Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

Marmari, nu tai galejo operacija isklibinti cikla, aisku, nes visdelto organizmui trauma, intervencija.
jei tavo OT pastoviai rodo panasia O diena, tai ir daryk ND 11 CD, jei O 16 CD.
As pasidariau siandien OT..tai blyskus..reiskia vakar buvo teisingas rezultatas ir siandien ivyko O
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 09 23, 19:08)
Marmari, nu tai galejo operacija isklibinti cikla, aisku, nes visdelto organizmui trauma, intervencija.
jei tavo OT pastoviai rodo panasia O diena, tai ir daryk ND 11 CD, jei O 16 CD.
As pasidariau siandien OT..tai blyskus..reiskia vakar buvo teisingas rezultatas ir siandien ivyko O

Ačiū iškart ramiau pasidarė, gal miegosiu šiąnakt ramiai
Atsakyti
Marmari, manau, kad tau reikia ne prie ciklo ilgio ristis, o prie OT resultatu, kokia diena rodo ryskias juosteles. jei pastoviai tomis paciomis dienomis, tai tas ciklo ilgis ne taip svarbu, tik aisku planuoti sunku, laukti ilgai reikia. O bandei pagerti vitaminu su nakvisomis? Pareguliuoja kiek cikla
Atsakyti
Ar niekas nebandėt su Arbor mikroskopu O nustatinėti? Paskaičiau kitoj temelėj, ar ne pigiau išeitų negu su OT ? Ar ne tas pats šešėlių mokslas būtų?
Atsakyti
QUOTE(Ugnaja @ 2008 09 24, 13:22)
Ar niekas nebandėt su Arbor mikroskopu O nustatinėti? Paskaičiau kitoj temelėj, ar ne pigiau išeitų negu su OT ? Ar ne tas pats šešėlių mokslas būtų?

nu jau man tai arbor nesamone rode doh.gif baisu
mergaites klinikoj radau kad gali nustatyt net iki savaites iki ovuliacijos
Echoskopinis tyrimas padeda diagnozuoti ovuliacijos laika - tyrimo kaina
40-60-80Lt skirtingose istaigose.

ir kaip supratau si tyrima gali net poliklinikoj gine atlikt g.gif
Alchemie nesugalvok daugiau nd daryt linkiu stebukliuko wub.gif [temp.gera thumbup.gif
o del pirties ir as skaiciau kad mergytes daznai gimsta blush2.gif bet maniskis nemegsta ju schmoll.gif o be to ir berniukai buna iseina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 09 24, 13:47)
nu jau man tai arbor nesamone rode  doh.gif  baisu
mergaites klinikoj radau kad gali nustatyt net iki savaites iki ovuliacijos
Echoskopinis tyrimas padeda diagnozuoti ovuliacijos laika - tyrimo kaina
40-60-80Lt skirtingose istaigose.

ir kaip supratau si tyrima gali net poliklinikoj gine atlikt  g.gif
Alchemie nesugalvok daugiau nd daryt linkiu stebukliuko  wub.gif  [temp.gera  thumbup.gif
o del pirties ir as skaiciau kad mergytes daznai gimsta  blush2.gif  bet maniskis nemegsta ju  schmoll.gif  o be to ir berniukai buna iseina  ax.gif

mergaites cia lentele kraujo atsinaujinimo http://mamka.ru/calendars/who.html
Atsakyti
Man su kraujo atsinaujinimu nesutapo sunaus gimimas..cia vis tiek O daug lemia.
maluma, ne vyra sunus uzurpavo, kvieciasi pas save miegoti, akd nesapnuotu kosmaru..jokiu ND biggrin.gif dabar tik seku pojucius. Vakar Ecovag globule isidejau, tai niezejimas ir sausumas dingo, matyt tiesiog flora streikuoja.
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 09 24, 14:15)
mergaites cia lentele kraujo atsinaujinimo http://mamka.ru/calendars/who.html

O tau ar sutapo ax.gif
Atsakyti
Man pagal sita lentele ir sunus turejo buti mergaite ir jei dabar pavyko irgi turi buti mergaite blush2.gif tikekimes, kad nesuklydo biggrin.gif
Atsakyti
Pagal šitą lentelę man abu turėjo būt mergaitės blink.gif O yra kaip yra schmoll.gif
Atsakyti
Ugnaja, o gal kito pasirinkimo ner, tik mergaites biggrin.gif
Klausykit, va vakar nusipirkau lactobacilu ovuliu, kad niezejimas praeitu. vakare isidejau, rezultatai geri, niezejimoner, bet visa nakti toks vaizdas, kad is manes bego, lasejo, jau vienu metu buvau isigandusi, kad man mm prasidejo idomu ar cia tos ovules taip veikia vidaus sekreta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 09 24, 13:47)
o del pirties ir as skaiciau kad mergytes daznai gimsta  blush2.gif  bet maniskis nemegsta ju  schmoll.gif  o be to ir berniukai buna iseina  ax.gif

Mb megsta pirtintis, bet... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti