Įkraunama...
Įkraunama...

Tinimai. Ką daryti?

Tinti rankos ir kojos pradėjo nuo 35 savaitės. Kol kas man geriausias vaistas yra pasivaikščioti gryname ore apie 40 min. Jei tik kurią dieną neišeinu į lauką, tinimas iškart grįžta. Skysčių neriboju. ax.gif
Atsakyti
Aš taip pat 35 savaitę labai sutinau, bet per porą parų "pasigydžiau" padidinau suvartojamus skysčius: išgerdavau iki 3 litrų, padidinau iki 5 l ir tinimas atslūgo, o jau buvau pradėjus panikuoti, kadangi šventės, tai ketinau į greitąją važiuoti..
Atsakyti
As visa sutinau nuo 32 savaites, daugiausiai sutinusi budavau vos pabudusi ryte (rankos, kojos ir veidas budavo dvigubi..)
nepadejo nei skysciu didinimas, nei spec arbatos, kurias gydytoja paskyre, kol galu gale israse Venoruton geli tepti kojas ir Venoruton 1000 mg snypsciancias tabletes, po keliu dienu vartojimo vel darausi panasi i zmogu, baigia isnykti tinimas:)
Atsakyti
Sveikos. Norejau pasiteirauti jusu gal susidurete su tokia problema kaip veido tinimas? Man pradejo tinti veidas ypac aplink akys, vokai. Kojos irgi patinusios bet nedaug. Man dabar jau 38 savaite. Tai cia normalu ar ne? Reikia kreiptis pas daktarus? unsure.gif
Atsakyti
norejau paklausti kaip sumazinti koju tinima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra198 @ 2015 02 24, 12:38)
norejau paklausti kaip sumazinti koju tinima? g.gif

Man labai padejo Daktaro Steponeno arbata (man ja genetike Krasovskaja rekomendavo pamacius mano kojas doh.gif ) Vilniuje pirkau Sirdazoles vaistinej.
Atsakyti
Gal žinote, kur rasti dr. Steponėno arbatos Kaune?
Būčiau dėkinga už informaciją smile30x30.png
Atsakyti