Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogai ant rankų

Kaip kovoti su spuogais ant rankų? unsure.gif
Atsakyti
Mane irgi kamuoja ši problemėlė, bet jų nedaug, bet yra...
Nieko nedarau, gal praeis mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi galvojau, kad praeis, bet kad nepraeina schmoll.gif
Atsakyti
Vat mane irgi domintų ši tema.Jų nedaug ,bet vis vien geriau ,kad išvis nebūtų.
Atsakyti
As irgi turiu sia problemyte... na net ne tai kad spuogai, bet tokios rausvos smulkios demeles.. labai nervina, nes oda neatrodo lygi verysad.gif
Atsakyti
o pas mane irgi yra ne spuogai bet tokios rusvos rausvos mazos demeles ant kuno net ant veido atsirado nesuprantu kas cia tokie ir kaip ju atsikratyti skubiai prasau pagalbos
Atsakyti
Mano tai spuogai...Kartais medetkų tinktūra pateplioju, kartais salicilo rūgšties tirpalu. Apmažėjo.
Atsakyti
Mergaites, į soliariumą porą kartų nueikite, turėtų pranykti, man ant veido būna, tai soliariummas gerai juos išdžiovina mirksiukas.gif

Soliariumo kremukai
Atsakyti
Soliariuma bandziau - nepadeda verysad.gif Bandziau ir losionus nuo spuogu, bet tik siek tiek pamazeja, o po kiek laiko vel atsiranda...
Atsakyti
Jei kalbama apie tokią rankų odą:
user posted image
tai gali būti keratosis pilaris, pavedima odos liga. Garantuotų vaistų nėra, bet galima apnaikinti naudojant švelnias priemones su salicilio rūgštimi (BHA), turėtų guzelių apmažinti arba visai išnaikinti. Esmė yra mažinti odos uždegimą ir eksfolijuoti (negramdant) užsikimšusas poras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 18 birželio 2010 - 05:01
jus visos turbut kalbate apie zasies oda?
jums reikia Kerapil. jis nusluoksniuos ir pridrekins jusu oda.
liksite patenkintos efektu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bartuke5 @ 2010 06 19, 13:35)
jus visos turbut kalbate apie zasies oda?
jums reikia Kerapil. jis nusluoksniuos ir pridrekins jusu oda.
liksite patenkintos efektu  smile.gif

Kerapil aktyvusis ingredientas- ammonium lactate, kuris gaminama sumaišius pieno rūgštį (AHA) ir amonio hidroksidą. AHA tikrai gali eksfolijuoti odą, bet tik jos paviršių, o keratosis pilaris problema yra poroje, kurios AHA nepasiekia ir išvalyti negali.
Atsakyti