Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

QUOTE(MALUMA @ 2008 07 21, 19:05)
zinot mergytes kai pagalvoji tai nuo likimo nepabegsi  blush2.gif  kai sakiau mergyte planuosiu taigi 5 metus studijavau ir pasirodo mazai ka zinojau  blush2.gif `
beje is patirties sakau NESKUBEKIT jau geriau puse metu gaudykit ovul. nei suskubet  blush2.gif  nesakau kad berniukas blogai  blush2.gif  as ju galeciau[t.y vaikuciu] daug turet myliu juos deja pagal sias gyvenimo salygas musu pajamu UZTEKTU NIU DAR VIENAM LELIuim  blush2.gif

tai ir sakau -stop ar tai bus berniukas ar mergyte, nes tp finansai neleidzia... nors ir nesakau, kad daugiau nenoreciau, bet yra taip kaip yra... bet vieno lialiaus tai dar tikrai reiketu, aisku, noreciau, kad svajone issipildytu musu..
matuojuos savo BT, bet vat kad babyplan vis man ta programa nusimusa? g.gif a kol cia taip idomiai, viena syk jauciu pati O, net i kamuoliuka riecia, o kita men nieko lyg nebuta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 07 21, 14:58)
Sveikutes,
Kad moteriai norisi mergytes tai suprantama,bet smalsu butu suzinoti ant kiek svarbu tai jusu vyrams, ar jie lygiai taip pat troksta princesyciu  ax.gif

Mano vyrui is tikruju nera tai taip svarbu,kaip svarbu yra man.Vaiku jis dar nori ir gal net dvieju,bet jis visiskai neliudetu, jei tai butu vel berniukai rolleyes.gif Ir karatis jis nesupranta mano karstligisko noro... rolleyes.gif Bet sake, kad nori,kad mano svajone issipildytu(kitaip as jam smegenis issunksiusu tuo savo svaigimu apie mergyte lotuliukas.gif ) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2008 07 22, 11:24)
tai ir sakau -stop ar tai bus berniukas ar mergyte, nes tp finansai neleidzia... nors ir nesakau, kad daugiau nenoreciau, bet yra taip kaip yra... bet vieno lialiaus tai dar tikrai reiketu, aisku, noreciau, kad svajone issipildytu musu..
matuojuos savo BT, bet vat kad babyplan vis man ta programa nusimusa?  g.gif a kol cia taip idomiai, viena syk jauciu pati O, net i kamuoliuka riecia, o kita men nieko lyg nebuta? g.gif

SVEIKUTES VISO PRISIJUNGUSIOS blush2.gif MERGYTES NESKUBEKIT IR PAVYKS thumbup.gif NES INFO TIKRAI DAUG thumbup.gif
IR VISGI AS I RUSUS LENKIU blush2.gif SU VIENA RUSAITE SUSIRASINEJU TAI JI SAKE POPULIARU TEN PAS JUOS TAS CENTRAS TAI PRASIAU DAUGIAU PASNIUKSTINET blush2.gif blush2.gif blush2.gif
SIGEITA O KAS TAU TEN DEL BABYPLAN g.gif MAN TAI VISKAS VEIKIA g.gif
BEJE NUSUPIRKAU NAKVISU TAI TIKIUOSI MMS BUS REGULIARIOS blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2008 07 22, 08:01)
Ech, ta jaunyste  doh.gif , tame ir reikalas, kad tolerantiskumas ir mokejimas atleisti ateina su metais, patirtimi, branda, kaip ir savu klaidu suvokimas  4u.gif
Dekoju uz patarimus, bandysiu stebeti save ir lauksiu savo laiko, gal gi pasibels i dureles mano isvajotoji  wub.gif

na nesu visai jau pacankė, tiesiog man tuo metu buvo nelabai kaip ir suvokiama toks noras, o gal nenorėjau savyje pripažinti vėl atgijusio jausmo, kai nuo pat mažens tvirtinau,kad noriu tik mergaičių savo vaikų doh.gif
kaip bebūtų, dabar taip negalvoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 07 22, 12:30)
na nesu visai jau pacankė, tiesiog man tuo metu buvo nelabai kaip ir suvokiama toks noras, o gal nenorėjau savyje pripažinti vėl atgijusio jausmo, kai nuo pat mažens tvirtinau,kad noriu tik mergaičių savo vaikų  doh.gif
kaip bebūtų, dabar taip negalvoju  4u.gif

lotuliukas.gif baik tu, cia tavo graziausios jaunystes dienos 4u.gif
Linkiu ir tau susilaukt svajoniu leliuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2008 07 22, 13:37)
lotuliukas.gif baik tu, cia tavo graziausios jaunystes dienos  4u.gif 
Linkiu ir tau susilaukt svajoniu leliuko  4u.gif

mirksiukas.gif dėkui.
tikiuos rugpjūtį-rugsėjį jau kibsim į darbą, ir prašysim dievo bet ko, kad tik atsiųstų. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 07 22, 12:38)
mirksiukas.gif  dėkui.
tikiuos rugpjūtį-rugsėjį jau kibsim į darbą, ir prašysim dievo bet ko, kad tik atsiųstų.  wub.gif

Kai taip skaniai maitini savo SB, tai net neabejoju, kad neuzilgo pasipuosi liniuote thumbup.gif 4u.gif Maniskis juokais sako: kakaja karmioshka, takaja ....ax.gif.... Tai as jam labai ir negaminu, tegu neisivaizdina lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogiux: 22 liepos 2008 - 12:44
QUOTE(Uogiux @ 2008 07 22, 13:42)
Kai taip skaniai maitini savo SB, tai net neabejoju, kad neuzilgo pasipuosi liniuote  thumbup.gif  4u.gif Maniskis juokais sako: kakaja karmioshka, takaja  ....ax.gif.... Tai as jam labai ir negaminu, tegu neisivaizdina  lotuliukas.gif

o iš kur žinai, kaip maitinu jį blink.gif blush2.gif
na kol kas metus "nemaitinau" nes gyvenom atskirai...
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 07 22, 12:46)
o iš kur žinai, kaip maitinu jį blink.gif  blush2.gif
na kol kas metus "nemaitinau" nes gyvenom atskirai...

Tai kad tavo parase perskaiciau "kai pristruksta ideju", ilindau ir iskart susizavejau doh.gif Galvojau, kad cia tai bent moteriskaite biggrin.gif , atsiprasau, kad tokia etikete prilipinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2008 07 22, 13:53)
Tai kad tavo parase perskaiciau "kai pristruksta ideju", ilindau ir iskart susizavejau  doh.gif Galvojau, kad cia tai bent moteriskaite  biggrin.gif , atsiprasau, kad tokia etikete prilipinau  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nea, ten ne mano vienos viskas gaminta, ten iš temos, kur bendrai forumietės deda receptus, aš tik susisteminau...
nors gaminti aš mėgstu ir jį palepinu blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 07 22, 11:48)
SVEIKUTES VISO PRISIJUNGUSIOS  blush2.gif  MERGYTES NESKUBEKIT IR PAVYKS  thumbup.gif  NES INFO TIKRAI DAUG  thumbup.gif
IR VISGI AS I RUSUS LENKIU  blush2.gif  SU VIENA RUSAITE SUSIRASINEJU TAI JI SAKE POPULIARU TEN PAS JUOS TAS CENTRAS TAI PRASIAU DAUGIAU PASNIUKSTINET  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
SIGEITA O KAS TAU TEN DEL BABYPLAN  g.gif  MAN TAI VISKAS VEIKIA g.gif
BEJE NUSUPIRKAU NAKVISU TAI TIKIUOSI MMS BUS REGULIARIOS  blush2.gif

laba, nezinau, gal kad ciklas sutrumpeja, nes kai tik mmm ateina, tai ivedus duomenis is kart man raso "nusimuse programa" (4men jau)ir tada jau kitas ciklas ir vel viskas is naujo, na ziuresim, kaip seksis si men, gal gi gerai bus?
senokai begerus nakvisu alieju, o taip iki lialiaus gerdavau visad, aisku, kai nereikejo saves stebet, tai ir nekreipiau demesio, o pasirodo reguliuoja mmm ir nuo mastopatijos gerdavau, zinau, kad krutinei tikrai lengviau budavo. gerdavau 1000mg 1kapsule per diena, nes 500mg sake per mazai, bet cia turbut kiekvienam individualiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2008 07 22, 16:47)
laba, nezinau, gal kad ciklas sutrumpeja, nes kai tik mmm ateina, tai ivedus duomenis  is kart man raso "nusimuse programa" (4men jau)ir tada jau kitas ciklas ir vel viskas is naujo, na ziuresim, kaip seksis si men, gal gi gerai bus?
senokai begerus nakvisu alieju, o taip iki lialiaus gerdavau visad, aisku, kai nereikejo saves stebet, tai ir nekreipiau demesio, o pasirodo reguliuoja mmm ir nuo mastopatijos gerdavau, zinau, kad krutinei tikrai lengviau budavo.  gerdavau 1000mg 1kapsule per diena, nes 500mg sake per mazai, bet cia turbut kiekvienam individualiai  g.gif

matai kaip keista blush2.gif man taip nebuna g.gif
beje ar zinai kad 3 men nakvisu pagerus reik daryt[tik nezinau kiek laiko g.gif ]pertrauka nes kepenims kenkia g.gif
beje duomenis temp. gali i az man atsiust bandysiu suvest mirksiukas.gif
Atsakyti