Man 'sexed up' siuo metu labiau patinka, o ir isbaigt greiciau norisi, kad kitu galeciau nusipirkt.  biggrin.gif

aj maziukai...
Cia klausiau su ta mintim..kad pasiulyti tau nauja darba.. biggrin.gif pvz prigriebti ebejuj papigiai s factoriu litrus,juos isbandyti (juk zinau kaip noris ,kaip idomu) o poto koki procenta kita sau uz gera sirdi pasilikus, mestelti juos lietuvon wub.gif
Bet huh...tu ir nestebukladare, did kiekiai turbut tiek ir kainuoja atsiusti, kiek visi praso ebay, apie ~40$? Reiks braskytem naudotis..
Atsakyti
dilgelyt Paskelbta Vakar, 20:56
  QUOTE(Manija69 @ 2008 09 30, 20:51)
Nea, nesijuokiu dilgelyt  ,visiškai tave suprantu....aš ir vis noriuuuu  .Dabar irgi labai jau noriu šias Tigi S-factor smoothing priemones išbandyti ir jau planuoju kitą savaitę pirkti

Tipo, nebeturi sampuno,ane??! 

lotuliukas.gif Nu neaaa,tikrai šito neturiuu mirksiukas.gif Juk kiti atlieka kitas funkcijas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš pati naudoju TIGI produkcija ir tiesa pasakius man už ja nieko nėra geriau 4u.gif thumbup.gif naudojau visus, ir kas man labai patinka jis turi labai nuostabu kvapa, vaisiu kvapas. Man visos visada klausia ka tu naudoji kad tavo plaukai traip kvepia, ogi pačios pamėginkite TIGI ir pačios įsitikinsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmuse @ 2008 10 01, 20:58)
Aš pati naudoju TIGI produkcija ir tiesa pasakius man už ja nieko nėra geriau 4u.gif  thumbup.gif  naudojau visus, ir kas man labai patinka jis turi labai nuostabu kvapa, vaisiu kvapas. Man visos visada klausia ka tu naudoji kad tavo plaukai traip kvepia, ogi pačios pamėginkite TIGI ir pačios įsitikinsit 4u.gif

na man asmeniskai tai tas kavpas labai trumpalaiskiskas issiplovus tik trumpai laikosi bet kol plauniesi plaukucius tai fainiai kvepia malonus visi kvapai neikyrus, bet plaukuciai tai po tigi mano nerealiai atsigavo tikrai geriausios man kolkas wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Noriu pasiulyti TIGI bed head ir catwalk pigiau!!!

Visi rinkinukai, sampunas + kondicionierius po 750ml. tik uz 150lt 4u.gif

Turiu ivairiu rusiu,galite rinktis cia(ant nuotraukos paspaude rasite ir sampuno bei kondicionieriaus aprasyma):

http://public.fotki....-tigi-bed-head/

Rasykite i a/d jei sudomins,parduodu Kaune,bet siunciu smile.gif
Atsakyti
Siandien isbandziau keleta nauju priemoniu, tai va, atsiliepimai apie jas:
Catwalk Fashionista Safe for Color sampunas ir kondicionierius man kol kas patiko, plaukus paliko svelnius, minkstus ir visai ju neapsunkino (ko negalima pasakyt apie Control Freak), be to, vynuogiu kvapas dar nedingo nuo pacio ryto wub.gif
Catwalk Fast-Fixx kondicionierius-purskalas leidzia lengviau issukuoti plaukus ir turi padet suformuot sukuosena (reikia ilgiau pabandyt) smile.gif
S Factor Silky Smooth Moisture Serum visai visai neapsunkina plauku, didesnio blizgesio dar nepastebejau, bet svelnumo suteikia kaip reikiant 4u.gif
Zodziu, kol kas TIGI man wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vavs: 02 spalio 2008 - 16:06
O kas galetu pasidalinti atsiliepimais apie sias priemones? ax.gif

user posted image
Atsakyti
norejau paklausti ka daro si pasta plaukuciams,kaip ja naudoti, ar ja reikia nuplauti? rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Mergaites perskaiciau visa tema ir nu nemaciau ir neradau apieS-factor Flat iron shine sprai heat defender, apsauga nuo karscio poveikio. Atsiliepkit gal kas naudojet, nusipirkau net nezinau, jis purskiamas betai neipatingas.
Atsakyti
Mergaitės, gal galite patarti, koks šampūnas ir balzamas iš TIGI man tiktų ax.gif ? Dabar naudoju Brunnette goddess, bet norėčiau išbandyti ir ką nors kita smile.gif
Taigi, mano plaukučiai iki pusės nugaros, juodai dažyti, prie šaknų linkę greit riebaluotis, o galiukai - sausėti verysad.gif . Jie tiesūs, bet linkę šiauštis ir elektrintis, ypatingai, jei idealiai nesutvarkau jų išplovusi galvą, o taip norėtųsi glotnumo ir daugiau drėgmės rolleyes.gif Norėčiau pabandyti ką nors, kas savaime tiesintų plauką, glotnintų jį, drėkintų... Vienžo, gal iš praktikos galite kažką iš TIGI parekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2008 10 05, 18:30)
Mergaitės, gal galite patarti, koks šampūnas ir balzamas iš TIGI man tiktų ax.gif ? Dabar naudoju Brunnette goddess, bet norėčiau išbandyti ir ką nors kita smile.gif
Taigi, mano plaukučiai iki pusės nugaros, juodai dažyti, prie šaknų linkę greit riebaluotis, o galiukai - sausėti verysad.gif . Jie tiesūs, bet linkę šiauštis ir elektrintis, ypatingai, jei idealiai nesutvarkau jų išplovusi galvą, o taip norėtųsi glotnumo ir daugiau drėgmės rolleyes.gif  Norėčiau pabandyti ką nors, kas savaime tiesintų plauką, glotnintų jį, drėkintų... Vienžo, gal iš praktikos galite kažką iš TIGI parekomenduoti?

Afigiena, Moisture Maniac skirtas riebiom saknims ir sausiems plaukams,daugkam glotnina( man tain ne) o grynai drekinantis yra Headshot, artimiausiu metu zadu isigyt:) Gal plastmaisines sukas naudoji kad elektrinas,ar vilnius rubus,shalius?
Atsakyti