Įkraunama...
Įkraunama...

Prisegami plaukai

QUOTE(linuxox @ 2008 08 12, 19:45)
Papasakok kaip tu juos priziuri,kokias priemones naudoji,man yra aktualu,nes dirbu darba su tuo susijusi,deja lietuvos rinkos vis dar neperpratau,kurios priemones yra geros o kurios nelabai,o tu priemoniu,kurias buvau atsirinkusi,kai dirbau UK cia nera verysad.gif

Labas 4u.gif Plaunu su Nivea tiesinamuoju šampūnu, palaikau 15 min. išteptus su Gaia kauke ir viskas ax.gif Turiu serumą galiukams, kremą po plovimo drėgniems plaukams tept, bet nieko jau nebenaudoju , nes man nepatinka schmoll.gif Geriausiai atrodo išplauti paprastu minėtu šampūnu ir palaikyti kaukėje, tada plaukai tampa labai minkšti ,švelnus , kartais kaukę pakeičiu Nivea tiesinamuoju balzamu mirksiukas.gif 4u.gif

Dar pamiršau parašyt, kad prieš plovimą juos iššukuoju, tada labai atsargiai netrinant, neveliant išplaunu,išminkštinu, po praplovimo padedu ant rankšluosčio, dar drėgnus iššukuoju ir padžiaunu , kad gražiai išdžiūtų, feno praktiškai nenaudoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realija: 20 rugpjūčio 2008 - 11:18
na reikes ir man pabandyti,nors ne taip seniai turejau nivea sampuna,bet mano plaukams jis netiko,manau kas yra gerai su tresais,tai kad ju tiek nenuvargini,kaip priauginus plaukus ilgalaikiu budu,nes tuomet ir miegi su jais ir plauni kartu su savais ir dziovini ir t.t.bet vistiek pabandysiu si sampuna ir kauke,paskui pasakysiu savo nuomone
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 08 22, 08:31)
na reikes ir man pabandyti,nors ne taip seniai turejau nivea sampuna,bet mano plaukams jis netiko,manau kas yra gerai su tresais,tai kad ju tiek nenuvargini,kaip priauginus plaukus ilgalaikiu budu,nes tuomet ir miegi su jais ir plauni kartu su savais ir dziovini ir t.t.bet vistiek pabandysiu si sampuna ir kauke,paskui pasakysiu savo nuomone

Kartais Nivea šampūną pakeičiu į Garinier ir tada kaukę dedu tos pačios firmos Garinier (toks apvalus buteliukas- burbulas), gali pabandyt ir šį kompleksą mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
as ir noreciau juo issigyti, bet mano palukai lb stori tai manau nelb kaip atrodys... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Realija @ 2008 08 22, 22:18)
Kartais Nivea šampūną pakeičiu į Garinier ir tada kaukę dedu tos pačios firmos Garinier (toks apvalus buteliukas- burbulas), gali pabandyt ir šį kompleksą mirksiukas.gif  4u.gif

As anksciau su priaugintais plaukais visada naudodavau Garniero kaukes ir sampunus,man visai tiko ir patiko,bet Gliss Kurr man net labiau patiko,yra toks galiuku serumas,nu zinokit fantastiskas dalykas,sulygina tuos plaukus is karto,ir jie svelnesni tampa.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 08 23, 12:45)
As anksciau su priaugintais plaukais visada naudodavau Garniero kaukes ir sampunus,man visai tiko ir patiko,bet Gliss Kurr man net labiau patiko,yra toks galiuku serumas,nu zinokit fantastiskas dalykas,sulygina tuos plaukus is karto,ir jie svelnesni tampa.

Tikrai bigsmile.gif o tas serumas tik vienos rūšies ar yra dar kitų, jei taip tai parašyk kokį tu konkrečiai naudojai, ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mielybe111 @ 2008 08 22, 23:31)
as ir noreciau juo issigyti, bet mano palukai lb stori tai manau nelb kaip atrodys... schmoll.gif

O jie tau greitai auga? Nes jei rašai , kad stori plaukai, turėtų greitai augt, tai siūlyčiau geriau savo užsiaugint,vistiek savi atrodo gražiausiai, bet jei reikia ir nori gali prisisegt mirksiukas.gif MB sesė turi storus plaukus ir nusipirko šviesius tresus , tai žinok labai gražiai atrodo, ji sega tik dvi juosteles dėl ilgio 4u.gif
Atsakyti
As toki ruzava naudojau,bet manau kad jie pakeite pakuote,nes tas 'Split ends' serumas buvo tokioje mazyteje bonkuteje su dozatorium,bet veliau kazkaip isnyko,esu naudojusi beveik visus Gliss kurr produktus,kaukes,balzamai,viskas mano priaugintiems plaukams tiko.Gali tikrai pabandyti kokia kauke ar silka,zinok nera brangu,ir tikrai geriau nei kai kurios brangios priemones pvz Bed Head,Tigi,produkcija,is kurios naudojau absoliuciai viska nuo sampuno iki aliejuko,ir kuri yra ko gero kelis kartus brangesne,as tiksliai nezinau del kainos,nes drauge dirbo supervaizere tam fabrike tai man pastoviai parnesdavo ax.gif ,o as vis tiek eidavau gliss Kurr pirkti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 08 24, 17:00)
As toki ruzava naudojau,bet manau kad jie pakeite pakuote,nes tas 'Split ends' serumas buvo tokioje mazyteje bonkuteje su dozatorium,bet veliau kazkaip isnyko,esu naudojusi beveik visus Gliss kurr produktus,kaukes,balzamai,viskas mano priaugintiems plaukams tiko.Gali tikrai pabandyti kokia kauke ar silka,zinok nera brangu,ir tikrai geriau nei kai kurios brangios priemones pvz Bed Head,Tigi,produkcija,is kurios naudojau absoliuciai viska nuo sampuno iki aliejuko,ir kuri yra ko gero kelis kartus brangesne,as tiksliai nezinau del kainos,nes drauge dirbo supervaizere tam fabrike tai man pastoviai parnesdavo ax.gif ,o as vis tiek eidavau gliss Kurr pirkti blush2.gif

Dėkui, reiks pabandyti, tiek tekainuoja mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
o gal, kas matete netycia prisegamus ,( nebutinai su segtukais ),garbanotus plaukus bet illgesnius nei 50 cm,? baltic hair , tai nera ilgesniu, ziurejau. ir uzsakyti negali..
Atsakyti

! 
Tema skirta šnekėt, aptarinėt prisegamus plaukus, o ne PREKYBAI! Narės įspėtos.
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2008 11 25, 13:36)
o gal, kas matete netycia prisegamus ,( nebutinai su segtukais ),garbanotus plaukus bet illgesnius nei 50 cm,? baltic hair , tai nera ilgesniu, ziurejau. ir uzsakyti negali..

ir mane domina rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2008 08 08, 15:50)
as irgi pirksiu tresus kai plaukucius padarysiu vienodos spalvo smile.gif
patarciau tresus pirkti geda net sakyti... Gariunuose, ten vienoj vietoj yra perukai, sruogos, tresai, tai komplektukas natural plauku kainuoja nuo 150 lt ,plaukuciai tikrai labai geri smile.gif

tai,kad as praita savaite spec del ju vaziavau i gariunus tai sintetiniai kainuoja 120lt,o naturalus 270lt
Atsakyti
man priaugintu plauku prieziurai labai patinka gliss kur'o purskiklis,geltonas arba rozinis,ir kvepia skaniai ir naudos duoda,o siaip tai nedaug priemoniu jiems reikia,pagrindine butu-aliejukas,tik tepti reiketu ant dregnu plauku,kai savo tresus nusiimate,issiplaunate-tuomet patepkite aliejuku ir leiskite toliau naturaliai dziuti
Atsakyti