kaune prie redos buvau pas kirpeja pries 3 metus,norejau sviesiu plauku. O ji man sako"norint dazytis sviesiai reikia turet tobulus veido bruozus,kaip jums rekomenduoju ruda plauku spalva".
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 07 19, 19:28)
kaune prie redos buvau pas kirpeja pries 3 metus,norejau sviesiu plauku. O ji man sako"norint dazytis sviesiai reikia turet tobulus veido bruozus,kaip jums rekomenduoju ruda plauku spalva".
Aš jau senokai buvau Ukmergės kirpykloje. Nuėjus paprašiau kad visus plaukus iškarpytų sluoksniais. Kirpėja išklausė ir pradėjo kirpt. Jau daug laiko praėjo, o aš matau kad ji vis trumpina m ano galiukus ir kažkokias nesamones su jais daro
Aš pasakiau kad kažką netaip jūs man čia darot, kad aš gi sluoksniais prašiau iškarpyt. O ji man kažką tokio - aš ne jauniklė, eik pas jas ir eksperimentuok. Ir tai buvo pasakyta jau bebaigiant mano "šukuoseną".
sveikutes,apturejau ir as bedu kirpykloj:) kol kas nenoriu viesint kur cia taip,nes pati kirpeja labai miela-maloni,susukavo graziai,pakirpo graziai,bet nudaze.....zodziu atejau,buvau pries tai sviesinta sruogom,plaukai sviesus,balti(ne geltoni!niekada gyvenime nebuvo gavesi geltoni) sakau noreciau naturaliau,o ji man sako geriau visa galva pasviesinam,nebusi tokia balta,naturalesne spalva ,bla bla bla..sakau ok,sviesinam visa galva...na zodziu susukavo tobulai,isfenavo,kirpykloj buvo toks naturalus dieninis apsvietimas(lab dideli langai),bet jau ten lyg mates kazkas,bet nestipriai.bet kai grizau namo ir uzejau i vonia,uzsidegiau sviesa tai vos nenugriuvau,plauku saknys visos ryzos,o visur kitur sviesi ,grazi spalva...isejau i kambari kur tiesiai saule sviete ten dar ryziau jie ant saules atrodo...nusipirkau pilkinanti sampuna,bet net tas to ryzumo 'nekabina'.nzn ka daryt,ar skambint tai kirpejai ir sakyt kas po kam,nes suplojau tikrai ne 50 lt ar spjaut ir eit pas kita,pas kuria pries tai buvau ?bet geda net eiti,pati kvaila kad ieskojau kazko geresnio,nors buvo gerai ir pries tai....nzn ,reikia patarimo,nes negaliu i save veidrody siuo metu ziuret.
Belle du jour, buvo mna lygiai taip pat, pries metus. Eile metu daziau sruogom miltelinem, viskas budavo ok, jokio ryzumo. Uzsimaniau po to dazyt visa galva ir kaip nudaze, saknys gavosi ryzos
Bet as pati kalta, ta mano kirpeja dirbo su kazkokiais naturaliais dazais ir ji man jau sake, kad nesigaus taip sviesiai, kaip su milteliais, bus tamsiau. Bet kad i ryzuma, net neminejo
Ir ka, kirpykloj lyg dar nesimate normaliai, bet jau kaip parejau namo, tai kosmaras galvoju, ka dabar daryt, juk vasara, kepures neuzsidesi
Dazyt is karto nenorejau, tai po keliu dienu laminavau su spalva, ciut prigesino ryzuma ir suvienodino spalva. Po to kai jau nusiplove laminatas, mazdaug po triju savaiciu, ejau pas kita kirpeja, kad sutvarkytu ta bardaka. Realiai, rinkausi ne kirpeja, o dazus su kuriais dirba ir tada jau gerai nudaze. Dabar jau metus laiko vaikstau pas ja, dazo man su milk shake ir esu labai patenkinta. Aisku, ji ten atitaike man dazu nr. ir proporcijas, nes is dvieju miksuoja, tai pradzioj dar buvo bandymu. Bet siaip, nesigailiu visai, kad pradejau dazyt su dazais, baigesi plauku slinkimas, velimasis ir kitos nesamones. Dabar dar laukiu kol pilnai nuaugs tos sruogos ir liks tik dazyti su dazais plaukai
QUOTE(j-urgit-a @ 2012 07 26, 19:35)
Belle du jour, buvo mna lygiai taip pat, pries metus. Eile metu daziau sruogom miltelinem, viskas budavo ok, jokio ryzumo. Uzsimaniau po to dazyt visa galva ir kaip nudaze, saknys gavosi ryzos
Bet as pati kalta, ta mano kirpeja dirbo su kazkokiais naturaliais dazais ir ji man jau sake, kad nesigaus taip sviesiai, kaip su milteliais, bus tamsiau. Bet kad i ryzuma, net neminejo
Ir ka, kirpykloj lyg dar nesimate normaliai, bet jau kaip parejau namo, tai kosmaras galvoju, ka dabar daryt, juk vasara, kepures neuzsidesi
Dazyt is karto nenorejau, tai po keliu dienu laminavau su spalva, ciut prigesino ryzuma ir suvienodino spalva. Po to kai jau nusiplove laminatas, mazdaug po triju savaiciu, ejau pas kita kirpeja, kad sutvarkytu ta bardaka. Realiai, rinkausi ne kirpeja, o dazus su kuriais dirba ir tada jau gerai nudaze. Dabar jau metus laiko vaikstau pas ja, dazo man su milk shake ir esu labai patenkinta. Aisku, ji ten atitaike man dazu nr. ir proporcijas, nes is dvieju miksuoja, tai pradzioj dar buvo bandymu. Bet siaip, nesigailiu visai, kad pradejau dazyt su dazais, baigesi plauku slinkimas, velimasis ir kitos nesamones. Dabar dar laukiu kol pilnai nuaugs tos sruogos ir liks tik dazyti su dazais plaukai 
o su kokiais daze jus?nes man cia su loreal gavosi tokia nesamone
Nesamone padare su kazkokia Naturalmente firma (jei gerai atsimenu pavadinima
O dabar, kur gerai gaunasi, tai dazo su milk shake dazais, tik nzn nr. dazu. Ima 2 ir juos miksuoja lyg po lygiai. Ryzumo ir man taad nenueme tie pilkinantys sampunai, tik laminavimas su spalva kazkiek laikinai pataise padeti iki kito dazymo.
Papildysiu blogų kirpyklų sąrašą. Prieš savaite dažiau ir kirpau plaukus Vilniuje Šiaurės miestelyje Ladygos g.1, FRIZ grožio salonas.
Brandžiame amžiuje kirpėja, reklamuoja, kad dirba su Goldwell.
1. Plovė galva 100% ne su goldwell šampūnu, nes naudojau šampūnus , tikrai aitraus vaisiu kvapo neturi
, plovė pigiu šampūnu. 2. Visiškai nemoka išplauti galvos, pamaskatuoja ir užteks pagal.
3. Dažus sumaišė iš 3 atspalvių, bet dažai geri, ačiū dievui nors nesugadino.
4. Apie kirpima iš vis tyliu, ilgus plaukus, šlapius ištiesė, ir nukirpo vienu-dviem max "ypu".
5. Šukuoti išvis nemoka, su verpetais teko išeiti.
palikau 52 , mano vienkartinis ir paskutinis apsilankymas šioje kirpykloje.
Plaukai ataugs, puikiai susišukuoju pati, pinigus užsidirbsiu. Bet kad kirpykloje buvau, tai tikrai nepasakyčiau ir pati.
1. Plovė galva 100% ne su goldwell šampūnu, nes naudojau šampūnus , tikrai aitraus vaisiu kvapo neturi
4. Apie kirpima iš vis tyliu, ilgus plaukus, šlapius ištiesė, ir nukirpo vienu-dviem max "ypu".
Plaukai ataugs, puikiai susišukuoju pati, pinigus užsidirbsiu. Bet kad kirpykloje buvau, tai tikrai nepasakyčiau ir pati.
QUOTE(Nosferatu @ 2016 04 26, 15:45)
Papildysiu blogų kirpyklų sąrašą. Prieš savaite dažiau ir kirpau plaukus Vilniuje Šiaurės miestelyje Ladygos g.1, FRIZ grožio salonas.
, plovė pigiu šampūnu. 2. Visiškai nemoka išplauti galvos, pamaskatuoja ir užteks pagal.
Pritariu nuomonei. Man irgi pasirodė, kad kirpėja grubi, dirba atmestinai, nerūpestingai.
KAUNE
Traukiu kirpeja Rasa is Kirpyklos Lordina Kreves pr. Redoje i juoda sarasa. Balayage nudaze plemais ir geltona/vario splava. Ne is tolo ko prasiau. Dar isdziovinus sugarbanavo plaukus , ko prasiau nedaryti, bet pasake, kad pas ja kerpantis ji padarys pagal save. Visiskas minusas si kirpeja.
Traukiu kirpeja Rasa is Kirpyklos Lordina Kreves pr. Redoje i juoda sarasa. Balayage nudaze plemais ir geltona/vario splava. Ne is tolo ko prasiau. Dar isdziovinus sugarbanavo plaukus , ko prasiau nedaryti, bet pasake, kad pas ja kerpantis ji padarys pagal save. Visiskas minusas si kirpeja.