QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 12, 19:33)
gal kas netyčia darėte pasižadėjimus svečių jauniesiems, pagalvojau, kad svečiai dažniausiai būna labai tinginai ir nenori nieko galvoti tai kaip paprašai ko nors kad padarytų ar pasakytų tai gaunais tik laiko gaišimas, tai sakau į loterijos korteles, kurios bus popierinio torto gabaliukuose įdėti pasižadėjimų kortelę(vietoje pinigų rinkimo), kurią jie garsiai perskaitys tik niekaip nesugalvoju gal kas galit padėti

, ir dar niekur nerandu problemų sprendimo
pasižadėjimus jau vyras sugalvojo ir parnešė, bet gal kas turit problemų sprendimą
aš irgi darau pasižadėjimus, svečių bus 40, jau šiaip ne taip 30 sugalvojau, gal galėtum pagelbėt?

mano emeilas: ugne.pat@gmail.com būčiau labai dėkinga
aš jau po truputuką viską susipirkau, bet toks jausmas, kad kažko nepadariau, gal iki rugpj.23d. prisiminsiu ir nebus per vėlu

dar liko viena problemytė, neturim papkių...bandysiu ieškot, gal ką gražaus pavyks Šiauliuose rast. Tik iškilo klausimas, kokiu šriftu reiktų scenarijaus tekstą pasidaryt, kad nebūtų taip, jog nesusikaitysim
Ir dar klausimas, o saldainiams formas darote kaip? nusiskanuojat popieriuką ir apdirbat su kokia programa? ar kur nors internete galima jų rast?
Kai aš buvau vienose vestuvėse, buvo miręs jaunojo tėvukas, tylos minute pagerbė praktiškai pačioje pradžioje, tik prisistatė, perskaitė santuokos liudijimą ir paprašė pagerbti mirusįjį, o kaip geriau būtų aš neįsivaizduoju