Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Salza @ 2008 07 30, 19:10)
po keikiboosto ant viena jau tiek -

ali kas is ju dar bus, tai as kazakip nesuprantu schmoll.gif smile.gif

QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 07 30, 19:11)
O sorry bet niekur dar neskaičiau apie karštą dušą, o kaip čia reikia daryti ir ką????

karstas dusas pilamas anr saknu ir lapu vis karstinant vandeni iki 40-50 laipsniu karscio(as ji karstinu iki tiek, kad galiu islaikyt ranka po tuo karsciu) ir laistau apie 3-5min.

QUOTE(katininke @ 2008 07 30, 19:25)
Nusiunciau nuotraukas JUDKISS, tai kai ides, galesite palyginti kokia buvo katik nupirkta ir po dvieju valandu gerokai pamaudyta  biggrin.gif

na manau, butu laikas ir paciai ismkti isidet fotkes mirksiukas.gif
gali deti is kompo per http://www.keep4u.ru/ per browse ikeli fotke, ji automatiskai susimazina, kai isikels, tada 2 aba 3 nuoroda nukopini ir tiesiai keli cia mirksiukas.gif
bandyk 4u.gif
Atsakyti
Mergytės,sakykit ar galima orchytei daryti karštą dušą jei tuoj sulauksiu žiedų ,norėčiau palaistyti nes jau pribrendo reikalas
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 07 30, 16:23)
As noriu pasigirti  rolleyes.gif 
Siandien Maximoj Kaune nusipirkau balta phalika dideli ir grazu, kuris kainavo 60, o atidave uz 10!!!
Net labai normalus, tik perdziuves. Patupejo vonioje valanda ir atsigavo, grazu paziureti.
Vakare grys MB su fotiku, tai su kieno nors pagalba idesiu fotkes

NU jau as cia susidomejau tongue.gif tai kurioje cia maximoje dalina tas orches uz tokia kaina?Nes hyperyje,tokia gerokai papuvus 14 kainavo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Salza @ 2008 07 30, 17:00)
Ei, tokios kainos man patinka! Tik nemoku uzsisakyti internetu, jei kas sugalvosit siustis, p-l-e-a-s-e, priimkit i uzsakyma ir mane, numanau daugiau uzsisakant siuntimas pigesnis?

drinks_cheers.gif as irgi noreciau uzsisakyt,bet nemoku,o ir saskaitos internetines neturiu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiukas @ 2008 07 30, 19:42)
Mergytės,sakykit ar galima orchytei daryti karštą dušą jei tuoj sulauksiu žiedų ,norėčiau palaistyti nes jau pribrendo reikalas

Aga ir man dar įdomu kada tą dušą daryti, kai žydi ar kai nežydi?
Atsakyti
smile.gif+2008 07 30, 18:45-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 07 30, 18:45)
Tik ziurek kad po karsto duso tarp lapu vandens neliktu,nes as taip vienos cambrijos dar visiskai neuzaugusia bulve supudziau..

Labai ačiū už įspėjimą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vel temute eina i pabaiga bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salza: 30 liepos 2008 - 19:08
QUOTE(Salza @ 2008 07 30, 18:27)
http://public.fotki....30sv108276.html
Gal yra numananciu, kas cia, stiebelis ar vaikelis? Taip noriu sitos gelytes keikiuko sulaukti... Bet man panasiau i ziedstiebi si karta...

man panasiau i ziedeli nes vaikelis pas mane tokiu smailesniu galu buvo, o cia toks apvalainas, kaip ziedstiebis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 07 30, 20:14)
man panasiau i ziedeli nes  vaikelis pas mane tokiu smailesniu galu buvo, o cia toks apvalainas, kaip ziedstiebis  4u.gif

o man į keikį panašu biggrin.gif nors nei vieno dar neturėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 07 30, 20:14)
man panasiau i ziedeli nes  vaikelis pas mane tokiu smailesniu galu buvo, o cia toks apvalainas, kaip ziedstiebis  4u.gif

Ir man kazkodel taip atrodo, moteriska nuojauta ax.gif Nekantru blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salza: 30 liepos 2008 - 19:18
QUOTE(Salza @ 2008 07 30, 19:18)
Ir man kazkodel taip atrodo, moteriska nuojauta  ax.gif  Nekantru  blush2.gif

aha ir mums smalsu 4u.gif
netrukus paaiskes rolleyes.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti