Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų baimės: bijo svetimų

manoji turi pirma įvertinti situaciją, ar tas nepažįstamas (ar retai matomas žmogus) tiks jai į kompaniją ar ne ir tik tada jam nusišypsos, kaip teigiamą draugystės ženklą parodys, o tada jau ir ant rankyčių leisis pasiimama. Tik pastebėjau, kad bijo akinių smile.gif
Atsakyti
manoji irgi bijo svetimu, bet tik tada kai manes nera salia ir net gerai pazistamu prisibijo kai lieka su jais viena.man tai yra problema, nes kartais tenka ja palikti kol islekiu i darba, o tada prasideda asaros.Kol as esu tai sypsosi visiems is eiles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vike @ 2005 03 11, 10:20)
Tik pastebėjau, kad bijo akiniu smile.gif

tai namuose niekas ju nenesioja?
Atsakyti
Normali ta mazo zmogaus baime, juk jis geriausiai pazysta tuos kurie dazniausiai ar visad salia jo...
Siaip mano dukryte yra drasi, megsta, kai ja kalbina, ir pati kalbina kitus ypac vaikus wub.gif , bet nieko arti is svetimu neprisileidzia, verkia, jei kas kesinasii jos privatuma, o pripazista visus namiskius, nesvarbu kiek mato per diena ilgai ar trumpai. buvo vienas toks metas, kai ji gal kokiu 7 men buvo, kad labai nemego pas musu vienus darugus but, tik pas juos nuvaziuojam valanda dar nieko, o paskui paleidzia dudas ir viskas, ir mes issiruosiam namo, o rten ji linksma ir patenkinta, ir siaip visi vaikai geriausiai jauciasi savo namuciuose tongue.gif
Atsakyti
Maniškiui dabar 6 mėn. ir 2 sav. jau kokį mėnesį bijo kai kurių žmonių, nesuprantu kodėl ,kai kuriem jis šypsosi iš karto, o kitus vos pamates taip pradeda rekt , kad ojojoj doh.gif , dabar lyg pradedu pastebėt, kad bijo moterų garbanotais plaukais, bijo jei plaukai yra "morkinės" spalvos ir pagyvenusių vyrų storais balsais blink.gif , o vaikai tai jam labai patinka, jis juos dievina, vos pamates juokiasi biggrin.gif , per TV rodomus veidus stebi su šypsena, o ypač vaikų ax.gif
Atsakyti
Galiu pasidžiaugti kad maniškė labai mėgsta dalyvauti,t.y.kur nors važiuoti,"baliavoti",būti su kompanijom,ypač vaikų-į juos tai net liežuvį iškorus tongue.gif Bet saugo savo privatumą ir nemėgsta kai kiti ima ją ant rankų.Dažniausiai ramiai stebi supančius žmones,jei labai patinka ir pasišypso ir pašnekina,o kurie nepatinka patys kalti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mažylė iki 4 mėn.visai senelių nepripažindavo schmoll.gif Kai tik pamato iškart verkti pradėdavo. Dabar jau 6mėn. tai jau ne taip bijo, bet ko ilgiau nemato, tai iškart neatpažysta ir verkia.Tik praejus kažkuriam laikui apsipranta ir tada bendrauja 2.gif
Nor palikti seneliams ilgesniam laikui negalime cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Mūsiškė irgi nieko nepripažindavo.
Tik pamato svetimą žmogų iš karto pradeda klykti... cray.gif
Daba jau reaguoja į svetimus kiek ramiau.
Tyrinėja, žiūri ir jeigu per arti nelenda tai po kiek laiko pripranta ir šypsosi.
Jau teko pora kartų svetimam žmogui ant rankų pabūti. thumbup.gif
Atsakyti
o mano lelia - kompanijos zmogus. Tik savo senelio bijo smile.gif
Atsakyti
O kaip jūsų leliai bendrauja su gydytojais ? g.gif Mano mažylė kai pamato baltą chalatą, labai rimtai žiūri ir tada pradeda cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Aš tai kas tik ateina, paprašau, kad palaikytų leliuką ir paaiškinu, kad pratinu prie rankų. Neilgai, aišku, blink.gif keletą min.
Atsakyti
Maniškis irgi bijo svetimų ax.gif
Tam tikrose situacijos man nesmagu ar nepatogu būna dėl to, reikia pratinti jį prie žmonių, triukšmo, nes gyvenam dažniausiai dviese (vakarais- trise) ir labai netriukšmaujam. smile.gif
o ir į svečius, ir į vakaruškas kokias ar treniruotes norisi nueit..
va praeis gripo banga, atšils orai ir dėsim į trasą biggrin.gif
Atsakyti