QUOTE(MALUMA @ 2008 09 10, 15:37)
ugniuke kiek reik buti nevalgius darant ov. juosteles
Negerti, nevalgyti ir neeiti į WC 2h, dar geriau 3h, tada LH daugiau prisikaupia, nes jis su skysčiais atsiskiedžia ir su šlapimu iškeliauja
QUOTE(marmari @ 2008 09 10, 17:42)
Kaip džiaugiuosi, pagaliau OT teigiamas
Teigiamas ir tas lietuviškas ir pasidariau elektroninį ir šis taip pat teigiamas , džiaugiuosi todėl, kad praėjusį ciklą buvo taip pat 16 cd reiškia O ryt, poryt , t.y. 17/18 cd. Bet klausimas Jums visoms kada man daryti namų darbus? Bet gleivių šiandien nėra, vakar buvo. O jeigu O įvyksta šiandien? 16 cd, ar taip negali būti?
Tau pasisekė, kad pas tave pastovi O

Jei dar kelis ciklus taip bus, tai garantuotai gali daryti kaip Elitarai - jei 16CD parodo, kad vyks O, reiškia ji vyksta 17-18CD, tai pagal Elitarai gautųsi, kad reikia gaminti 14CD, aš tavo vietoj pabandyčiau gal 12/13CD pradžioj, nes, jei vyks O 17CD, tai 14CD gali būti jau per vėlu. Jei nesigaus, tada mažinti vieną dienelę. Bent jau aš taip darysiu, tik panašu, kad pas mane tai nėra taip jau reguliaru ten viskas

Tik tiek galiu džiaugtis, kad vaisingų gleivių tai su kaupu būna, prasideda apie 10-11CD ir būna iki 15-16CD, kada jau pikas būna ir plaukiu nuo jų

Tai aš gal tuo ir vadovausiuos, dar bus matyt, ką šį ciklą O parodys (vieną ciklą teigiamas buvo 18CD, kitą 16CD).
QUOTE(marmari @ 2008 09 10, 18:08)
Ugniuke, kaip suprantu kelionėj mažylės neieškosi
o tu nenori, pabandyti iš toli, na pvz. 6 dienos iki O , reikia pripažinti šansų pastoti iš taip toli ir iš pirmo karto mažoka, bet jau būtų pabandyta, ir žinotum ar dar su tokiu kilometražu tęsti ar viena dienele anksčiau Ir manau sulaukus mmm nebūtų nusivylimo.
man tai reikia po operacijos dar mėn. palaukti, bet spalį jei viskas ok bandysiu iš toli, na taip dėl įdomumo pažaisiu, ir vieno bandomo mėnesiuko nepraleisiu
Nusprendžiau, kad grįžus, ir vyrui reikia biški spermiukus pastiprint, nes paskutiniu metu buvo jam labai daug darbų ir stresų. Ir aš pati dar sustiprėsiu pusę mėnesio lepinama saulutės ir jūros

O galėčiau bandyti iš toli, bet tada negalėsiu sau daug ko leisti - turėsiu mažai būti saulėj, labai daug nevaikštinėti (o mes sugebam per dieną ir 18km praeiti

). Tai, kaip ir Tu - pradėsiu nuo spalio, gal kartu dukreles auginsim
QUOTE(Baltike @ 2008 09 10, 21:14)
Sveikos mielosios,
Atleiskite, kad esu pradingusi. Man rugsėjis - pats darbų karštymetis, o šiemet dar ir pasikeitimų darbuose daug kaip niekada, ir krūvis didelis susikrovė, nes darbo pobūdis toks, kad kai kur nelabai kas mane pakeisti gali, tai stengiuosi iš anksto už dalį atostogų atidirbti. Negana to, artimiausiomis dienomis kraustomės į savo išsvajotus namučius, tai daug lakstymo ir tais reikalais. O dar ir pirmagimį pirmon klasėn šiemet išleidau (tiesa, su tuo vargų mažiausiai, labai jau savarankiškas jis pas mane). Bet va radau šiandien ir Malumos žinutę, ir Ugniukės postą, tai jaučiu pareigą raportuoti, kaip mes gyvename.
Ogi vakar buvome nėštumo vidurio echoskopijoje. Mūsų mažyliui kol kas viskas gerai ir tai svarbiausia. Lyties neklausėme, tai ir nesakė. Bet greičiausiai ir nesimatė, nes mažiukas tokioje pozoje gulėjo, kad net ir virkštelę gydytojai po didelių vargų "pagauti" pavyko. Gavome ir nuotraukytę, bet čia mane vyras pritrenkė: pasakė, kad "per paskaitas vistiek nežiūrėsi" (aš dėstytojauju) ir pasiėmė ją su savimi. Pradžioje supykau, bet po to pasidarė taip gera gera: rodos, ketvirtas nėštumas, o mudviem abiem tas vaikelio laukimas toks didelis džiaugsmas ir stebuklas

. Žodžiu, aš džiaugiuosi mažylio bumbsėjimais (nors jis gana ramus, nes, pasak, gydytojos vietos mažokai turi), o vyras nešiojasi mūsų mažiausiojo nuotraukytę.
O šiaip mano savijauta puiki. Energija ir gera nuotaika per kraštus liejasi. Nuojauta apie lytį nekužda nieko. Tiksliau pasakius, aš apie tai tiesiog negalvoju. Nebent tada, kai sulaukiu eilinio palinkėjimo šįkart susilaukti mergytės (berniuko kažkodėl niekas nelinki...
Dėl pastojimo laiko. Garantuoti, kad pastojau tiksliai 6 dienos iki ovuliacijos, negaliu, nes vaikučio tą mėnesį net neplanavau ir ovuliacijos labai tiksliai nefiksavau(nei BT nematavau, nei OT naudojau). Tačiau mėnesinės po paskutinio gimdymo buvo itin reguliarios, paskutinius tris mėnesius net kelių valandų tikslumu. O ir savo ciklo "struktūrą", rodos, gerai žinojau - daugybę mėnesių (su vyru drauge esame jau beveik 15 metų) esame naudoję "natūralią apsaugą" (tam ir BT matavausi, ir savo organizmą stebėjau), kuri tik dabar pirmąsyk pavedė... Iš kitos pusės, turiu patirties, kad ciklas kartais ir "sugrybauja". Mažu šįkart buvo būtent tas kartas...
Seku jūsų naujienas, "mokslinius eksperimentus" ir labai labai linkiu visoms sėkmės: kam dukrytės, o kam tiesiog išsvajoto mažylio

. O pati stengsiuosi nedingti ir vis savo naujienas atraportuoti. (Ačiū labai paraginančioms

.)
P.S. Žvilgtelėjau į savo liniuotę - vakar echoskopas mažyliui keliomis dienomis daugiau parodė. Iš kitos pusės tas nestebina - visus mano vaikinus jis tokiu laiku truputį "sendino". Gal kad visi nemaži gimė - visi virš 4 kg.
Džiaugiuos už jus, kad viskas gerai

Kažkaip tikiu, kad neplanuota dukrelė pas jus pati atkeliavo
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2008 09 11, 08:55)
Labas rytas,
as irgi va baigineju su savo mm. ir jau visu demesiu tyrinesiu gleives, ana menesi irgi stebejau, bet va pastebejimai buvo, akd biski sausra ir nesizymejau rastu..dabar reikes uzrasiukus ir apie gleives vesti..bet bendrai pagalvosju, jei mano O vyksta 13 tai man jau 7 CD reikia nustoti ND
Ar 13CD jau vyksta ar dar tik teigiamą O testuką rodo? Jei vyksta, tai taip ir gaunas, kad 7CD, jei 13CD teigiamas, tai dar 1-2 dienos nusikelia
Turi svajonę? Bėk link jos! Nesigauna? Eik pas ją! Ir vėl nesigauna? Šliaužk link jos! Ir nepasiduok tol, kol svajonė nebus ranka pasiekiama...