Įkraunama...
Įkraunama...

Prisegami plaukai

Sveikos 4u.gif sena tema seniai baigta, tai gal vėl paplepėkim apie tresus mirksiukas.gif

Tuoj bus metai , kai aš juos turiu ir kol kas jų negalvoju keist nes dar labai gerai atrodo thumbup.gif

Papasakokit kaip jūs juos prižiūrit 4u.gif
Atsakyti
O kiek tokie plaukai kainuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Realija @ 2008 07 21, 23:20)
Sveikos 4u.gif  sena tema seniai baigta, tai gal vėl paplepėkim apie tresus mirksiukas.gif

Tuoj bus metai , kai aš juos turiu ir kol kas jų negalvoju keist nes dar labai gerai atrodo thumbup.gif 

Papasakokit kaip jūs juos prižiūrit  4u.gif

o tavo prisegami tresai? pati prisisegi? kaip daznai plauni?
va kiek klausimu lotuliukas.gif
as dar naujoke sitam dalyke turiu nusipirkus bet prisisegus buvau tik 2 kartus pati nebandziau.. kirpeja man prisega.. smile.gif paciai lengvai iseina prisisegt?
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 07 22, 20:28)
O kiek tokie plaukai kainuoja?  ax.gif

Labas , už komplektą iš penkių dalių sumokėjau Hairexspres parduotuvėje 310lt. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzeizy @ 2008 07 22, 22:23)
o tavo prisegami tresai? pati prisisegi? kaip daznai plauni?
va kiek klausimu  lotuliukas.gif
as dar naujoke sitam dalyke turiu nusipirkus bet prisisegus buvau tik 2 kartus pati nebandziau.. kirpeja man prisega..  smile.gif  paciai lengvai iseina prisisegt?

Mano tresai prisegami, jau prisisegu pati, senokai turiu tai jau pripratau.Plaunu kas antrą dieną, taip kaip ir savo plaukus smile.gif Man lengva prisisegt todėl, kad aš segu tik dvi juostas, man užtenka mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
MB sesuo kątik nusipirko natūralių , prisegamų baltų plaukų komplektą, tai tokia dabar patenkinta ir spalvą darbuotojos parinko lygiai tokią kokia pas ją , atrodo labai gražiai thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, mergaites biggrin.gif
ilgai labai galvojau kas geriau ar prisiauginti ar tresus pirktis... nusprendziau tresus bandyti, vis maziau pakenks....
laukiu algos ir begsiu pirktis.
sakykite, ar man, zaliai matysis kur tikri, naturalus plaukai, o kur sintetiniai?
mano plauku iskarpyti, ilgiausia vieta 45cm. tai manyciau 55cm reiketu rinktis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_ @ 2008 08 04, 12:06)
sveikos, mergaites  biggrin.gif
ilgai labai galvojau kas geriau ar prisiauginti ar tresus pirktis... nusprendziau tresus bandyti, vis maziau pakenks....
laukiu algos ir begsiu pirktis.
sakykite, ar man, zaliai matysis kur tikri, naturalus plaukai, o kur sintetiniai?
mano plauku iskarpyti, ilgiausia vieta 45cm. tai manyciau 55cm reiketu rinktis?  4u.gif

Labas 4u.gif
Sintetinių nepatarčiau pirkt schmoll.gif Po kelių plovimų mano pažįstamai jie nušiuro doh.gif Aš tai tik už natūralius , juos lengva prižiūrėt, galima dažyt ir atrodo super thumbup.gif Aš prieš metus pirkau tai jie nieko nepasikeitė , jau keturis kart dažiau mirksiukas.gif Mano plaukai nesiekia pečių , bet kai tresus užsidedu tai niekas net neįtaria kad jie nemano biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
as irgi pirksiu tresus kai plaukucius padarysiu vienodos spalvo smile.gif
patarciau tresus pirkti geda net sakyti... Gariunuose, ten vienoj vietoj yra perukai, sruogos, tresai, tai komplektukas natural plauku kainuoja nuo 150 lt ,plaukuciai tikrai labai geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_ @ 2008 08 04, 12:06)

labai matos.
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 08 08, 16:50)
as irgi pirksiu tresus kai plaukucius padarysiu vienodos spalvo smile.gif
patarciau tresus pirkti geda net sakyti... Gariunuose, ten vienoj vietoj yra perukai, sruogos, tresai, tai komplektukas natural plauku kainuoja nuo 150 lt ,plaukuciai tikrai labai geri smile.gif

Pirkčiau ir aš Gariūnuose jei jie būtų šalia mirksiukas.gif Pati pirkau spec. parduotuvėj , bet vistiek turėjau išraut įsimaišiusius žilus plaukus ( brrrr... fui ), tad gal dar kokybiškesnius nusipirksi turguj mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 08 08, 18:10)
labai matos.

Kolegei , moteris darė tresus iš nenatūralaus plauko, Rietave, tai taip super padarė, kad net nėjo atskirt kur jos plaukai kur tresai ax.gif Bet aš visgi nepirkčiau nenatūralių, nes jų galiojimo trukmė tikrai trumpesnė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Realija @ 2008 07 21, 22:20)
Sveikos 4u.gif  sena tema seniai baigta, tai gal vėl paplepėkim apie tresus mirksiukas.gif

Papasakokit kaip jūs juos prižiūrit  4u.gif

Papasakok kaip tu juos priziuri,kokias priemones naudoji,man yra aktualu,nes dirbu darba su tuo susijusi,deja lietuvos rinkos vis dar neperpratau,kurios priemones yra geros o kurios nelabai,o tu priemoniu,kurias buvau atsirinkusi,kai dirbau UK cia nera verysad.gif
Atsakyti