Pas mane irgi buvo si problema pries kelis metus, bet pati praejo...

tik tu demeliu nu ale tokiu nespaudinekite... as nusispaudinejau... niekam nelinkeciau to kas liko daug daug rausvu pabalusiu randuku, nezinau kaip isnaikinti dabar

Tikrai geriau neliesti, tik paskatinsit uždegimą.
O dėmeles galit bandyti AHA arba hidrokinonu pabalinti.
O dėmeles galit bandyti AHA arba hidrokinonu pabalinti.
Naudokite priemones, kurios ramina odą. Darykit pilingus nuolatos ir pasidarykit kokių nors naminių tepaliukų pačios, kad būtų kuo natūralesni ir tepliokitės ir tikrai padės, nes man ir panašiai buvo o dabar nei ženklo

QUOTE(pozityvi @ 2010 07 15, 09:15)
Naudokite priemones, kurios ramina odą. Darykit pilingus nuolatos ir pasidarykit kokių nors naminių tepaliukų pačios, kad būtų kuo natūralesni ir tepliokitės ir tikrai padės, nes man ir panašiai buvo o dabar nei ženklo 

ka naudojai? gal placiau galima apie naminius tepaliukus tuos?

Dabar kai yra vasara ir visko yra pilna tai aš išsispaudžiu agurko sulčių ir į jas įsilašinu vitaminų A+E (jų yra pirkti vaistinėj ir jie taip ir vadinas A+E, ten maži tokie burbuliukai , o juos pradūrus išbėga aliejus tai aš juos praduriu kiek įmanoma geriau išspaudžiu į tas agurkų sultis ir tepliojuos). Labai gerai ir veidui toks dalykas tinka, po kelių dienų naudojimu tikrai veidas atrodo daug jaunesnis ir nei išsausina nei suriebina

Kad uždegimą mažinti reikia tai tikrai, bet su pilingais atsargiai, naudokit tik labai švelnius, kur grūdelių ant odos beveik nesijaučia. Nes su grubiais tik dar labiau odą sudirginsit. O šiaip, tas pats efektas bus švelniai drėgnu rankšluosčiu pasitrynus.
QUOTE(pozityvi @ 2010 07 15, 09:53)
Dabar kai yra vasara ir visko yra pilna tai aš išsispaudžiu agurko sulčių ir į jas įsilašinu vitaminų A+E (jų yra pirkti vaistinėj ir jie taip ir vadinas A+E, ten maži tokie burbuliukai , o juos pradūrus išbėga aliejus tai aš juos praduriu kiek įmanoma geriau išspaudžiu į tas agurkų sultis ir tepliojuos). Labai gerai ir veidui toks dalykas tinka, po kelių dienų naudojimu tikrai veidas atrodo daug jaunesnis ir nei išsausina nei suriebina 

cia naikina randelius? nes spuogu neturiutik randeliai like

QUOTE(eglliux @ 2010 07 16, 00:17)
Kurį laiką panaudojus pati oda pagražėja, o taip juk ir visokie randeliai mažiau matosi bei pradeda nykti. Tai nėra specialiai nuo randelių ar spuogelių

QUOTE(himalaia @ 2010 06 18, 05:57)
Jei kalbama apie tokią rankų odą:

tai gali būti keratosis pilaris, pavedima odos liga. Garantuotų vaistų nėra, bet galima apnaikinti naudojant švelnias priemones su salicilio rūgštimi (BHA), turėtų guzelių apmažinti arba visai išnaikinti. Esmė yra mažinti odos uždegimą ir eksfolijuoti (negramdant) užsikimšusas poras.

tai gali būti keratosis pilaris, pavedima odos liga. Garantuotų vaistų nėra, bet galima apnaikinti naudojant švelnias priemones su salicilio rūgštimi (BHA), turėtų guzelių apmažinti arba visai išnaikinti. Esmė yra mažinti odos uždegimą ir eksfolijuoti (negramdant) užsikimšusas poras.
mano seses oda tokia pati ant rankų, tai jai labai padeda Dove dušo žele, dabar neatsimenu pavadinimo ir Nivea losjonas kunui irgi neatsimenu pavadinimo

mane taip pat ilgą laiką kamavo spuogeliai ant rankų,labai padėjo natūralus šveitiklis iš rudojo cukraus ir alyvų aliejaus bei migdolų aliejaus ir alyvų aliejaus per pusė mišinukas,pasitepi plonai ir sudrėkian odą po pylingo,man tai buvo vienintelis išsigelbėjimas. Pastebėdavau,jog išberai ir nuo saulės,prakaito,šalto oro

Sveiki,
o gal po 4 metu po paskutines zinutes cia jus atradote kokiu nauju priemoniu nuo tu bjauriu spogeliu? Gal atsirado kokiu nauju kremu?...
As prausiuosi su Eucerin duso zele, tepu rankas BIODERMA su cinku kremu - ir nieko nepadeda...
Tokie silti orai, o man geda su trumpomis rankovemis eiti i lauka...
Gal turite kokiu patarimu kaip atsikratiti sios problemos?
o gal po 4 metu po paskutines zinutes cia jus atradote kokiu nauju priemoniu nuo tu bjauriu spogeliu? Gal atsirado kokiu nauju kremu?...
As prausiuosi su Eucerin duso zele, tepu rankas BIODERMA su cinku kremu - ir nieko nepadeda...

Tokie silti orai, o man geda su trumpomis rankovemis eiti i lauka...
Gal turite kokiu patarimu kaip atsikratiti sios problemos?