Įkraunama...
Įkraunama...

Tinimai. Ką daryti?

QUOTE(slitka @ 2012 03 20, 17:32)
mergaites, jau tiek prisiskaiciau apie ta stebuklinga Steponeno arbata, bet niekas neraso kur jos gauti sad.gif kur kaune jos galima isigyt, siandien aplekiau nemazai vaistiniu, dalis ju vaistazoliu, bet kai paprasydavau steponeno arbatos, tai i mane pasiziuredavo, lyg prasyciau s... ant pagaliuko doh.gif  bukit geros jei raset, tai pasikartokit,aciu labai  4u.gif  4u.gif

Na as vakar irgi nusipirkau porą pokleių Steponėno arbatos po 10 Lt. beveik.už poką. Pirkau Širdažolėj, Pelesos g. Vilniuj, už geležinkelio, spec. vaistinėj, man gydytoja sakė tik ten galima jos įsigyti, bet esant reikalui galit pasiskambint į Širdažolę, jie iš Kauno homeopatinius vaistus vežasi tai gal ir į Kauną gali perduoti. Telefoną galite susirasti jų tinklapyje 4u.gif
Atsakyti
kaune yra dar senamiesty vilniaus gatvej vaistazoliu vaistine,sako ten yra tos arbatos,tiksliai adreso nepamenu.o tinstu baisiai ir as,bet siandien mano gydytoja pasake-gerkite daugiau,t.y.2.5l per diena,ir susireguliuokit mityba.
Atsakyti
Turiu ir aš šį nėštumą tokią bėdą kaip tinimas doh.gif ištino kojos kaip kaladės per parą laiko blink.gif penktadienį pridaviau tyrimus, o šeštadienį atsbudau kaip vapsvų sugelta doh.gif dabar vėl pakartotini tyrimai, žiūrėsiu, ką sakys, ką rodys atsakymai unsure.gif ir spaudimas padidėjęs doh.gif nors prie žemės traukia, nejaučiu, kad būtų padidėjęs.
Visų pirma sakė gal per daug vandens geriu (apie 3 ltr per parą), mažinti kiekį. Blogiausia, ko bijau, priešlaikinio gimdymo, tiksliau CP unsure.gif

Belieka laukti tyrimų atsakymų unsure.gif
Atsakyti
Kad kaip tik vanduo varinėja skysčius ir kuo daugiau jo geri, tuo mažiau jų kaupiasi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Foxenas @ 2011 12 14, 01:42)
momento kaip gerve lietaus, bo man visa desine ranka jau 3 menesiai kaip "ateme"... Indu per ta laika isdauziau daugiau nei per visa praejusia dekada.

man dešinės rankos riešą trečią mėnesį irgi gelia lyg lūžūsi būtų blush2.gif apsimiegojusi eidama naktį i wc riešą gal kažkiek "užlaužiau" saugodama pilvuką. Chirurgas sakė reikia nejudinti, ilgesniam laikui imobilizuoti gal į langeltę, lelius ant nosies, o aš cypiu iš skausmo vos pasuku, beveik nieko negaliu daryti, net kaldros patraukimas žvėrišką skausmą sukelia ir t.t. verysad.gif dar sakė reikėtų peršviesti ar neatskilo kas, bet atsisakiau dėl nestuke.gif

O dabar ir tinimai prasidėjo, mitybą sureguliuoti man jau sunku, į galą nestuke.gif aš tokių nesamonių noriu, normalaų maistą sunku pasigaminti dėl išstovėjimo prie viryklės, jaučiuosi tikrai prastai ant nosies gimdymas, ir dar dešinė čiurna paliesti neįmanoma, ar ją išsisukau ar ką nežinau - nejaučiau, bet apie visą kauliuką irgi nežmoniškas skausmas ir patinusi, pamėlusi doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 05 13, 18:40)
nors as tai pvaz., ryte ir vakare tepu kremuku kojas - tai siek tiek atlysta... tokiso lengvesnes , gaivesnes pasidaro;

user posted image

o šitie kremai tikrai yra gėris, seniai jų turėjau, tik kaip gerai, kad "priminei", net pamiršus buvau, kad jų nusipirkti galima, aš jais vyrui pavargusias kojas tepdavau o sau po visokių sudirginimų ir t.t. odai ir net kai nudegus per daug saulėj, jie tikrai veiksmingi, dar ir odą puoselėja, tad ir niežuliui turėtų padėti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intravert: 29 gegužės 2012 - 15:03
Man irgi tinsta kojos, rankos; spaudimas geras,slapime irgi nieko nerasta, tai daktaras (vokietis) pasiule gerti dilgeliu arbata kelis kartus i diena. Na,kadangi dabar karsciai atsluge, tai negaliu pasakyti, ar cia arbatele pamazino tinima, ar del oro taip ax.gif
Atsakyti
Gal kas susidurete su tokia idomia situacija: pirmo nestumo gale tai pamenu jeigu patindavo tai abi kojos, o dabar ketvirta diena, desine koja patinusi, o su kaire koja viskas gerai. Idomu, kodel viena koja tinsta, gal kam taip buvo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluko @ 2012 06 18, 09:24)
Gal kas susidurete su tokia idomia situacija: pirmo nestumo gale tai pamenu jeigu patindavo tai abi kojos, o dabar ketvirta diena, desine koja patinusi, o su kaire koja viskas gerai. Idomu, kodel viena koja tinsta, gal kam taip buvo? smile.gif

geras, kaip keistai smile.gif man abi pedos tinsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluko @ 2012 06 18, 09:24)

gal koks nervas užspaustas? bet kaip keista, viena koja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 06 18, 09:52)
gal koks nervas užspaustas? bet kaip keista, viena koja  g.gif

Va man cia pats keisciausias nutikimas nestumo metu, istinusi viena koja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forinta @ 2012 05 29, 14:51)
Kad kaip tik vanduo varinėja skysčius ir kuo daugiau jo geri, tuo mažiau jų kaupiasi. g.gif

As irgi taip manau. Kuo daugiau geriu vandens tuo man geriau, bet tada i wc lakstau daznai
Atsakyti